IDAG ÄR DET STUDENTERNAS DAAAAAAG!!!

Fyyyyfan va kuul! Hoppas alla studenterna får en lyckad student även om solen inte är framme så mkt..
Så glad för deras skull, tänk det är även bara ett år kvar till det är min tur :D Ajust det har hittat min kameraladdare shohooo.. Det kommer bli massor av kort, ska även springa runt till både släkt och vänner som ex: först Emelie Kejerfors, Sen Louise Aulen & Rick Brunstedt. Sen Nancy och Bobo, hinner tyvärr inte gratta fler. Får hälsa och gratta om jag ser dom snabbt på skolorna.. Hoppas det verkligen löser sig med lastbilarna att ni får åka runt lite, så inte stan är för blockerad. Kungen kommer till e-tuna idag också, lite synd att dom tog denna dag som den här.pgr att det är studenten det är lite väl mkt avstägningar istan så hoppas att dom får glida runt och ha kul inne istan ett tag :P

Igår var det fredag och vi hade avsluting, shiit asså tänk det är vårt sista sommarlov :O efter sommarn börjar ja 3an.. Kommer nog gå bra.. Men just nu känner jag bara blä på skolan är så sjukt skoltrött hehe.. Men det är säkert många som känner så den sista tiden på skolan.. Igår blev det fika med familjen pappa och jenny kommer över och även jennys dotter.. Det vart tårta och massa annat gott sen övningskörde jag ett tag med pappa..
Fick mitt inbjudnings kort till studentfesten09 igårkväll, det kommer nog bli hur gryyyyyyymt som helst. Denna kväll ska jag komma ihåg till 110% Det ska verkligen inte spåra ur för min del, jag har gjort dumheter förut men nu är jag fan inte ett litet barn längre, måste hantera saker och ting på rätt sätt. Så hoppas mamma och pappa kan lita på mig i kväll och kunna vara lugna och sova deras timmar utan att vara oroliga. Även till er andra ta hand om er ikväll va försiktiga och drick lagom ni som dricker såklart menar er studenter såklart också;) Ni tar bara studenten engång i livet^^ så glööm den inte. Här kommer det lite bilder från Emmis student, det kommer fler bilder sen<33En skön låt att lyssna på!
Flipsyde - When it was good


Nu måste jag fixa klart alla studentsaker. Ha en underbardag pusssss

Torsdagen före skolavslutningen

hallooj cutieee! ÄR DET INTE SJUKT? Det är redan skolavslutning i morron.. Helt J*ävla bra kommer bli så underbart att vara vaken hur länge man vill utan att känna ångest, för att gå upp till nått. Parta, umgås med vänner, träna umgås med familjen. Ja göra nästan precis vad man vill. Men ja precis det finns ett men, klart det kommer bli lite jobb också men inte helahela tiden! Planer in för sommar? Absolut, klart man har sina tankar. Hoppas på en resa med vännerna , även göra nått mys med familjen <33 Det är så underbart med sol, hoppas det blir en underbar sommar!

Denna vecka har jag gjort detta!
-Måndag en mattelektion sen sluta sen träning.
-Tisdag lediga träningen på morgonen, sen blev det shoppande till emmi på studenten med nancy, sen vidare till s-näs gratta emmi och även åka med på flaket hahah, Nancy och jag skännde oss lite på fel plats. Men det var kul.
-Onsdag lediga körning och pluggning med körskola sen träning.
-Torsdag Lediga åter igen :P Träning + att hjälpa mamma sen tv tittande med fmailjen. Inte mer med det är även dagen innan sommarloooooovet jippppiii shoshooooooo..
Planen för imorgon är att samlas i skolan kl 11 i aulan sen tacka hejdå i klassrummet, sen ciaoo skolan på ett tag.. Kvart över 2 ska jag fixa mina naglar på CARINO SPA & CLINIC kommer nog bli lika fint som alltid får jag hoppas på, bara jag är försiktig. Sen hemåt och fika med päronen och syskonen, även malin ska med hem. Kvällen återstår och ser vad som sker:) Ska nog ta det chill ändå för den stora dagen för stundenterna är juuhhh! GRATTIS TILL ALLA HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR STUDENT. Blir att åka runt hela stan känns det som ska fira så många både kusin och vänner! Kvällen hem till Lundvall med party hela natten kommer bli GRYYYMT!!!!
Tänk det är sista sommarlovet för mig :O Nästa år går vi 91or ut ur gymnasiet! FATTA VA KUL :D
Bilder från emmis student kommer!:)
Ska leta som en tok efter min cameraladdare nu :O shit vart är den stressstress. Ledsen jag blir om jag ej hittar den tills studenten. Här kommer det lite låtar från Ted Gärdestad, som påminner om sommaren. Kommer aldrig glömma när jag och emelie låg på hennes lilla veranda och kika mot vattnet och solen som gick ner tsm när vi lyssna på dom här fina låtarna och prata!

Några sköna låtar att ligga och lyssna på en sommarkväll med Ted Gärdestad tycker det är mysiga sommar låtar
 Ted Gärdestad - sol vind & vatten


Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå

Ted Gärdestad - För Kärlekens Skull

Ted gärdestad - Jag vill ha en egen måne

Nu ska jag göra natten så jag är pigg tills i morron ^^puss sötnosar

RSS 2.0