FÖRSLAG NÅGON?

Skulle inte vara helt fel att åka till solen och värmen. Är riktigt sugen på att sitta på stranden med en drink i handen och sanden mellan tårna. Gå upp på morgonen och kunna gå ut i bikini, klänning, eller linne o ett par riktigt snygga shorts. Bada och sola hela dagarna, bara ta det lungt och ha det skönt. Vore inte alls fel. Någon som har förslag på ett bra resemål? Vart på så många ställen, kanske finns någon som kommer på något bra som jag inte vart på!:)


puss och kram


VAD ANVÄNDER NI?

Många som blir torra på kroppen den här årstiden? Jag blir extremt torr när det är vinter, det kliar på ryggen och jag ser ut som att jag ska tappa huden efter duschen. Jag måste direkt smörja in mig efter.. Ska visa några jag gillar att använda. Jag tycker om att testa olika produkter men något jag tycker om är BODY BUTTER från THE BODY SHOP. Deras bodylotion är helt underbar, har 3 favoriter där ifrån.

Gillar även dusch gelen från the body shop.

Gillar att smörja in mina händer också, gillar inte att händerna ser torra ut eller känns torra. Fräscha händer - tummen upp för det! Det är något du alltid visar, eller har som syns. Det är viktigt att ta hand om sig själv! Den här produkten är i från BABOR och jag rekomenderar den110% perfekt att ha med sig i väskan. Jag har alltid med mig den, den luktar super gott och ger jätte lena händer:) Den Finns att köpa på Carino spa & clinic i Eskilstuna, det är där jag köpte min.

Vad använder ni er av?


Stort grattis Våran älskade Leona

Hej på er! Redan tisdag idag och vi sitter och myser i varsin soffa med små tjejerna. Dom är sjuka så vi tar hand om dom, medans päronen jobbar. Idag fyller Leona :D<3333 Vi väckte henne på morgonen med tända ljus och sjöng för henne. några paket fick hon öppna på morgonen. Ikväll blir det mera paket och mat som hon bestämt<3

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Leonas födelsedag, hurra hurra hurra!




Idag ska vi mysa massor med dom, kolla film och ta en promenad ner till stallet och hälsa på hästarna <3
PUSS OCH KRAM


GODNATT

Godkväll på er. Dags för mig att sova nu, vart hemma hos min goa vän Madde medans boysen spelade fotboll. Vi myste med frukt, te och även naturgodis. I morgon biti ska vi upp tidigt för att sjunga för min lillasyster Leona som fyller 4 år, åh stumpan. Hon kommer bli överlycklig av alla fina presenter hon kommer att få.


En tanke på något helt annat är att jag vill träna, känner att att jag slappat med det förra veckan. Usch och fy! Måste trääääna :) Blir så ibland, har haft en hel del andra saker för mig veckan som vart. Men i morgon blir det promenad, onsdag träning! Då börjas det igen. 
 



Nu ska jag sova , sov så gott allesammans!
kram Paulina


Hos min härliga Madde

Hemma hos Madde och myser. Våra grabbar är och spelar fotboll:) skriver lite senare. För nu ska vi umgås<3Puss och kram


good morning

Hej alla morgonpigga där ute! Igår kväll var vi inte alls trötta utan vi kollade klart filmen till klockan halv 2. Sen satt vi bara och prata med mamma. När vi la oss höll vi på att fixa lite med min dator. Sitter hemma i köksbordet och väntar på mina ägg som ska bli klara. Sen till det blir det en knäckemacka och en kopp te. Fick sova ut iallafall idag, för mamsen behövde åka till jobbet tidigt och fixa lite. Så jag tar hand om små skruttarna. Är dock himla sugen på att ta en lång promenad. Det får bli senare:) Men blir att åka till jobbet lite senare sen efter lunch:) 

Natt på museet 2 var en bra film, skratta en hel del:D Vad tycker ni om den filmen? den gick i förrgår, men vi spelade in den. Någon som såg den då?   


trötter

puss och kram på er


Mobilbilder

Här kommer några av bilderna som är tagna med mobilen :D<33


DEN 27 JANUARI

Hellohello! Nu har dom sista gästerna gått efter en mysig kväll med fika och mycket skratt:) Vart en mycket bra dag, Leona har fått så himla mycket fint. Även jag fick fina och bra saker, Jag fick pengar och ett helt sett med temuggar, fat och små skålar man ska lägga tepåsarna i. Även en till skål med frukt! Dom tänker helt rätt att jag får frukt. Det jag äter en hel del! Nyttigt vet ni;) Ikväll ska vi lägga oss och kolla på film, vi ska kika på natt på museet 2:D
Här kommer det några bilder av min födelsedag <3




Middagen

Min älskade LOUIS VUITTON plånbok som jag fick av mamma och Robert<3 ni är underbara! 


Dom fina glasen har jag fått från min goa pappa + tavlan som ni ser längre ner. Jätte snygga Lexington handdukar av min härliga Julia och en pajform i hjärta. stekpanna, durkslag med hjärtan och diskborstar även av familjen<3

Fick det fina me to you kortet av världens bästa kille, även lexington påslakan, ett kort på oss där det står att vi ska ut och äta middag <3 Fick även ett fint kort från madde att vi ska ha en helkväll tillsammans med mys och sushi. Fick även en vit fin skål med vindruvor och annat smått och gott av henne och Richard. Även den fina stickade tröjan. Armbandet har jag fått från syrran Michelle! Så fint så<3:)
Har även fått fina blommor.  
Min otroligt snygga tavla jag fick av min älskade pappa, Jenny och Michelle <3 Tusen tack älskar den!

Mina fina muggar!
Sådärj där var det några bilder av min härliga födelsedag, tack för allt och en bra dag! <3
PUSS OCH KRAM PÅ ER

 


Tävling?

Blir nog en tävling i veckan, låter det bra?


kram Paulina

söndags firande

Heej på er allaesammans! Idag är det söndag och då kommer några av släkten hit för att att fira min söta lilla syster Leona som fyller 4 år på tisdag. Vi i familjen firar henne på hennes födelsedag den 31a Januari<3 men släkt och vänner får fira henne idag. :) Hon börjar bli en stor flicka nu! pluttisen jag älskar dig Leona!

Lite dålig uppdatering denna helg pga att jag fyllt år och umgåts med familj och vänner. Men lovar att jag kommer skriva mera senare och självklart lägga tu bilder på presenter jag fått och massa annat kul! Nu ska jag upp och äta frukost innan gästerna kommer , även göra mig färdig med kläderna och smiket.

Puss och kram //Paulina


LÖRDAG OCH 21

Godmorgon på er! Vaknade med ett leende på läpparna idag, är så glad för gårdagen.. Det var verkligen en helt underbar dag <3 Min familj är det bästa! Tack min älskade familj för att ni gjorde min födelsedag super mysig. Även tack till min pojkvän, julia, madde och richard som tillbringade den här kvällen med oss! Med 3 rättersmiddag och massa prat och the voice sverige på tv :D Kommer lägga ut vad jag fått lite senare, ska fortsätta njuta av lördagen och kolla på allt fint jag fått! Det kanske blir en runda på stan senare. Men nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig för en bra lördag.

Puss så länge


Grattis

Nu är vinnaren utsädd och jag säger grattis till Nicole som vunnit foundation från BareMinerals :) http://nickys.se/ !

Min underbaradag

Hej på er! Här är glada jag igen:) Jag är så otroligt glad , det är min födelsedag och den har vart helt perfekt så här långt! Väcktes av sång av min älskade familj + pojkvän. Fick god mysfrukost och så fina presenter! :D ÅH tack sååååå mycket <3 Kommer skriva mer ikväll vad jag fått för fint! En av mina presenter använde jag direkt ,en helt underbar plånbok från LOUIS VUITTON!! Den kan man även ha som en liten väska.

Idag var jag nere på stan och strosade runt.Halv 2 tiden lunchade jag med Lina. Det var jätte jätte längesen vi sågs, det var mysigt att ses och prata lite om vad som hänt den senaste tiden. Nu fixar mamma & Robert  3 rättersmiddagen till ikväll och Razmus hjälper till, så duktig så! Ikväll kommer min underbara Pappa hit med Michelle och Rasmus. Sen mina härliga vänner Julia, Madde och Richard! Myyyys till max<3


Mina fina örhängen jag fick av Razmus mamma i julklapp!

Min lunch idag blev kycklingsallad.

Skriver vinnaren 7 idag sen kommer det inlägg om min underbaradag också!
kramar Paulina


Angående tävlingen

Angående tävlingen - Vad kul att så många ville delta - Tack! Då fler av er har glömt att uppge er mailadress så ger jag alla extra tid fram till kl 19.00 ikväll, så jag hoppas ni alla kan vara snälla och skriva er mail adress i min blogg, med samma namn och inlägg som tidigare. Om det inte går att skriva i svarta raden, lägg mailadressen efter er text.
Obs - inga nya tävlingsbidrag kan inkomma.
Ser fram emot att få skicka ett härligt paket till någon av er.
Nu kör vi!
Lycka till, krami Paulina

Första dagen som 21

Idag blir jag 21 år! Min start på morgonen var helt UNDERBAR. Berättar allt sen för er! Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha :D Grattis till mig själv!! :D WIIIIE


i morgon kommer svaret

Ikväll kommer jag kolla alla era kommentarer som är med och tävlar. Vinnaren kommer jag att utse mellan 10-12 tiden i morgon! :)


Min start på dagen var att jag fixade en underbar frukost sen åkte jag dirket iväg till jobbet. Så det jag gjort på dagen är att jobba. Sen fick jag finbesök av min underbara Julia som kom förbi mig hemma. Vilken överaskning:) Nu ikväll kom min kära kille hit från storstan. Vi har precis myst och ätit paj och nu ligger vi i soffan och kollar på halv 8 hos mig!  Tänk att jag blir 21 i morgon :D skooooj!


kram på er sålänge hörs snart! //Paulina


VINN EN BAREMINERALS FOUNDATION



Hej allesammans! Nu är det dags för mig att berätta lite om BareMinerals foundation. Jag använder mig av deras produkter, jag har blivit helt kär. Jag känner mig väldigt fräsch och fin i BareMinerals sminket. Det ser verkligen naturligt ut och jag blir inte flammig som man kan bli av en foundation. Det finns en hel del olika nyanser och det finns med skimmer i och även den matta. Jag har testat båda två och gillar dem båda:)
Jag rekomenderar absolut att testa det, det är drygt och prisvärt. Det är 100% naturliga mineraler med solskyddsfaktor 15. Så här du gör för att använda produkten du knackar ut en liten mängt foundation i locket som hör till, sen vinklar du borsten lite lätt och gör små enkla cirklar i lagom takt. desto mer du arbetar med den så hamnar det mer i borsten. Sen kan du börja att göra cirklar i ansiktet med den, desto mer du arbetar desto med teckande blir den. Man behöver inte ha concealer, det funkar utan. Jag trivs super bra i den och det som är så bra är att man kan vara i solen med den utan att få utslag.
Den är perfekt att ha både till vardags och till fest, när jag tränar och till med när jag sover.Jag lovar, testa, ni kommer älska den.Sminket passar både tjejer och killar:)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Tänker därför ha en tävling och dela ut en foundation som passar just dig! En glad vinnare kommer det bli förhoppningsvis! Det går till såhär, för att jag ska kunna dra en vinnare ska du kommentera inlägget med (jag är med) eller något i den stilen, samt varför just du ska vinna. Produkten är värd 500 kr 


jag blir så glad

Nettis om Tisdags kväll:
 Kan du ge mig dina bästa träningstips :) ?

Absolut och för att det ska bli resultat bör du börja o sluta med följande;
* Ät rätt kost, skippa det ljusa brödet, pastan, godis & dricka
* Ät regelbundet, var tredje timme, bra mellanmål ex ett ägg, fruktsallad med kesella.
* Småät inte
* Rör på dig mycket, skippa bilen ta promenader istället:) ett bra tips!
* Försök hitta en träning som passar dig, annars kommer du tröttna.

Gå på band eller spring, kör styrketräning med din egna kroppsvikt i början.
Hemmaträning med kroppsvikt ger snabbt resultat. 4 pass i veckan,3 ggr 10 reps.
Om du vill kan jag skriva av ett av mina träningscheman.


Amanda  om FILLERS:
Hur mycket har du lagt i läpparna redan nu? Och vilken sort tycker du är bäst?

Hej Amanda. Just nu har jag inte mycket alls, Stylage var det sista jag gjorde och i en sån spruta är det 0,8 g, man behöver absolut inte ta iallt. Utan sist jag gjorde tog jag bara 0,2 och så det är 0,6 kvar i min spruta. Men jag har valt att byta till Restylane igen eller juvedermen. Restylanen har jag tagit flera ggr. det är svårt att säga men jag gillar mest Juvedermen och Restylanen. Stylagen tycker jag åker ut så fort. iallafall på mig!


SAra om inspiration louis vuitton:
Åh den väskan med rosa handtag vill jag ha, är den ny? hoppas den finns i Stockholm.Så snygg, vill haaaaaaaa

Tyvärr vet jag inte on den finns kvar, men gå in och kolla.Du hittar säkert något annat fint annars:-) 



Ni är så söta som skriver att ni gillar min blogg och att den är fin. Blir även jätte glad att ni tycker jag är fin! Ni är så söta fortsätt gärna att kommentera eller kom med frågor. 

 


lexington inspiration

Något som är så sjukt snyggt, det är Lexington sakerna. Det finns så otroligt mycket fina saker och även kläderna är så grymma! Något jag vill ha i min lägenhet , när jag skaffar en vill säga så är det kuddar och överkast och annat smått och gott!

/Paulina 

JObbet

Sitter på jobbet och precis fixat klart med uppgifterna jag fått idag. Den här dagen har faktiskt också gått himla fort. Tiden går fort när man har kul:) Sitter och kollat igenom våra produkter och dammar alla hyllor. Kanske ska bli städare också ;) .

Det är lilllördag idag, många som ska ut? själv blir man hemma för jag jobbar i morgon som vanligt! Vill ju vara pigg när jag har kunder=)Hinner tyvärr inte skriva så jätte mycket just nu måste fortsätta med att fixa inne på kontoret. Hörs om ett tag bye!:)

//Paulina


strax mot jobbet

Hej på er allesammans! Skrev igår kväll att jag skulle träna idag, men det blev icke något med det idag. Jag behövde verkligen få sova ut, iaf sova lite längre. Gick upp halv 9 istället för halv 8, en timme iaf! Nu sitter jag och väntar på tvätten som jag ska ta med mig till jobbet!

Min käre mor kom in runt halv 9 tiden och sa att hon gjort frukost åt oss. Hon hade tagit fram det jag ville ha. Ägg är ett måste sen en knäckemacka och te till det.


Min klädsel idag är ett par jeans i från hm, tröja från Zara och linne från zara. Väska Lv, smycken mitt silver armand som det står Razmus i sen klockan Certina och min guldring.

Kramis på er , hörs snart! /paulina

kvälls inlägg

Godkväll sötisar! Inte gjort så många inlägg idag pga av att jag umgåtts med familjen min. Ikväll kollade vi på film och drack te och pratade om massor. Det var så mysigt så. Nu sitter jag själv i min säng inbäddad i täcket för att jag fryser. Har tyvärr inte någon här som kan värma mig, förutom min gosiga lilla kurrande katt som värmer ena min kind. Han sover verkligen mot min kind/hals. Myskatten Milton, han är så pussig och ska verkligen gosa runt på datorn och lägger sig över mitt huvud. Galna kissemisse, men han ger mig lite värme samtidigt får jag ha filt och täcke. Är så trött det är därför jag fryser så mycket. Kanske är kroppen som roppar på sin andra halva , därför den fryser. Den blir varm direkt när den andra halvan sover brevid. då känner den sig trygg ;) haha gud så jag bara babblar nu.  This is Milton


sitter i telefon med världens bästa

Imorgon är det jobb för mig igen, börjar klockan 10 så ska försöka träna innan det. Men vi ser hur tiden räcker till:) Är sugen på ett träningspass iallafall.

Ser att jag fått en del frågar om lite saker och ni kommer absolut få svar på det. Men det får ni i morgon hoppas ni håller ut?! Ni är så söta som ställer frågor till mig. Det är inte speciellt många, men det är riktigt kul att ni gör det. Det gör mig så glad :) Fråga på bara

Nu säger jag puss och godnatt till er, i morgon ska jag vara duktigare på skriva.
kram Palleli


Tisdags kväll

Precis ätit hamburagre som mamma gjort i ordning, åt det med tomat och gurka. Hur gott som helst! Min dag har gått fort, kändes verkligen som att tiden gick jätte fort. Efter jobbet åkte jag hem direkt och gosade med mina katter som jag vart utan i några dagar och självklart mina syskon. Nu sitter jag och pratar med mamma i soffan om mina planer och ideér igen. Jag vill verkligen att det ska slå in:D Min telefon ringde nyss och det var min älskade vän Julia som ringde och pratade. Alltid lika skönt att prata med henne. Hon är helt underbar! Älskar dig min vän. Nu ska jag fortsätta kolla filmen som går på 3an med mamma, det är Wild child. Denna kväll kommer jag  få sova själv i sängen utan min kärlek, han som är duktig på att vräka ut sig i sängen;) Kommer bli lite tomt, får kramas med katterna istället. (vräker han ut sig?)

Den här lilla busen kommer jag garanterat ha istället för Razmus. Kommer säkert ha dom andra två kissarna också:)

Har ni gjort något kul idag?


kram på er


Elevbehandlingar

Hej på er alla! Hoppas allt är bra med, sitter just nu på jobbet och äter lunch. Sitter och funderar över mina planer och jag vill verkligen att det ska bli så. Hoppas hoppas:D Jag bara drömmer och drömmer, men jag vill att mina drömmar ska bli av! Åkte tillbaka till Eskilstuna i morse från härliga storstan och min älskling, men vi ses igen om 2 dagar igen. För om 3 dagar fyller jag 21 :D wiiiee jag börjar bli gammal nu! ;) Tiden går så himla fort, känns som tiden bara springer förbi än.  

Har mina härliga elever här idag och ni missar väl inte att ringa eller boka tid hos oss? Bra priser för dig som vill unna sig något skönt en kalldag. Telefon 016-148522



kram på er / Paulina


vinnaren blev?

Godkväll på er allesammans! Precis borstat tänderna och tvättat av sminket. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska strax sova.

Bowlingen gick kanon bra , säger bara PAULINA är bäst!! HAHA vad sur min käre pojkvän blev att jag vann över honom;) Tss det var super kul att spela. Det var verkligen jätte länge sen jag bowlade, men det var as kul! Ska nog bli en sån där måndags grej kanske? Men han var så duktig ändå, han ledde först men det är slutresultatet som räknas. Ojoj vad jag retas med honom :) Vi spelade bowling i Sickla.






Även en bild från hemvägen, skönt med promenad!


Tänkte säga godnatt till er nu, för i morgon måste jag med ett tidigt tåg. Jag börjar jobba klockan 10 i morgon!
sov så gott kramar Paulina


Bowling dags

Har precis duschat och ska börja sminka mig strax. Vi fick för oss att vi ska spela bowling ikväll, det var hur länge sen som helst jag gjode det sen sist. Det kommer bli as kul, spelresultatet kommer senare och för hoppningsvis vinner jag;) haha vi får se han kanske ä bäst, aldrig spelat med honom förut.
Önska mig lycka till nu, skriver mer ikväll!
om 2 elle 3 dagar kommer jag att dela ut en gåva värde 500 kr från BareMinerals smink!! Mer info kommer så missa inte att hålla er uppdaterade sötisar :) kram

FILLERS

Sitter faktiskt och funderar på fixa mina läppar igen, fylla i lite till skadar inte. Jag tycker att det är riktigt fint. Så länge man inte gör för mycket såklart! Det ska vara till en nomal nivå. Blir nog att boka tid i början av februari. Självklart blir det hos  Maria Arvidson på ansiktstkliniken om det finns tid, annars blir det på akademikliniken. Dem två absolut bästa ställena att göra fillers på. Jag har testat Juvederm, restylane och stylage, så har ni frågor så ställer jag gärna upp med att berätta om min erfarenhet och min uppfattning.

http://ansiktskliniken.se/juvederm/ kika in denna länk och läs mer om juvedermen! om ni vill få snygga och ett fint resultat.
http://www.ak.se/ Kolla även hemsidan till Akademikliniken.
kramar Paulina

time for lunch

Sitter i soffan och kollar på Razmus som lagar mat. Han är så duktig och det blir alltis så gott. Jag har dukat och gjort mysigt, till maten ska vi kolla film. Men vet ej vilken än, ska kolla om det går någon bra på teve. När vi smällt maten ska vi ta på oss sköna kläder för att gå ut och gå en lång promenad i det härliga vädret. Så skönt att komma ut en stund! Sen blir det nog så att vi sätter oss någonstans och tar en kaffe och umgås bara.

trevlig lunch!


inspiration louis vuitton

Det som inspirerar mig


kram Paulina




godmorgon

Godmorgon på er sötisar!
Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort iallafall. Min klocka ringde som den gjorde vid halv 7, men sen vaknade jag kvart i 8 igen. Vart orolig att jag hade kund 10 då hade jag aldrig hunnit fixa mig och ta bussen, sen tunnelbanan till stationen. Ringde till min käre mor och kolla om jag kunde vara ledig och det kunde jag vara:) Så jag blir kvar en dag till i härliga storstan. Får se hur våran måndag ser ut nu, kanske blir någon runda på stan och kanske  går och fikar någonstans. vi får se hur det blir idag, för än sålänge sover pojkvännen. Ska väcka honom om en halvtimme:) Hur ser eran dag ut idag då? skola, jobb eller ledigt?

Min frukost idag blir en safari joggi och 2 ägg + en kopp te:) 

Inte utan min kopp!


nattinatti

Ligger och kikar på Knubbigt regn på tv 3. kände att det blev så sent att sätta på en film så vi satte på teven istället. Kommer förmodligen somna ändå:) I morgon är det jobb som gäller. Behandlingar väntar på CARINO SPA & CLINIC. Säger godnatt till er nu sötnosar!


Filmtips någon?

Sådär då hemma igen efter en jätte mysig och trevlig kväll hemma hos killens far! Vi blev bjudna på en jätte god Ceasarsallad. Hur gott som helst, han lagar verkligen super god mat. Tummen upp till Razmus pappa:D Vi tog en härlig promenad dit för att röra på oss, det var jätte skönt att få komma ut i friska luften och även få gå lite i den nya snön som fallit ner på marken. Var en mysig promenad. Var självklart tvungen att ta lite bilder under promenaden..


Vi tänkte lägga oss och kolla film men skulle behöva eran hjälp. Någon som vet någon bra film? kom gärna med alla tips för vi har fått hjärnsläpp:D det kan vara ifrån komedi, thriller, drama och skräck!



// Paulina


Middag

God eftermiddag allesammans! Håller på att fixa mig inför middag hemma hos pojkvännens pappa och hans tjej. Kommer bli mysigt, var länge sen jag träffade dom nu. Det är på tiden att det blir av, jag är tyvärr inte lika mycket i Sthlm nu som förut och det beror på att jag jobbar heltid hemma i Eskilstuna och är så trött på fredagkvällarna så jag gärna stannar hemma i stan. Men denna helg följde jag med kärleken för han ville det efter så många helger. Men det är även skönt att få komma ifrån ibland också och bara vara för sig själva. Även mysigt att få träffa hans goa familj:)


Nu ska vi ta en härlig promenad till hans far, ha en trevlig söndagskväll! Skriver lite senare igen
puss och kram


HELT UNDERBAR

Måste bara skriva ett inlägg om min kära mor! Hon är en sån fantastiskt människa och jag älskar henne av hela mitt hjärta! Vi kan skratta, gråta och bråka tillsammans. Är så stolt över henne! Hon har gjort/gör så mycket bra saker i livet. Vi är så lika på många sätt! Jag ville mest skriva detta inlägg för att berätta hur mycket jag älskar henne och att ni ska veta det! :)


En rolig grej bara , jag lurade in henne i Louis vuitton butiken för länge sen. Nu är hos så fäst vid det och handlar så mycket att hon får massor av brev och fina kort där ifrån! Stolt över mor min;)


 / puss och kram Paulina <3


Elsas värld

Ligger i sängen och kollar på serien Elsas värld samtidigt sneglar jag ut genom fönstret lite smått och kikar på snön som faller från himlen. Har inte sätt något av avsnitten, så måste ju börja se alla nu:) Någon som kikat på något avsnitt?? Vad tycker ni om Elsas värld?

jag tycker att serien är bra det lilla jag har sätt! Missa inte att kolla det på tv3 play!
kram Paulina


DÅLIG UPPDATERING

Godmorgon på er! Förlåt för en dålig uppdatering igår, vi bestämde oss i sista sekund att ta tåget till sthlm. Så vi var tvunga att stressa med att packa och fixa iordning oss. Vi satte oss på tåget som gick 18.07 mot storstan sen hem dirket till Razmus, där vi lämna våra saker och käkade kyckling tacos. Muuummms:) Sen tog vi tunnelbanan mot stan för att gå hem till Fredrik. En av grabbarna fyllde år så vi skulle ta oss till ett förkrök ställe och umgås med dom. Sen drog vi vidare:) Vart dock inte så sen kväll för oss, alla var ganska sega men det det var en trevlig kväll. Alltid kul att träffa nytt folk! Innan hemgång vart Razmus och Fredrik sugna på donken så vi gick dit innan vi tog taxi hem.. Vi var hemma runt 3 tiden då blev det direkt sängen för jag var så trött.

Min outfit såg ut såhär igår 

En bild på mig och sötnosen

Det här var min syn när jag kikade ut genom fönstret i morse (välkomnar snön igen)


Kram Paulina


sthlm eller etuna?

Godmorgon på er, visa är säkert bakfulla visa inte. Hoppas ni hade en bra fredag:) Själv var man hemma och kollade film med raz. Men jag somnade som vanligt i hans knä. Förstår inte varför han tycker jag är så tråkig när vi kollar film;) HAHA. Men man blir trött när man kollar andra filmen runt 23 tiden. 

Vi sitter och funderar på våran lördag ska se ut denna kväll, vi funderar på att dra till Sthlm och köra utgång men inte 100 än om vi ska det.. Någon annan som ska till sthlm eller gå ut i härliga storstan? Vi ganska taggade men ändå inte! Besultsångest kallas det=) ska ta en dusch nu sen får vi se hur planerna ser ut..

Pussar Paulina

mysfredag

Hej igen , hoppas ni haft en bra dag. Precis ätit klart den goda fredagsmiddagen, det blev sparrissoppa med kyckling och ris med currysås. Efterrätten hoppar jag, för jag är proppmätt.. Nu har jag myst ner mig i soffan med datorn iknät och kollar på The voice sverige. Jag ska faktiskt släppa datorn och kolla vidare på teve. 
Skriver något kul ikväll så kika in lite senare. Trevlig helg, pussar Paulina


Missa inte att gilla mig i bloglovin mina sötnosar!


Härligt med helg

Sådär då då har man badat och fixat sig för att åka till jobbet. Det var riktigt skönt att få lägga sig i en varm bubbelpool. Hur härligt som som helst. Jag börjar jobba klockan 15 idag men jag ska ner tidigare och fixa inte för behandlingarna.

Till lunch för min del idag blev det lax i ugn med creme fraiche med rödlög i och citronpeppar. Till det vart det grönsaker och vatten


 Puss och kram ha en bra dag, så hörs vi ikväll!


FREDAGEN HAR REDAN BÖRJAT MED BUBBEL

Good morning sweeties! Började morgonen med att hjälpa systrarna med kläderna , sen senare lämnade jag Cassie på förskolan. Efter det när jag kom hem gjorde jag frukost åt Razmus klockan 9 i morse, han fick mackor med stekt ägg och bacon. Han kom upp kvikt och åt fuskost med mig så tidigt. Själv åt jag äggröra med kalkon, paprika och till det vart det te. En bra frukost att vakna till liv och få energi av. Har även tränat lite armar, mage och även ben/rumpa på morgonen. skönt att ha gjort lite granna än ingenting alls.



Medans jag väntar på tvätten är klar, så tar jag mig ett varmt bad sålänge! sköööönt såsådär en fredagsmorgon.

Kramar Paulina

nYTTIG?

Precis kollat klart en film med kärleken, den gick på kanal 6 och heter Wanted. Den var helt okay faktiskt:)
Till filmen blev det fruksallad med kesella och te, var sugen på något gott och då fick jag i tanken direkt på frukt. Man brukar kanske bli sugen på godis, men det blev icke jag utan jag ville ha nyttigare godsaker. Är glad att jag inte är sugen på godis, chips eller dricka. Det visar resultat när man inte äter det, så det hindrar inte att fortsätta så:) I morgon är det fredag då ska jag handla hem lite morötter och dipp till kvällen. Muuumms! Hoppas killen gillar min plan?! Tveksamt faktiskt, men det ser vi i  morgon. Ibland går det bra med nyttigheter ibland måste han bara ha GODIS.

Är faktsikt riktigt sugen på att träna, så i morgon tänkte jag börja med att köra lite träning hemma med min egna kroppsvikt och även hantlarna. Sen även fixa lite saker inför jobbet och även jobba såklart.
Ligger nerbäddad i min otroligt sköna säng och ska faktiskt göra natten nu.

Sov så gott puss och kram Paulina <3

Sov så gott puss och kram Paulina <3


Bara några få utav 400 bilder

Thailands bilderna, åh saknar det så mycket!!! Helt underbart vill dit igen boka kanske man ska göra??!!







 //paulina


STÄDNINGEN ÄR KLAR

Hej igen. Jag har verkligen vart jätte dålig idag på att uppdatera, fy Paulina.. Men det kommer mera det lovar jag. Nu sitter jag för första gången på hela dagen, förutom när jag åkt in med saker till stan. Städningen är klar och päronen kommer bli så glada över det. Vart riktigt fint här hemma i huset. Jag och Razmus hade faktiskt hjälp av en fönstertjej, städhjälp inte helt fel! :) Företaget som fixade med städtjejen heter Eskil assistans:) här är deras hemsida om ni vill ha städhjälp hemma http://www.eskilassistans.se Ni missar absolut inget om ni vill ha ett snyggt och städat hushåll när ni kommer hem efter jobbet.

Här kommer det bilder på mina älskade småsyskon<3


Kommer att lägga ut en hel del bilder från Thailand i nästa inlägg, vart jätte seg med det. Men har inte hunnit! :)


Kramar Paulina


Sen uppdatering

Hello mina sötnosar.

Inte hunnit skriva något nu på morgonen, jag har haft fullt upp med att vara med tjejerna hos frisören. Dom vart så himla fina i håret. Sen lämna jag dom på förskolan och dagis och även lämna saker på jobbet. Nu är jag Hemma och städar hela villan, Nice nice;) Som tur får jag hjälp utav Razmus. Har mycket att göra idag, men kommer absolut skriva inlägg så sluta inte kika idag.. Det kommer mer det lovar jag :)

Så här ser min sköna klädstil ut idag.

Svarta jeans från Jc
Svart linne från Jc
Tröja från Gina Tricot
Klocka Certina



hörs snart igen Kram paulina

GODNATT ALLA NATTUGGLOR

Nu blir det natten för mig. Mamma åker till sthlm på jobb i morgon, så jag ska hjälpa till att ta hand om småtjejerna då. Imorgon klockan 9.00 ska jag till frisören med sötisarna, sen hem och göra en mysig frukost!

Inatt har jag två killar i min säng, på ena sidan har jag min pojke som kan kramas tillbaka och den andra sidan en som bara ligger och kurrar. Myspyyys kramkalas nu:)

Hittade en mysig bild ifrån Thailand
Puss och kram
PUSS OCH GODNATT


Tidsfördrift och goda nyheter

Hej på er! Gaaah, Ni anar inte hur glad jag är nu. mötet gick kanon och det vart det svar jag hade hoppas på. Blev överlycklig:) Kommer inte säga något ännu tills allt är färdig. Så än sålänge är det hemligt! secret secret

Hoppas ni haft en bra dag idag? Jag har haft en skön dag, Inte så mycket stress och goda överaskningar:) Det gjorde verkligen min dag. Har lite planer framöver så får se om det kommer bli något av. Det hoppas jag iallafall att det blir, men det är mycket att tänka igenom man bestämmer sig. 

TIDSFÖRDRIFT PAULINA HÄR!




kram Paulina <3


Lunch

Sådär då, då vart det lunch för min del nu. Magen ropade efter mat:) Min käre mor lagade en super god paj igår kväll till middag. Så i min lunchlåda blev det paj från igår, Västerbottenpaj med broccoli, super gott!


Undertiden jag äter så sitter jag och kikar på Caracollection och ska beställa flera. Det finns så himla mycket fint, vill ha allt. Men det är så svårt att välja, men ska hitta två stycken till jag ska beställa nu hade jag tänkt. :D

Lite annat som är i mina tankar är att jag vill göra så himla mycket, men jag kommer aldrig till steg 1. Jag har så mycket ideér men det gäller att komma igång med det. Men HUR? någon som kan hjälpa mig?!  

ha det bäst kram paulina


Morgon möte

Godmorgon på er, Äter min underbara blåbärssmootihe till frukost. Mumma:)

Idag är jag uppe med tuppen igen. Ska strax åka på ett möte. Då får vi se hur alla planer ser ut;) Blir bjuden på te som jag absolut behöver. Tror jag börjar bli förskyld, jag känner mig hängig och seg i kroppen.  Idag blir det jobb som alla andra veckodagar. Önska mig lycka till nu! :)



Kram Paulina

BLOGLOVIN

Ni får inte missa att att följa mig genom bloglovin, ett enklare sätt att följa mina nya inlägg!



Book book

Jag måste bara visa upp min book book som jag fick av mamma min. Är så nöjd över den! Praktiskt och bra att ha. Den är perfekt för jag har mina kort och mobilen i den. Denna bild och text är tagen från internet kika o se vad ni tycker! Det är den sista produkten som Steve jobs tillverkade innan han gick bort.

Rekomenderar den verkligen, om du är trött på att gå runt med både plånbok och mobil, så den är kanon. Även himla smart om man ska ut på krogen och ha det gemensamt i väskan. En 10 poängare! :) Finns såklart andra också som är lik värdiga, som är lite billigare också i någon annan butik säkert. Om ni är sugen på en sån:)

kram från mig!  


WORKOUT WITH CASALL

Är på jobbet och tar hand om mina underbara elever. Det är verkligen 4 härliga tjejer:) Ni missar väl inte att ringa eller komma in och boka tid? det gör ni på nummer 016-148522

I morse hängde jag med min mor och träna, jäklar vad hon kör med mig.. Men det är bara kul, när svetten rinner och flåset är tungt då har man kört hårt. Det känns så skönt efteråt när man har tränat, då får jag ingen ångest att jag bara sitter still och inte rör på mig. Inköp redan i morse blev det, jag köpte mig en vattenflaska en knallrosa sådan, som jag tvätta rent såklart och hade direkt. Jag köpte även ett nyckelband så jag inte tappar nycklarna så lätt! Lätt hänt när man tränar och man  lämnar ifrån sig sakerna sen går man där ifrån. Den här sätter du bara runt flaskan så sitter den fast:) Märket på sakerna jag köpte är ifrån Casall. Älskar färgen på dom!



Mitt träningpass idag


kram Paulina


uppe med tuppen

Då drar jag strax iväg till träningen innan jobbet. Det blir hårdträning idag :) Önska mig lycka till! Jag var verkligen uppe med tuppen idag, men hade inte vart helt fel att ligga kvar i världens bästa säng och med det bästa sällskapet. Hade gärna legat kvar och sträckt på mig under det varma täcket.

Hörs senare kram Paulina

om 11 dagar är jag inte längre 20

Wie ligger i sängen och kom att tänka på att det snart är min födelsedag :D Jag blir ju 21 år den 27 Januari. Nästa helg alltså, tiden har gått så himla fort. Jag får frågan nu vad jag önskar mig i present av familjen. Det är  jätte svårt för det var nyss julafton och då fick jag så himla mycket fina saker av dom. Måste försöka komma på något säger dom. =)



Ne nu ska jag sova för i morgon är det träning och ta hand om eleverna på jobbet, kommer bli super!
godnatt på er, puss Paulina


Ego girl

Godkväll allesammans, sitter och gäspar som en tok. Varför så trött? Jag vill skriva något men det tar verkligen stopp i huvudet. Vet vad jag ska skriva men sen när jag börjar så är det som att hjärnan suddar ut det igen. En sak jag kan skriva iaf, är att jag faktiskt är lite stolt över mig själv, att jag la upp en gammal bild på min mage. Nu känns det inte fel alls att lägga ut bilden, för jag är verkligen nöjd med mitt resultat nu och mer ska de bli! ;) Lägger ut lite fler bilder medans jag ska komma på mer att skriva! Ego girl Paulina




Nu sitter jag i köksbordet med min me to you kopp och dricker te och halvkikar på Hemvärn och påssjuka. Haha dom är för sköna, när jag var liten kollade allitd jag o mamma på det. Lika roliga varje gång och fräcka i munnen är dom också.. Det har verkligen hållt på i flera år. Ikväll fick jag från ingenstans ett presentkort av mamma på att gå fotografera mig hos Studiolundvall ( http://studiolundvall.se ) kolla in hemsidan!

kram Palleli


att tro på sig själv

Här kommer ett inlägg som vissa kanske inte alls tycker om och vissa gillar det. Det är om vikt som spekuleras hos folk, om man är tjock, smal eller normal. Jag tycker man ska ta hand om sig, äta rätt och träna. men det är inte alla som kanske har lätt att göra det. Finns många som tycker det är jobbigt, tråkigt osv, man kanske inte har rätt peppning osv. Alla ser olika ut och oftast har man inte exakt lika kroppar (kroppsbyggnaden) är inte lika.  Vissa är långa vissa är korta. Man har oftast sin egna charm. Man är fin som man är. Dock är det himla synd att man inte är nöjd med sig själv.

Om mig själv först och främst, jag har mått otroligt dåligt över min vikt. Slutet av augusti 2011 var jag på Ikea med min familj & killen vi fick för oss att väga oss på deras våg som stod där. Vet att man ska hålla sig till en våg, men något lockade mig! Jag var tvungen att ställa mig på den vågen, Och det gjorde jag, jag fick en stor chock och fick tanken nej fy fa*n nu måste jag ta tag i mitt liv. Sen den dagen bestämde jag mig att minska med maten, inte äta bröd, någon gång ibland på helgen om jag ville. Men inte i veckorna, jag valde att inte äta pasta potatis osv. Jag tappade suget för godis, chips, dricka (alkohol, läsk) Jag började cykla och gå över allt istället för att ta bilen. Många tyckte jag var fin som jag var, men jag var inte nöjd. Jag festade en del och man fick alkohol mull kallar jag det! Klart jag kan unna mig ibland att äta go saker och fina middagar. Men jag äter inga stora mängder, min magsäck har blivit mycket mindre och känner mig mätt ganska snabbt. Folk tycker säkert det här är fjanteri, men jag mår bra och känner att det går åt rätt håll. Jag har bra stöttning av min familj och pojkvän. 

Nu i Början av Januari 2012 kände jag att det var dags att ställa mig på vågen. Jag hade känt att kläderna började bli större och jag kände mig mer bekväm med mig själv.  Jag fick smalare ben, ansikte osv. Det som kändes skönt var att folk som inte visste om det tycker att jag hade blivit mindre. Bara det känns skönt, att folk ser det utan att jag säger något. Då blir man jätte glad och nöjd över resultaten. Från den sista augusti till början av första januari har jag gått ner 8,5 kg. Från att ha vägt 58,5 till att väga 49,7 Det känns helt underbart! :) Jag har absolut inte gått på någon bantningskur eller satt mig på svält, utan jag har ätit bra och rört på mig. Dock tar det längre tid att göra så men det blir bättre resultat som håller i längden.Bättre att verkligen ge sig tusan på att man ska klara det och då går det. Kan jag så kan du!

 Här kommer det en bild från augusti till januari! Ni kanske inte ser skilland men det gör jag. :)


Hoppas ni inte tar detta inlägg illa! //kram Paulina


Måndag morgon

Godmorgon på er! Måndag och jag har en ny jobbvecka framför mig, ska även träna på morgonen innan jobbet. Men sätter igång med träningen i morgon, för idag har jag hjälp till att lämna tjejerna på dagis och förskolan. Dags att göra i ordning lite frukost till mig nu så jag orkar dagen. Frukosten är ett viktigt måltid på en bra start på dagen. Hur ser era planer ut idag? jobb/skola, sova kanske?!
Min frukost bestod utav fruktsallad med kesella och pumpakärnor, 2 ägg en kopp te och ett glas citronvatten:)


Ska även ta en runda på stan efter jobbet och se om jag hittar något kul idag.. Alltid lika kul att komma hem med fulla påsar. Kommer självklart att lägga ut bild å frullen och lite annat smått och gott, men gör det när jag har lunch! Puss och kram sålänge!


sleeping time

Såg nu att klockan bara sprungit iväg, ska upp tidigt i morgonbitti så måste lägga mig NU! Annars kommer jag vara dödstrött i morgon. Jag är verkligen ingen morgonmänniska om jag inte sover tidigt.
Nu ska jag gosa in mig i razmus famn. Nattinatti

puss


Ta hand om sig

Redan kväll och söndagen börjar ta sitt slut, i morgon är det redan måndag och då är det jobb som står på listan. Min härliga kusin och hennes kille och barn har åkt från oss efter en mycket trevlig kväll.. Fick ge mitt gudbarn Liam presenter och även lillen Dewin presenter<3 Har haft en mycket trevlig dag med syskon och familj. 
 
Pojkvännen och Robert är och spelar innebandy och dom kommer hem senare ikväll. Så jag ska passa på att ha lite tid för mig själv, fixa mina naglar så dom blir fina och fräscha. Det ska filas och målas med glans och vita tippar :) Snyggt till vardagen dom ska även oljas in så nagelbanden håller sig mjuka. Viktigt att sköta om sig själv. Då ser man pigg och fräsch ut , det är det lilla extra som gör att man känner sig fin.

Denna tidning fick jag ifrån vipkvällen på Carino spa & clinic om STYLAGE. Börjar faktiskt bli lite sugen att göra det igen. Men ska vänta ett tag så det inte blir för mycket! Lagom är bäst =)
//KRAMAR PAULINA


Stadsparken

Hemma efter att ha vart i parken nu med tjejerna. Super mysigt, men va lite smått kallt! Det är mysigt att få komma iväg och hitta på saker med tjejerna ibland. Dom blir alltid lika glada.


 Han även innhandlat lite små saker som jag tyckte att jag behövde..   
Min gosiga outfit inför parken.


 Ska hjälpa till med maten innan gästerna kommer. Skriver mera senare:)
puss och kram

 


Söndags frukost

Godmorgon på er! Sovit så gott inatt , både jag och älsklingen missade att ställa klockan igår kväll så om inte vi hade blivit väckta hade han missat jobbet idag. Men vi han både äta en super god frukost och fixa oss i lugn och ro. Har lite att fixa idag innan min kusin och hennes familj kommer ikväll halv 5 till oss.. Vi ska äta middag och fira mitt söta Gudbarn Liam som fyllt år och även träffa lillen som tillkommit i familljen.

Våran frukost bestod av äggröra, fruksallad med kesella och te och en super god smoothies.. En bra frukost som gör att du är mätt länge..





Nu ska det bli att komma ut i friskaluften ett tag, ska faktiskt ta med mina småsyskon och gå mata fåglarna i parken. Det kommer bli så mysigt vet hur mycket dom älskar det!  //puss Paulina

Godnatt

Sådär då när man ska krypa ner och lägga sig i sin älskade säng kommer killen med ödlorna och tycker dom ska få va ute och springa lite.. Känns som att ödlorna och han har blivit vänner nu;) Det var dom inte förut kan jag säga. Dom är ju så stora och faliga inte sant? Visst är dom enorma?
 
Vi har legat i soffan ikväll och kollat på en jätte rolig film som gick på teve.. (Norbit) var namnet på den!



Haft en super mysig kväll, nu ska jag kramas!
Ni får ha det så bra ikväll ni som partar eller ligger hemma och myser.
Godnatt


Tacos

Det blev myskväll iallafall med min familj och min älskade kille. Blev Tacos och strax ska vi kolla film. Ska umgås med älsklingen nu, så inte han tycker jag är tråkigt och inte kan släppa datorn. Lite bilder kommer iaf upp, Ni måste kolla in våra söta mysbyxor <3

puss och kram


Café kaka

Hemma igen efter en jobbdag och även en runda på stan. Blev lite shopping och även en kaffe med min härliga storesyrra Karolina. Vi fikade på Café Kaka där blev vi sittande i 2 timmar ungefär. Inte träffat henne på ett tag så köpte en efterskottpresent till Henne:) Ett presentkort på HM blev det! Vet att hon gillar det stället.
Här är det jag handlade på stan idag..

Höll på garva ihjäl mig när hon skulle fixa med sitt te, tycker ni det ser ut att gå bra?? Allt ligger utanför vi hennes bulle ;) haha så jäkla rolig!
 

Nu ska jag faktiskt följa med mamma och handla mat till kvällen, tror att det blir tacos ikväll! Hejsvejs sålänge/paulina


Ni missar väl inte att kolla in den här härliga bloggen?

Jag läser en del bloggar och följer flera av dom, här kommer en blogg som jag rekomenderar! Johanna som hon heter har mycket fina bilder och skriver mycket bra saker! En jätte härlig blogg och hon verkar vara en riktigt gullig tjej. Missa inte att gå in och kika på hennes blogg. Lovar att ni inte missar något då:) http://johannasperspektiv.blogg.se



/paulina


Outfit

På jobbet och det börjar närma sig lunch, till lunch blir det kyckling, keso och grönsaker.
Vad ska man hitta på idag då? Ska iaf bli gladiatorerna ikväll och käka lite mat. Sen får jag se om man kanske åker iväg till några vänner eller bara blir myskväll.. På lunchen införskaffade jag mig lite mer smink om det nu behövdes. Jag köpe BareMinerals smink:) Bästa sminket, haft det i flera år och kommer fortsätta med med!


Jag brukar vara ganska dålig på att lägga ut på vad jag har på mig om dagarna. Men ska bli ändring på det!
Dagens outfit 

Linne från Hm
Jeans ifrån JC
Kofta Ifrån Gina Tricot
Klocka Certina
Armband Cara
Väska Louis Vuitton
Skor Marc o'polo



Upp och hoppa

Lördag morgon och jag har redan gått upp, det sög ju! Jag önskade att jag kunde få ligga kvar i sängen och vakna av mig själv men icke.. Börjar jobba klockan 10 så måste vara nere en liten stund innan, för det är jag som öppnar idag. Slutar klockan 14 ändå, sen är det helg! Min kärlek ligger i sängen och sover, han börjar jobba klockan 12 idag, lyc honom! Nu sitter jag inne i mitt rum och skriver ett inlägg hoppas han inte vaknar av det. Tände även lite mysiga ljus brevid sängen lite mörk bild men det är släckt inne i rummet.


Gå gärna in på jobbets hemsida http://carino.se bara att ringa eller komma in och boka behandlingar!
Ser det såhär bra ut i min härliga blogg när jag kikar in så kommer jag komma med roliga överaskningar (bla presentkort, rabatter osv) så håll utkik! :)
Ha en trevlig dag nu , vi hörs senare puss!


SUSHI

Ikväll blev det en mysig kväll med familjen vi åt sushi och ska kolla på the voice sverige om några minuter.
Vad tycker ni om the voice sverige? 

Skönt med fredag idag men måste ändå lägga mig skapligt.. Jag jobbar i morgon klockan 10-14 inte så länge men hade vart skönt att få sova ut lite iaf! Imorgon tänkte jag ta en sväng på stan och kika lite granna efter jobbet. Kanske hittar något snyggt, en kaffe eller två lär det bli också! :)



Såklart kollade jag in sidan http://www.have2have.se och vart helt kär!

Funderar på att göra en beställing på dessa godingar, Vilken färg tycker ni? eller ska man ta båda?!


PAKET

Nu har mitt paket äntligen kommit från Cara Collection!! Åh det är super fint, kommer självklart beställa flera av dessa vackra armband! Gör det ni med på http://caracollection.se



HAPPY!


Take care of your eyes

Precis haft min första kund nu på förmiddagen, satte mig precis i köket och ska dricka te, är så frusen hela tiden. Idag när jag solade fick jag ont i mina ögon. Jag hade inga solögon så beror säkert på det! Ögonen blev helt torra och jag känner mig trött i dom. Men det kan bli så när man inte använder dom. Det är JÄTTE viktigt att man har dem när man solar annars kan man få gråstarr!! Inte kul så missa inte det när ni solar även om ni gör det bara någon gång ibland så är det viktigt att ha dom med sig och såklart inte missa dom! Jag erkänner att jag har vart så dålig att ha dom, men får alltid lite skäll att jag missar dom. Det är ju faktiskt för sin egen skull. Man vill ju inte få problem med ögonen resten av sitt liv. Så tänk på det killar och tjejer! :)

pusspuss på er!


svar på era frågor

Har fått lite frågor ser jag och det känns hur kul som helst. Jag tänkte svara på frågorna nu så ni får era svar.

Frågorna:

* Om jag ser skillnad med Nue lash?Nej det gör jag inte har bara hållt på i två dagar. Men om 4 veckor kommer nog det synas skilland. 

* Armbandet jag har på armen är grått :)

* Fick frågan vart jag köpt träningsdagboken, den har jag faktiskt fått ifrån tidningen Fitness=)

* Jag fick den av min pojkvän och Me to you nallen är ifrån gallerix tror jag:D fick ju den.

* Jag kommer från sverige, många tror att jag är halv av något men det är jag icke. Only swedish blood=)
Men hade ju inte tackat nej till att vara halv svensk något.

Tack ni som kommit med förslag med väskorna, och tack. och även gillar min blogg! =)

Roligt med lite frågor redan efter att precis kommit igång med bloggen!

puss på er sötnosar


Härliga fredag

Godmorgon på er. Idag är det fredagen den 13e, läskigt:O Man får se om något skumt händer! haha. Nerå, Men inatt däremot 3 gånger gick larmet på min mobil , men det förbaskade larmet var inte på. Trodde någon drev med mig=/ Kollade om jag ställt klockan på 00.00 men icke, kollade smsa och om någon ringde men det var ingenting som kunde väcka mig. Frågan är om jag drömde allting? och trodde det ringde på mobilen! =)

Men hur som helst idag är det fredag och det känns skönt, vill faktiskt ha lite helg och mysa med min kärlek som kommer hem ikväll, vill bara mysa ner mig hos honom och kolla en mysig film! Har ni några filmtips? någon komedi skulle vara bra. Kom med tips om ni vet några är ni söta!  

Nej ska upp och sätta på mig träningskläderna nu, sen fixa morgonshake (proteinshake) den är kanon bra om du vill bli pigg till träningen och nyttig är det också den ger dig massor av energi. Creatine monohydrate är ett populärt kosttillskott  Kratine är ett ämne som spelar stor roll när det gäller kroppnes förmåga att producera ATP(adenosintrifosfat) den energibärande molekyl som ökar musklernas explosivitet vid dynamisk träning.
Blir nog även en solning efter träningen också:)

Pussar från Paulina

Me to you & sängen

Redan krypit ner isängen och bäddat ner mig. Hos mig har jag såklart min gosiga katt och självklart min älskade Me to you nalle som jag fick av min underbara kille. Han är verkligen BÄST! <3 Har ju tyvärr inte han hos mig nu så nallen får vara mitt sällskap istället:) Så jag får ligga och hålla om den inatt! 
 
I morgon är det redan fredag, vart tar dagarna vägen? dom bara springer iväg på löpande band.. Så i morgon är det redan träningsdag 3 som gäller och försöka köra på lika bra som dom andra två dagarna.. Självklart jobb från 10-18 på Carino spa och clinic också. Om jag ska orka allt bör jag göra natten nu, annars kommer jag vara helt slut.. Men först ska jag ringa ett samtal innan jag lägger kudden över huvudet!  

Måste bara visa dessa underbaringar som jag tar jag på mig så fort jag kommer hem, dom fick jag av min pappa och hans tjej. Super mysiga och även urgulliga. Något jag tycker ni borde ha om ni är frusna om fötterna.

 

Puss och godnatt /Paulina


Träning den 12/1-2012

Sådärja här kommer det lite bilder på hurtiga mig. Träningen gick kanon bra idag men jag tror inte min kropp kommer må så bra i morgon. Det vart ett väldigt hårt pass idag mot vad jag hade planerat! Men det känns riktigt skönt att veta att man kämpade på fast kroppen var trött. Såhär såg mitt pass ut idag, jo just det jag testade något helt nytt idag  att rocka rockring. haha sablar va öm jag blev runt höfterna.

Så här såg träning dag 2 ut

Uppvärmining 30 min gång varvat med lättare jogging

Mage 3*30 rep

Stuss bänk 3*30

Arm stång 3*10

Dips bänk 3*30

Utfallsteg 80

knäböj 3*30



Suddig bild men det får gå :D


Såhär ser boken ut!


PEARLS FOR GIRLS

50 % RABATT på alla smycken, bara att komma in och fynda här är lite av det som finns! Passa på nu, handla till dig själv eller dina vänner för bra pris. Ni kan göra beställning via mig om ni är intresserade.


sovmorgon?

försovit mig och även hela mim familj också, min klocka ringde inte så vaknade av mig själv.. När jag laddade telefonen ser jag att jag inte ens satt på klockan somnade med mobilen i handen igår kväll! åh aja men jag har jätte brådis och ska iväg och köra stenhård träning. Nu hoppa in i en kallbil, buuur!!
Vi hörs innan lunch ;) ciaooo
(nyvaken och osminkad)


Blunder

Kom precis hem från en myskväll hemma hos Madde. Super mysigt, det blev te och tvtittande bara. Slappa i soffan och prata. Helt underbart:) Nu blir det sängen som gäller. Jag är helt slut och behöver verkligen sömn, för i morgon är det träning på morgonen igen. Då blir det hårdträning dag 2. Därefter jobb som kallar! Nu ska jag lägga kudden över huvudet och sooova. Jag är tyvärr för tött för att skriva. Godnatt och sov så gott/paulina


Ögongodis

Nu är det dags att hitta ytterligare två till älsklingar har jag bestämt, fick presentkort i julklapp av min älskade mamma. Du är så underbar<3 Tack igen min älskade mor! Det börjar bli en fin samling och det ska bli fler.
svårt beslut bara finns så mycket fint att välja mellan men har 3 alternativ. Vilken av dessa 3 stycken tycker ni?

Här har ni min härliga samling. Börjar likna något , Fått en del fina presentkort så därför jag har flera påsar!

Mina älsklingar - LOUIS VUITTON! <3

Onsdag

Min mage kurrar efter mat , kom precis in i köket och ska äta den goda kycklingen som mami gjorde igår. Träningen gick som planerat, dock var det lite kämpigt eftersom jag vart sjuk och är fortfarande seg i kroppen.. Men jag körde på ändå för att jag hade bestämt mig om det. I morgon kommer jag absolut köra Igen, ska komma in i det nu. Annars blir det bara att man lägger det till en annan dag sen ytterligare en annan dag, osv sen fortsätter det så tillslut blir det inte av..

Så här såg mitt upplägg ut idag, när jag begav mig till mitt tredje hem, för mitt första är hemma, mitt andra är
Http://carino.se  och mitt tredje är självklart det bästa gymmet i Eskilstuna - Forever träning och hälsa. Som ligger på Stenmansgatan. 

Uppvärmining 30 min gång varvat med lättare jogging.

Mage 3*30 rep

Armhävning stång/bänk 3*20 rep

Dips (egen kroppsvikt) 2*20

Utfall ( egen kroppsvikt) 3*20

Knäböj (egen kroppsvikt) 3*20

Jag hoppas inom kort kunna pressa till att lägga på mera vikt och utföra flera rep. Träningsdagbok är ett måste för mig, där fyller jag i allt om min kost träning och dagens form. Självklart en liten rad om hur jag tyckte dagens träning gick. Det blir mycket roligare när man håller koll. Då är det lätt att se förändringar. NU ska det bli förändring, Beach 2012 knackar på dörren. 
 



Hård träning

direkt på morgonen innan jobbet idag ska jag träna så jag knappt kan gå efteråt.. Nerå men idag ska jag köra ett hårt pass. Jobbar klockan 10 sen sen fullfart på jobbet idag! Ska upp och fixa iordning något som ska ge mig energi så jag orkar träna så mycket som jag har planerat. Finns det ingen som är sugen på att träna med mig på morgonen?! Isf är det bara att hojta till skulle vara kul att ha någon så man blir lite peppad.. Alltid tomt på träningen på morgonen.. Förutom min mor som tränar på gymet:) Annars får hon bli min pepptalk.
Ska ta på mig träningskläderna nu sen åka mot stan. Hejhopp godmorgon, här kommer en bild nyvaken och blek

/palle


Bättre sent än aldrig



Ska bädda ner mig nu och sova för kvällen, måste orka upp i morgon för då blir det hård träning innan jobbet!!
puss och godnatt


lilla mig

Medans jag håller på fixar och donar och ska strax skriva ett nytt inlägg så lägger jag ut en bild på lilla mig.


Neu Lash

Kommer bli spännande, vi har äntligen fått in det på jobbet och jag och även många andra är glada för den saken. Det har verkligen blivit en stor grej, många jag känner har testat det så jag har bestämt mig att börja med det jag med. Så det kommer bli spännande att se om det blir något snygg resultat. Mina vänner som testat har fått jätte fina reslutat. Ikväll innan jag går och lägger mig ska jag börja för första gången. Jag kommer att lägga ut för och efterbilder på det så får vi se om det blir någon skillnad efter några veckor! :) Nue Lashen stärker dina fransar och ska färlänga dom. Redan efter 2-4 veckor kan du se resultat. Det man ska göra för att få bästa resultat är att använda det produkten en gång om dagen, det ska även helst vara på när man går och lägger sig. Det är också så att om du bara slutar med det tvärt så kommer det att återgå till dina normala fransar under 60 dagar. Här var lite om Nue Lash :)


 
spännande spännande! PUSS PÅ ER

Love you

Hallå godingar!
Härligt att ni har kikat in på Paulinas blogg, här hittar ni väl alltid någonting spännande! Jag har fått äran att klicka mig in på bloggen för att komma åt diverse ting. Frächade upp designen liten och tänkte nu lägga ett märke i inläggen också. Så nu kör vi: Mitt namn är Thea och Paulina är min lillasyster jag aldrig hade. Go, glad, vacker och med ett stort hjärta får hon mig alltid glad och får mig att känna mig uppskattad. Hos henne är man alltid välkommen med en varm och öppen famn. Du är guld värd.

Vi har många fina minnen Paulina och jag, minnen från middagar, soffkvällar, utgångar, bakande, båtresor, shopping, och familjeminnen. Herregud, jag har till och med skräckminnen med dig kära vän. Nu ler jag lite samtidigt som jag tänker på det, jag är helt enkelt glad att jag träffat dig. Och jag minns första gången. Då sa det "Klick" haha. Nej kära ni, inte på det planet utan detta var en vänskaplig klick och vi hakade lixom fast där, och än är vi kvar. Jag bor i Oslo, hon bor kvar i Eskilstuna.





Okej, om ni vill höra mer om min blabber får ni ta er in på min blogg här, för nu ska jag sluta babbla på om saker ni inte vill höra på Paulinas. Det jobbet överlåter jag till henne.

Puss gumman, Love you.

sådärja

då är man på jobbet och har landat och äntligen kunna släppa att nycklarna är på snurr. Hade tappat dom i bilen igår efter jobbet. men dom är dock i västerås och kommer tyvärr inte åt dom, så jag får stå i repan och se glad ut utan min namnskylt och mina sköna jobbskor. Zarah är tillbaka på jobbet och det känns hur bra som helst, en toppen tjej som som visar vad hon vill. Älskar att hon är här, är verkligen skönt att ha någon som man kan prata och kul med på jobbet och såklart jobbar bra med. Känns TOPPEN!

Tisdag idag och eleverna är tillbaka på plats, varje tisdag från 10-18 grymt duktiga tjejer. Bara att ringa och boka tid eller att komma in på och boka på plats http://carino.se Tjejerna håller på med Massage hel/halv, spa massage, ab express och även manikyr mm. Tycker absolut att du ska boka om det är något som du vill göra men kanske inte vill betala fullt pris och vill testa behandlingen. Du kommer inte att ångra dig! :)

LUNCH nu, blir varma grönsaker och kalkon och citronvatten!


fågel fisk eller mitt i mellan?

Godmorgon godmorgon. Springer runt som en tok och letar efter jobbnykcklarna=/ kort minne eller vadå?
trött jag blir. ska försöka stressa ner och dricka te strax!! trött jag blir på mig själv alltså! Suck
Börjar klockan 10 idag så får se hur dagen ser ut när jag kommer dit. Morgonen började inge bra så jag får hoppas att dagen blir bättre.  Någon som vill komma till jobbet och få mig på bättre humör?! Vore SNÄLLT!


ligger och lipar på bilden och myser med gosiga milton<3

.

Ligger nerbäddad brevid min kärlek och ska strax sova. I morgon är det jobb som gäller så då måste jag vara pigg. Ska försöka få kontakt med razmus som ligger i samma säng och spelar spel på sin mobil. Men det blir inte lätt , hur kan man bli så beronde av ett spel ?!

Inte så mycket att skriva om just nu, är bara trött och behöver sömn ska upp snart igen!
nu ska jag efter några timmar få krama min kärlek. godnatt


Cara collection

Nu är armbandet från Cara beställt, vill att det ska komma på posten nu när som helst. Super snygga armband. kolla in hemsidan http://caracollection.se 



i love my lips

Det finns något som många frågat mig om och jag kommer alltid med det ärliga svaret i det.. Frågan är om jag fyllt mina läppar?! svaret är Ja det har jag. Vissa ser det vissa inte, Ibland gör jag mer ibland mindre. Vet att många tycker olika om den saken men jag tänker stå för det, jag tycker att det är fint och tänker fortsätta om jag vill det! Det är självklart inte fint om man gör för mycket. Jag började med att testa det sen blev det några flera ggr.. Har Testat 3 märken som är Restylane , juvederm och även stylage. Har gjort det på Akademikliniken och även går nu och gör det på Carino spa och clinic i Eskilstuna. Jag är väldigt nöjd med resultaten på båda ställerna:)Här är länkarna till klinikerna http://carino.se/ och http://www.ak.se/




Puss och kram på er


RSS 2.0