you are my angel

Lördag - fira Roberts pappa bosse som blir 60 år ! Det finns bla smörgåstårta, glass, bullar, vin dricka mm.. Kommer nog bli en trevlig kväll med folket. Känner inte ens hälten av dom hehe men då lär man känna dom.. Folket börjar kommar in vid 14-18 så det blir säkert en sen kväll. Vi får se hur sent det blir om vi åker hem ikväll, annars åker vi hem i morgon vid lunch. Dom senaste dagarna har jag haft mkt roliga samtal mkt skratt och flams. HAHAHAHA länge sen vi skratta så mkt tsm! Igår ringde det runt 7-8 ggr i min lilla telefon, det var samma filur som ringde också men det gör inget:) THANKSTHANKS nu är jag glad! ("va inte så osocial nu") va lite social lite roligt va det faktiskt! Snart får jag träffa Madde också, hon kommer hem i morgon<333



Mandy Moore - Only hope

There's a song that's inside of my soul.
It's the one that I've tried to write over and over again
I'm awake in the infinite cold.
But you sing to me over and over and over again.

So, I lay my head back down.
And I lift my hands and pray
To be only yours, I pray, to be only yours
I know now you're my only hope.

Sing to me the song of the stars.
Of your galaxy dancing and laughing and laughing again.
When it feels like my dreams are so far
Sing to me of the plans that you have for me over again.

So I lay my head back down.
And I lift my hands and pray
To be only yours, I pray, to be only yours
I know now, you're my only hope.

I give you my destiny.
I'm giving you all of me.
I want your symphony, singing in all that I am
At the top of my lungs, I'm giving it back.

So I lay my head back down.
And I lift my hands and pray
To be only yours, I pray, to be only yours
I pray, to be only yours
I know now you're my only hope.


hmmmmm, hmmmmm, oooooh.






Nu ska jag fixa mig inför dagen, sminka och fixa håret! PUSS PÅ ER SÖTNOSAR
// Paulina

TANKARNA BARA RULLAR IVÄG MEN DET FINNS EN TANKE SOM BARA KOMMER UPP OM & OM IGEN

I Dalarna nu, idag har det blivit en hel den åkande med snowboard i Romme;) ibörjan va ja inte på humör gjorde illa mig lite då och då men sånt händer! är faktiskt stolt över mig nu, klara mig ganska bra i slutet. Tack för en rolig och intressant dag tack Pappa Robert! Hoppas ni tjejer får en trevlig kväll i eskilstuna, missar tyvärr middagen med er för att fira Nancy :(<3Nu ska jag umgås med familjen slappa framför tven kolla på tv och äta lite onyttigt godis, det låter inte illa va ?=)

Är det sant eller drömmer jag?
My heart will go on




puss på er sötnosar/Paulina

jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här



så glad men ändå så osäker
 puss/ paulina

HOW BEAUTIFUL YOU ARE

Det är nice med lov eller vad säger ni? så skönt att bara få ta dagarna som dom kommer.  I måndags träna jag & Madde det gick bra men det har faktiskt vart roligare träning förut, men såäre! På kvällen åkta jag hem till ming och fira nancy som fyllde 19 år :) kikade film och åt tårta.. Tisdag morgon tog jag mig hemåt gick en promenad från stan, senare vart det körning på bilskolan, det gick så himla bra är faktiskt jätte nöjd över mig själv. Blev även att jag pluggade teori, sen fika med mamma o pappa + Leona på janelings jätte mysiigt! Onsdag körning igen på morgonen giiiiiiiiiiiiiick SKIT BRA !! halkbana är inbokad nu ,  satt även en timme på skolan och plugga teori vid datorena.. Ikväll blir det träning, men ingen Maddis är med :( hon åker till sälen åh kommer sakna dig, vi som skulle ut också<3 Kommer fler tillfällen. Ska plugga lite företagsekonomi nu ha de så bra nu!
YOU ARE SO BEAUTIFUL


PUSSPUSS/ paulina



if i could reach the stars, i'd give them all to you

Hejghelg och åter en helg, har verkligen inte haft tid att skriva varenda dag. Hoppas ni har haft en underbar helg och alla hjärtans-dag<3 För det hade jag jag tror att jag hade den bästa faktiskt!

Fredag
skola som vanligt så segt var det, det gick bra och så på lektionerna men jag var så himla trött bara ville bara hem och sova, efter skolan blev det fika med mammi, Gila och småsyskonen. Tillbringa min tid med familjen framför teven med shirre och lets dance. Jag la mig hyffsat tidigt va så himla trött.
Lördag morgon (ALLA HJÄRTANS-DAG)upp tidigt för mamma hade en överaskning på gång så det var bara att packa sin bag och äta frulle snabbt som blixten, vi traska oss ner till stan på 45 min, där mötte vi upp pappa och Jenny:) sen vidare in mot stan... Det blev en helt underbar fantastisk SPA dag med hela familjen. Det blev bla massage, ab, bubbel och bastu, skrubb, lerinpackning och en frukt och skuuuumpa! TACK MIN ÄLSKADE MOR OCH JENNY! Det var inte den ända överaskningen vi käka även på akropolis och när jag gick in dit stå JOHANNA DÄR ååååååhhh vad jag vart glad:)!
Vi åt förätt varmrätt och efterrätt så goott, ska visa bilder sen när jag lagt in bilderna! mkt skratt och prat blev det <3
Kvällen blev att åka hem till Madeleine som fyller 18 idag. När klockan var  00.00 var vi inne på krogen och då var det kramar, grattis skrik och drinkar som flödade runt prinsessan! OCH ÅTER GRATTIS RARING PÅ DIN 18ÅRSDAG<3!
Fler bilder kommer senare!




pusss/paulina

good night

hey cuties! Dags att sova för min del just nu, är så himla trött och den dumma hostan försvinner aldrig heller "snyft":( Jobbigt jobbigt.. Idrott i morron första lektionen sen hemåt igen ska plugga och även gå en sväng med Karolina, det är så skönt att komma ut i friskaluften och det är även bra för hälsan! Åh skorna som mamma beställt kommer nu vilken dag som helst på posten<3

Natti/Paulina


Åsby

Godkväll på er! Torsdag idag då, snart helg och alla hjärtansdag ååh va mys.. Skola idag som vanligt, tråkigt men lärorikt eller kanske inte. Idag skulle vi göra ett spel på naturkunskapen om planeten. Hehe sådär kul kanske, sen blev det bild vart klar med min uppgift. Karolina hämtade upp mig efter skolan sen hemåt och vidare på Åsby, där vare mysigt fika och massa shoppande med mami, Karolina och Annika. Behövde komma iväg lite! Hoppas Alvin blir bättre snart också stackars lilla sötnos. Tack för den här dagen och tack för allt jag fick, ska dricka varmchoklad nu och läsa lite i teoriboken och förmmodligen kika film senare.                                                                      




















puss / Paulina


you kissed her infront of my eyes just to make me jealus

Hej sötnosar! Onsdag idag och halva veckan har redan gott, tiden bara rullar på.. Känns som dagarna springer förbi, praktiken idag gick kanon bra fick himla mkt gjort. Det är så kul när det går bra! Fick mkt beröm:)
Luncha med mami idag as mys va det att få komma iväg med mamma och äta. Tack <3 Har handlat lite till också en jeansjacka och en jeansväst ska visa bilder senare har inte lagt in än! Fick även ett nagelack och en ögonskugga idag från make up store och en stor fin väskpåse som man kan ha på stranden ASFIN iloveit...
Träning idag också Madeline ska vara med idag skojigt, det var ett bra tag sen jag träna nu för lilla jag har vart sjuk =( så många är det nu den här tiden, vill bara att värmen ska komma nu så man får gå i vår och sommar kläder och skippa vinterjackan vantar osv.. Åh jag blir så trött på vissa saker, varför såra?



Får inte glömma att jag har världens bästa mamma, hon har beställt skor till mig som jag velat ha länge nu, hon överaska mig<33 TACK MAMMA senare ikväll ska jag och mor kika på två st kläningar också!
Ne nu måste jag upp och äta innan träningen, så jag inte äter så snabbt in på den då kan man få håll.
Ha en trevlig kväll pussss

this is my sunshine


Emelie Kejerfors och jag<33 LOVELOVELOVE




Louise och jag<333 gillar dig stumpan



NI är så bra tjejer<33333 SKULLE KUNNA LÄGGA UT 1000TALS BILDER PÅ OSS MEN DET ÄR FÖT MKT JOBB(a)<33

Madde, erica, johanna, louise och jag!<33

Boisan, jag, nancy och emelie^^

Ja och Johanna^^

Jag och Maddiiiis<3333

Nancy emmi och jag^^

Jag och johanna<3

älskar OSS sunshine<3


Glömmer aldrig resan med dig<3


dEPP

Hello! Nu sitter man i skolan på sin tråkiga och långa håltimmen, det låter kanske ganska konstigt att gnälla över håltimmen.. Vi har först lektion sen lunch runt 11 och efter det håltimme till halv 2 :O blir så otroligt trött bara att sitta och vänta på att få komma hem! Varför inte fixa att vi får ha lektonerna efter varandra istället sen hem ?? Just nu sitter jag och Maria i datasalen, depp på detta.. Brukar alltid gå en runda på stan, men det orkar man inte göra nu i kylan=/ trodde våren va på väg men icke det heller, istället kom snön igen och frös till is marken är glansig och hal. Vinterjackan, vantar halsduk och mössa på igen då och 100 lager kläder.Halka gör man 24.7 också suck klev av bussen idag det första jag gjorde var att halka "PINSAMT" man låtsas som att inget hänt oftast, men jag går för mig själv och skrattar! VILL HA SOMMAR NUNUNU.

SLÖSA INTE DIN TID ATT TÄNKA PÅ ONÖDIGA SAKER


THATS IT!


INKÖP INKÖP

Hello! Idag är det ingenvanlig dag för det är faktiskt min shoppingdag hurrahurrahurra:D eller det har vart det i 3 dagar nu, har handlar sjukt mkt faktisk! Åh va roligt det är när man hittar så mkt.. Här är bilder på mina köp jag köpt denna vecka. Smink från make up store och ett armband från Glitter. En söt svart kjol från Ginatricot, ett linne, en blommig tröja, gröna chinos ett par jeansleggings,en jeanskläning, allt detta var från Ginatricot och den svarta kjolen bland kläderna + den svarta tjocktröjan & jackan är från monkey. Köpte även 2par conversskor + en blå söt kläning från gina!


Är nöjd över mina köp dom här dagarna.
Träffa även Johanna idag vi tog en fika på Waynes och shoppade lite, får lyssna på dina råd ;) TUSEN tack för idag. Skönt att inte ha någon skola idag tss...
Nemen man kanske ska röra på sig nu, ska ut och gå. ha de braaa
CIAOOO

30 och 31 januari

Fredag!
tjabbatjena hallå!  Nu sitter jag här igen, med ett dåligt samvete att jag skriver så sällan.. Måste berätta om helgen iaf! Nu är jag verkligen 18 barre.. Fredagen den 30 januari hade jag middag för gilrsen vi var ca 20 stycken tjejer inne på Carino Spa och Clinic. Vi hade as mysigt fast det var lite små stelt i början alla kände ej varandra. Men efter maten vart det mer kackel, visa spela biljard och  fotboll haha andra bubbla och basta för fulla muggar. Fick jätte jätte mkt fina rosor av alla:) Fick också mkt fina presenter, fick en kläning, underkläder, tröja , t-shirt och smycken + presentkort och en vinflaska<333 Tack raringar! Får absolut inte glömma det jag fick av Johanna & Madde XD Fick först ett batteri sen kondomer i en lovebox, sen glidmedel haha + en rosa dildo hahahhaha... Hade faktiskt en tanke på att ne nu kommer dom hitta på något galet ;) Runt 10 gick girlsen som inte skulle till krogen. Det var jag Lollo, Nancy och Madde som gick ner till stan. Vi var först och kika inne på Lotus ´tog några drinkar sen vidare in mot Nybron där var det mer folk. En trevlig kväll:) Tack alla tjejer för en underbar kväll!  
 





Lördag
Hela tjocka släkten kom hem till oss och massa bekanta, dom fira mig och min syster folk kom runt 12 till 6. Fick massvis med pengar och massa annat skooooooooooooooooooj! Bara så ne vte så har jag 13 vaser i mirr rum nu det luktar blommor hehe.. Tack för allt verkligen :) Louise ringer senare mot kvällen att det blir maskerad hos henne, oj tänkte jag shiiit vad ska kjag klä ut mig till :O, har inget speciellt hemma! Men såklart jag är på ;) Tog på mig en randig tröja svarta chinos + en halsduk eller va det heter (näsduk) kanske .. Sminka massa svart runt ögonen blev kanske en pirat! hahaha men det är inte alltid man har någon bra idee. Men lyckad kväll med både roliga och knäppa saker. Fick typ vin eller nått på min nya tröja, men det gick bort iaf!  Tack för en rolig kväll.




AKTA er ute i trafiken nu ;) ska ut och köra!
puss på er alla


RSS 2.0