That's my name

Idag är jag så himla trött, BLÄBLÄÄÄÄ.. Håret står åt alla håll och kanter så ska sätta upp en knut snart^^
sitter med en baseballkepa också som är babyrosa och babyblå.. i looove it

Skulle träffat Thea igår egentligen , men hon kunde inte komma in till stan på nått sätt och jag kom hem vid 23 tiden, så det vart ganska sent ändå.. Men vi ska ses på ondag iaf, då får vi se vad som sker, nått skoj hittar vi säkert på.

Idag blir det att glooooo film hela kvällen, har lite ont i huvudet:( så det blir lungt för min del.
Madde kommer förbi lite senare så får sällskap utav henne..

Vart har jag dig någon stans?


I MISS YOU, I MISS YOU BABY



Idag kommer jag hem, då ska jag träffa Thea och planera kvällen som Madde ville ha tsm med oss!<3
Nu ska vi äta gooood mat, sen blir det att åka till Borlänge och shoppa lite nya kläder;)

JAG SAKNAR DIG BABY!!!!

pusspuss

bull shiiiiiitt

Vad är felet? jag börjar bli fundersam. Tror att jag gör rätt men ändå gör jag nått fel!


i know you want me calle ocho

halloj bloggen!:) Just nu är jag i ludvika tsm med familjen och bekanta till oss. Vi har ätit ute på resturang och vart och shoppat en del, haft det ganska lungt och skönt.. idag blir det myskväll med tacos och film.

Imorron kommer jag hem och då ska jag träffa Thea, va mysigt det kommer bli!! Det lär bli en lungn kväll för oss..
Bilden har jag tagit från Theas blogg, bilden är tagen på morgonen hemma hos mig, utan smink desutom;) haha men Thea blir alltid fin på kort som vanligt! puss på oss















Jag har verkligen fått en låt i hjärnan, så jag blir tvungen att lägga upp den om ni också vill lyssna lite.
i know you want me calle ocho

nu ska jag följa med och handla till kvällen, puss

Känner bara just nu "suuuuck"

Never give up



Nu ska jag krypa ner isängen och försöka sova!
Det har vart filmmys hemma hos L så kom precis hem, filmen va jätte bra den som vi såg:)

Thea har kommit hem nu, jag är så glad, men ändå ledsen för jag åker i morron:(
ville ju umgås och ha kul och snacka lite skit!

Varför ska jag gå vara orolig för?

Never give up

he is really nice

Godmorgon! Dagen efter en partykväll och jag mår kanon bra ;) ja mår faktiskt jätte bra(: Igår kom Johanna till mig innan vi skulle dra ut till nybron, vi fixade oss tsm med cider och otroligt mkt prat.. Sen körde mamma ner oss till stan och där mötte vi upp evelina och sara, sen gick vi in till Nybron, där träffade vi på mkt folk. Så blev en del stopp vart man en gick och skulle gå så träffade man på nån man va tvungen att hälsa på. Det va ganska lungt igår för min del, men jag hade kul igår.haha lite dans bjöd vi på iaf haha!!! OMG det jag och johanna fick syn på inne på toooan , jaaaag dööör! usch haha.. Vi vet iaf att det är en tjej, men vi vet inte vilken tjej.. Braa dä iaf haha. Tjejer måste också börja uppföra sig och tänka på vad dom gör.
gillar oss girl



















Fler bilder kommer sen, sara har flera på sin kamera!:)
Vakna skapligt idag, så jag har precis ätit frukost och ska snart börja fixa mig för fika med Lollo på stan, as mysigt ju...
ikväll ska jag till en godvän för att kika film(:

he is really nice

aint no party like a alcoholic party



Nu draaaaar jag på party med min undrbara Johanna!! Ha en trevlig kväll alla...

aint no party like a alcoholic party

HEAL THE WORLD

 VARFÖR SKA DET VARA SÅ SVÅRT?


Heal the world
make it better place
for you ande me


Remember the time

Heeeej!

Idag är det lilllördag och då blir det utgång med underbara Johanna och kanske Maddiiiis<3 Hoppas på att Madde hänger med.. Saknar henns så mycket! Hoppas på att det blir en lyckad kväll tsm med girlsen..


har tyvärr inte hunnit skrivit blogg på dom senaste dagarna för jag har verkligen haft fullt upp, med att träffa vänner och vart med familgen på lite semster! (: Här om dagen var jag med johanna och madde hemma hos johanna, där tog vi det bara lungt med tv och prat, sedan åkte jag vidare till emil och lalle, där kolla vi nog 5 olika filmer som gick på tv men vi såg aldrig en hel film haha, vi hoppade mellan kanalerna ingen dög för någon haha!:) I måndags var jag med familjen i kolmården, det var jätte mysigt.. Fler bilder kommer sen


 
Jag är så himla glad, igår kväll åkte jag hem till min kusin Jenny, vi var och handla lite. sen blev fet mys framför tven med film och fika och så klart hennes son Liam som jag fått äran att bli gudmor åt jag är överlycklig<33 så himla glad, tack så jätte mycket fredrik och jenny!

Nu tycker jag att Thea ska komma hem , saknar henne!!

Remember the time


can you feel the love tonight

Dra till Ikea med mamsen snart !:) Ska bli mysigt att åka iväg bara mor och dotter <333
ÄLSKAR DIG MAMMA!


can you feel the love tonight

P.s. i love you

God morgon bloggen!

Säger bara åh =/ både mamma o robert kom ner o roppa gå upp nu för fönsterputtsarna kommer.. Jaaaaa tänkte jag, jag orkade inte ens svara på nån av dom. Det hade faktiskt vart skönt att få sova lite till iaf! snart så tänkte jag gå upp och äta lite frukost. Igårkväll satt jag vid datorn ganska länge kikade på bilder och youtube på Michael Jackson, för någon dag sen kollade jag många klipp från hyllningen för honom som höll på hela dagen typ. Hans familj står på senen och pratar om honom och hans närmaste vän Brooke Shields och hans dotter pratar hur mycket han betyder osv.. Då började jag berkligen gråta^^

Kollade på P.s. i love you igår, jag kollade aldrig klart på den här omdagen.. Så passade på att kolla klart den inatt,  Det var en jätte mysig film (: den var både rolig och sorlig.. En film jag rekomenderar <3


P.S I LOVE YOU

we are the world, we are the children, we are the ones who make a brighter day

Tjatja bloggen och alla sötnosar som läser.. Här sitter jag framför datorn och lyssnar på en underbar låt och kollar på massor av roliga bilder från helgen, klockan är ca 22.30 och börjar känna mig lite små trött.
Den här dagen har gått så fort verkligen. Igår var det en myskväll tsm med Thea hemma hos henne, med god mat och mycket prat och flams.. Vi var nog ganska trötta för natten innan somnade vi inte förens efter 5 nångång, vi hade killbesök som stannde hela natten på filmtittande och skratt.. Imorse vakande jag upp brevid Thea runt 10 tiden, låg där och prata lite på morgonen sen blev det frulle och filmtittande som jag skrev tidigare. Det var så himla bra tycker jag:)Mamma hämtade oss runt halv 6 tiden sen blev det skillda håll för oss, hon skulle hem till Eve och jag hem till familjen och äta ost och kex tsm med familjen Holmqvist! Mysdag med sol, film, glass osv!

Gjorde bort mig igår haha, Thea och jag skulle tvätta av sminket och borsta tänderna på varsin toa, det tog längre tid för henne än mig, så jag tänkte att jag lägger mig i soffan så länge hon lär väl vara klar snart tänkte jag.. Men haha klockan va runt halv 1 nångång på natten klockan halv 3 står hennes mamma och tittar på mig när jag ligger i soffan och sover, hon frågar Thea ska Paulina ligga här :O??? Thea svarar: Neeej verkligen inte jag hittade inte henne, jag gick upp och tänkte jag väntar på henne här, hon är säkert inte klar än. jag somnade till då o då sen gick jag till trappen för att kolla efter henne. Men varken ser eller hör henne så jag roppade typ 5 ggr as högt men ingen i hela huset svarade:O då fick jag mina kontiga tankar och trodde att hon ramlat och slagit sig eller blivit bortrövad eller att hela familjen blivit mördad!!! :O Gud så mycket vi skrattde sen när hon hittade mig, låg och as garva i en halvtimme om inte mer sen!
Sånt som händer.. (A)

Nu har jag laddat ner photoscape, så nu sitter jag och leker lite..


we are the world, we are the children, we are the ones who make a brighter day
So let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me





Hemma hos thea och myser

Vi kikade nyss på filmen ONDSKAN, den va så himla bra.. Jag ligger lite efter också haha det är första gången jag såg den.. ÅÅH så bra den var och inte bara det shiit vaa snygg andreas wilson är ;) Nu ska vi gå ut i solen skriver mer sen pusspuss


Michael Jackson 1958 - 2009 the king of pop




Vila i frid ♥


find me in the club, find me in the club, find me in the club

Promenad vid vattnet och vid alla fina hus ska det bli nu!=) Här är det fint väder, skönt Med sooooool.
Det blir nog några simtag i havet .. Nu ska ja skynda mig för nu ska vi gå!


Find me in the club


xzibit xzibit xzibit xzibit xzibit xzibit

Heej där!

Just nu sitter jag på hotellet och bara chillar och tänker på allt möjligt. Ajust det jag är på hotellet tylösand om ni inte visste det ;) det är jätte fint och mysigt. Vi som tillbringar tiden tillsammans är familjen tigerfalk och familjen holmqvist!
Jag och Madeline började morgonen med vatten gympa, sen vidare till våra familjer och åt frukost på hotellet. 
Så god frukost, det finns typ allt att välja mellan. På hotellet finns det ett sånt fint och stort spa, där fick jag en behandling idag. =) Middag vid vattnet med våra familjer idag, resturangen heter (Salt) det var så otroligt gott alla var jätte nöjda med hela stället och servicen. mycket skratt och prat denna kväll, vi pratade nog om det mesta.


FATTA VA COOOLT XZIBIT BOR ÄR I NÄRHETEN AV OSS!
( Ni som inte vet vem det är, är han som är med i PIMP MY RIDE) 
                                                                               


Nu ska jag vara lite social med sällskapet här.
PUSSPUSS

say it again

godmorgon på er. Blev väckt av min lillasyster idag, så fick inte sova så länge en lördagsmorgon...Men det gör inget =)somnade inte förens efter 02.00 igår satt och prata med Thea i telefonen, blev mkt skratt och prat. Jäkla åska igår :O jag va faktiskt lite små skraj ett tag. Efter att vi lagt på satte jag i hörlurarna i öronen och satte på musiken från ipoden, då kunde jag somna haha. Känner mig lite små seg just nu för tillfälligt. Hoppas på ett kanon väder idag, man blir ju både gladare och piggare.

Ikvääällllll blir det PARTEEEEEY hemma hos sara , hon fyller 18 år. Grattiiis!:)
Madde kommer till mig om nån timme då ska vi mysa och prata och sedan fixa oss för fest ikväll,
skulle gärna vilja krypa ner i sängen och sätta på en grymt bra film, men jag kommer inte på någon bra..
Vet ni någon bra film?

  
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR
SOMMAR


CIAAAO

songs for you, truths for me


VILKEN MYSIG FREEEEEDAGSKVÄLL!

nu är jag tillbaka igen, vilken underbar fredag verkligen. Först middag med familjen och lite gäster sen min rara madde. sedan blev det spel för fullamuggar, men jag förlora haha jäkla loooser;) esch men kul var det.. Madde har vart här hela kvällen pratat och haft jätte mys!:) SAKNAT DIG SJUKT MKT HJÄRTAT ÄLSKAR DIG TILL 110% OCH FLERA VARV RUNT JORDEN DU ÄR EN UNDERBAR VÄN!

Här är det lite bilder från nybron i onsdags, va roligt det var gott folk!




MER BILDER KOMMER!:)

puss sötisar


RSS 2.0