Natti natti

Ligger nerbäddad isängen och ska strax sova, jag hoppas jag är frisk när jag vaknar i morron.. Känner mig lite små seg i kroppen, halsen och huvudet spökar.

I morgon är det jobb som gäller, sen kommer min underbara pojke hit..
puss och godnatt <3


vilsen

Ibland har man verkligen dagar som är skitkassa!! Idag känner jag mig arg, ledsen , deppig, seg och påväg att bli sjuk. Kan det bli bättre? Nej jag typ deppar för ingenting idag vill bara gråta och vara helt ensam och tänka på allt och ingenting. Jag får sällskap av min älskade Rocky iaf, hur kan en katt få en att tänka på annat? han ligger och kurrar och halvsover på mina papper i sängen. Skrattar lite för mig själv och klappar honom på magen.

Idag är det söndag sista lediga dagen innan en ny jobbvecka. Denna helg har vart en bra helg med middag hemma hos pappa tsm med Jenny, Michelle Rasmus och min pojkvän. Lördagen blev lugn med en lunch på stan med Madde Jansson det var super mysigt. Resten av dagen var det bara mys med kärleken sen hem till mamma och tog det lugnt. Vi kollade teve och kurade ner oss i soffan. Man blir så himla seg i kroppen när man är påväg att bli risig. Inte gjort så mycket annat förutom att vila. Skönt det också:)

Ska lägga mig och läsa sen vila mitt huvude, har världes huvudvärk =/

puss och kram


Friday

Träningen avklarad, nu drar jag till jobbet. Skönt med fredag idag:) Ikväll kommer min fina pojkvän till mig <3


ciao


i'm in love i'm in love i'm in love i'm in love i'm in love i'm in love

Du har fått mig knäsvag , du har gjort mig hel. Du är helt underbar,jag saknar din närvaro när du inte är vid min sida. Jag vill somna vid din sida och vakna upp brevid dig, jag vill höra din röst och skratt då mår jag bra och kroppen skriker av glädje, vill bara hålla om dig och inte släppa taget. Du är så mysig och helt underbar. Säger bara i'm in LOOOOVE


PUSS


you're the one that i want.

KÄRLEK

Mitt hjärta slår bara för dig min underbara Razmus
my love <3

<3


RSS 2.0