uppe sittar kväll!

Ätit mat för någon timme sen, jag vart för mätt kan jag säga.. Men gott var det iaf:) Kollade nyss fångarna på fortet  med mamma och Robert, nu sitter jag och kollar lite bilder på datorn, har även sällskap utav Loisan i luren. Alltid trevligt att prata med henne:) Precis kollat lite räkningar iså.. Nu ska jag börja kolla igenom garderoben.. byebye ;)


fördröjd tid

Sitter på mamis kontor och väntar på kvinnan! Hon slutar strax och då ska vi åka hem till resten utav familjen äta lite mat.. Ikväll ska jag städa lite smått i min garderob och mitt rum och även hjälpa till lite hemma med  tvätt osv sen tidigt i säng, ska ju upp i morgon bitti träna igen vid 8 sen hem och fixa för jobb kl 10-18 :)
Vart jätte nöjd mer håret idag , fin färg precis som jag ville ha.. Hunnit Tagit en kaffe med C idag också, alltid trevligt med kaffestunder. Saknar syster min, känns tomt utan henne.. När ja vart hos henne så pass mycket är man så van att vara i samma rum snacka goja, och bara vara! Haft så jäkla kul i STHLM hos henne! Vill tillbaka, först ska jag bara jobba ihopp lite pengar så vi kan göra våra utekvällar till dom bästa och äta gott + shopping! I helgen kommer min prima donna hem till Etown! underbart<3myskväll med mamma och loisan, vem vet kanske någon utekväll med:) lördag kanske? Nu är är det på tiden att dra oss hemåt, hörs senare CIAOBELLO!

31 augusti 2010

Kom precis hem efter ha vart och tränat en och en halv timme, gått på bandet i en halvtimme, styrketränat i en timme.. Skönt skönt, gick upp vid 8 idag fyy blä.. Men måste tyvärr komma in i dom tiderna när jag börjar jobba nästa vecka. Nu sitter jag och äter min frukost/lunch som är omelett. Idag ska jag till frisören ska klippa och tona håret hos Jenny. Alltid lika nöjd när jag går i från BOND! Får hoppas på ett lika bra resultat idag med.

Ajust det får absolut inte glömma att berätta att jag köpte en sån snygg jacka igår, bara älskar den så mkt. Hittade den inne på jc :D i love it. Köpta ett par till älskade Ray-ban förra veckan. Nöjd med mina inköp!

Nu ska jag fixa mig för att åka ner till storstan;) haha nerå ska åka ner till byn för lite ärenden. Ska lämna in min Blackberry sen börja använda min nya iphone. Är så trött på att den lägger av flera ggr om dagen. =/ 

Märket på jackan är: Jofama från kenzas kollektion för 1.999 kr

Ray-ban brillorna är från en glasögonbutik i Eskilstuna mitt inne i centrum för 1500 kr

Puss och kram


You Are Not Alone , I love you sis!


Lite svårt att se vad det står kanske, dessa  ord min underbara loisan har skrivit är verkligen äkta VÄNSKAP! <3

Stockholm,utgång,Louise! Älskart

Hejhopp!

Just nu tillbringar jag min tid att göra ingenting, jorå jag sitter i lägengenheten just nu för mig själv snart kommer Lollo hem från jobbet. Har städat lite granna efter helgens festande:D Kan börja med att säga så här att helgen som vart har vart den BÄSTA helgen på länge, och då menar jag det. Lollo fyllde 20 och jag kan garantera att det blev  en lyckad kväll, kvällen därpå var vi några tjejer som gick ut och satte oss på Snaps sedan vidare till Hotellet, ganska bra drag var det där också, sedan vart det donken för oss och lollo köpte lite som hon skulle äta men hon han inte ens smaka sin mat innan hon tappade hela brickan. hahaha Men dom vart så snälla så hon fick allt nytt. Sedan väntade taxin på oss och då åkte vi hem en hel liga till Lollo för en grymt bra efterpärla. festern höll igång till 8 på morgonen. :) Tack för en grymt bra kväll killar och tjejer.

Nu är det 5 dagar kvar i Stockholm som ska spenderas med Louise och galenheter. Trivs att vara i sthlm, känns faktiskt som jag flyttat in hos min sis. Älskart!!! får ett samtal av henne idag att vi får gäster hem, båda börjar skratta och säger känns som vi bor tsm hahaha! Men det är så det ska vara, finns inget annat an säga en att jag älskar att vara i stockholm och bo hos Louise <3 Älskar dig stumpan! Det har även vart massor av mys kvällar tsm med Camilla och loisan. ikväll blir det chill med girlsen kanske ett glas vin?
Pratade nyss med mami i telefonen saknar min söta familj och pappsen, klart man saknar dom när man är bortrest hela tiden. lilla Milton skriker i bakrunden sötnosen..

Ne nu ska jag börja fixa mig lite smått kan inte springa runt i ett linne och osminkad, måste göra något utav det.






PUSS OCH KRAM

STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LOLLO!

godkväll!
Idag finns det en höjdpunkt det är den 17 augusti och min käre syster louise aulen fyller 20 år, det är hennes dag. Hoppas hon haft en bra dag fast hon började med att jobba i morse.Senare fick hon ett samtal av mig och mami som sjöng för henne på telefonen, vi grattulerar osv.  På fredag ska jag åka till stockholm för att fira henne med massor av andra girls. Kommer bli en trevlig kväll kan jag garantera. Kanske ses ute i storstan?;) Någon dag där på ska familjen fira henne men inte bestämt när än. Men det kommer bli av snart iaf. Det jag vet iaf är att jag ska stanna hos henne hela veckan, vi har några planer på hur veckan och helgen kommer se ut, så det kommer nog bli en till kanon vecka tsm med loisan. Saknar dig sweetie snart ses vi :D <3 Ville bara säga grattis igen och säga att jag älskar dig min fina syster! Här kommer det några bilder på oss

Louise med våran lillasyster Cassandra<3

Lollo och mamma <3


STORT GRATTIS BABE! ÄLSKAR DIG <3


Nu ska jag krypa ner i sängen med alla mina 3 raringar rocky, skrållan och milton Puss och godnatt!
en ny liten varelse i min säng <3 världens sötaste kattunge
<3

Paulina och Louise <3


hello gott folk! kom precis hem till lilla Eskilstuna idag efter att ha vart en vecka hemma hos söta louise i storstan. Det har verkligen vart en kanon vecka med 2 dagars utgång på snaps och F12. Fikat på stan med trevligt folk. i en hel vecka har jag och lollo legat och myst i samma säng ;) myspys, inte illa. Myskvällar med godmat och filmtittande. Bara om någon vecka åker jag tillbaka till Stockholm till min söta Louise<33 Det händer alltid så roliga saker när vi umgås, det finns nog ingen sekund vi sitter tysta, haha det är fnitter och garv all the time. beställning i baren - sa hon 60 eller 160? men va, tror du själv att en cider kostar 160? haha garv åter och åter igen. Snubbelfot, går in i dörrar, osv. alltid någonting! Åter igen Tack för en mkt bra vecka! :D Här kommer det lite bilder som är från veckan. lite morgon bilder ute bilder och bara ego.

Godmorgon Stockholm!



Puss och kram


RSS 2.0