Yes

Idag börja dagen med att gå upp skapligt, sen ner till stan och kika på skor med mami. Hitta 3 par skor som jag köpte är riktigt nöjd:) sen blev det lite kläder mm.
Träffa även nansy och johanna på stan idag också det var mys.
kvällen va vi hela familjen och vi käkade Tacooos:D Riktigt gott vare.
Fick för mig ungefär vid kvart över 10, " jag vill övningköra"  haha och det gjorde vi också. Det gick jätte bra , men läskigt var det i regnet + att det snöa när vi var på motorvägen.
Ska sova nu för i morron är det andra bullar.. Jobba jobba jobba :D ska bli jätte roligt verkligen. Ska jobba på Carino Spa och Clinic. Kom dit och kika :) Godnatt
pusspuss

you

Vill bara springa rakt in i din famn och jag vill även säga ditt namn när andra hör<3


Nattinatti

Hejhej. Har tyvärr inte hunnit skirva nått inlägg idag, börja med att hjälpa mamma på jobbet runt halv 8 kanske :) fixa och tände ljus & städa lite. Vart grymt sugen på att lägga mig i bubbelpoolen och få värme efter den kalla kylan utomhus.
(Carino Spa o Clinic) Hade tid klockan 10.15 hos frisören idag, fixade mitt hår toning med slinger och klippte till det lite. Vart jätte nöjd verkligen. Tack mamma<3 Käka kina mat idag muums va gott det var. Shan the man säger jag bara hahah, klockren kille så jäkla kul. Kolla på det idag med min vän och hennes syster<3
Tog även en fika med Johanna idag också, Det var mysssigt. Jag som skulle shoppa kläning idag och 3 par skor haha. Hitta 3 par skor som jag la undan men ingen kläning hitta jag. Va verkligen inte på humör för att testa kläningar idag :)
Träning 18.30 som vanligt och idag var Madde där, jippii" träningen gick super bra idag, men det vart stenhård. Men det är ju bara bra, det var rikigt kul:)
Ska sova nu för i morron blir det mer att kika efter kläder. Måste hitta något nytt ;)
Godnatt Pusspuss

något förslag?

Hej igen! Sitter och funderar på vad jag ska göra tills jag fyller 18, Okej jag vet det är jätte lång tid kvar men iaf , fyller den 27 januari och för varje dag som går känns det som att tiden rinner iväg snabbare och snabbare. Har mina funderingar och planer, ni som vet vad jag pratat om förrut tala gärna inte om det här;) men vill gärna ha nya ideer, dom får ni gärna skriva här. Är det bäst att ha hyra något ställe eller ha något hemma bara vad tycker ni? det är verkligen jätte svårt. Hjälp säger jag bara:)

Är verkligen sugen att gå på bio snart vet ni någon bra? har ni något förslag?
puss




.

Ganska skön dag måste jag säga, hemma och bara slappat. Hemma med systrarna bara :)
Runt 6 tog jag bussen till stan, skulle fika med en söt vän<3 Det var jätte mysigt att få prata av sig.
Kom hem för inte så länge sen, har fixat mitt rum städat o ändra på saker. vart riktigt mysigt :)
Ne nu ska jag ta te. Skriver mer sen för jag kommer inte på mer jag ska skriva.
Hoppas det går bra för dig pappa idag att jobba natt det vill jag bara säga <3

Saknar din närhet<3  


Pusspuss


Morronpigg

Det var hur länge sen som helst som jag vakna av mig själv så tidigt, jag vakna klockan 10 i 9.
Jag fick en chock när jag kolla på min mob:O Hade 13 ölästa sms. Men det var nått knas med min mobil igår.
Det var flera som klaga på att dom smsat och ringt hur mycket som helst. Så fick massor som va från igår också. Vad ska man hitta på idag då:)? Kankse jobba lite, alltid bra att käna lite extra pengar. Eller vad säget ni?
Ska iaf träffa Maddis en snabbis på stan, det lär ju bli en fika.. Är så himla sugen på att köpa lite nya kläder nu igen, haha nu var det ett tag sen (A) förra veckan va det senaste. Vill ha ett par nya skor ett par vinter skor och ett par med klack.
Har ni några förslag? Har iaf bestämt mig för ett par uggs. Sen hittar man alltid kläder man skulle vilja ha också:)
Nu ska jag gå äta frukost. Byebye!


Puss


godnatt gott folk

Ne nu har jag sakt att jag skulle krypa ner i sängen och glo på film,
men icke haha, här sitter man fortfarande och pratar med alla olika personer och lyssnar på musik som det gamla vanliga då. Fast nu har jag tvningat mig själv att lägga mig ganska skapligt, även om det är lov behöver nog jag få sömn iaf för lovet är ju ändå bara en vecka somsakt. Så nu ska jag krypa ner till min varma säng och kolla på 27 Dresses :)
Godnatt och sov så gott!

Vill även berätta för en god vän till mig så finns jag på din sida vad en som händer.
Jag står på din sida nu och förallitd.Glöm inte det, bara att ringa när du vill. Älskar dig hjärtat<3















KISSES


vill resa!

Åååh vill åka utomlands, vill ligga vid strandkanten känna värmen som bränner lite på kroppen sen svalka sig i vattet. Det är bara för underbart att bada och ha kul . Vill verkligen tillbaka dit man vart.
Senaste semester stället var i Bullen med min underbara familj och Maddes familj.
Det var riktigt mysigt. Varmt och skönt, perfekta kvällar käka middag med familjerna sen var vi ute med hennes syskon.
Vi hade verkligen kul tillsammans. Våra strand promenader nästan varenda dag bland allt folk som låg och sola och bada var as kul, fick se saker vi aldrig glömmer haha. Mycket skratt var det iaf.
Allt vart verkligen perfekt, vi hade kul, våra päron hade kul, allt vart verkligen perfekt och lyckat<33
VILL TILLBAKA VERKLIGEN! SOL&BAD , MATEN OCH ALLT DET ROLIGA MAN KAN GÖRA.



FÖR ATT KOMMA NÅGONVART I LIVET,
SÅ MÅSTE MAN CHANSA & VÅGA!

PUSS


.



Demarco - Standing Soldier

Deppdepp

Jobbigtjobbigt är i någon konstig depp period just nu, alla är säkert det nångång.
Men det är jobbigare än vad man tror. Behöver bara lugn och ro och försöka glömma!
Tänk positivt istället :)
Skulle inte tacka nej till att sitta i den där poolen med sina vänner bara snacka av sig..



PUSS


confused


                                                                                                                                                                                       confused



Första dagen på det här lovet, känns skönt att bara komma bort från skolan släppa det i en vecka.
Ganska trött på allt pluggande hela tiden, men såäre:)
Sitter här i min lilla ensamhet och lyssnar på musik och en dricker en kopp te, ganska skönt måste jag säga.18.30 är det träning med grabbsen tyvärr så kan inte Maddis vara med idag på träningen.
hon är uppe i Stockholm. Hoppas du får super kul där gumman.
Nu ska jag städa mitt rum så det blir lite ordning, gillar inte att det ligger kläder slängda på sängen eller golvet, sängen måste vara bäddad haha.
Kommer vara så skönt att träna idag för jag måste verkligen tänka på annat.
Ha det så bra

Saknar díg det är vad jag kan säga just nu. Helldre ledsen med dig, än glad utan dig<3

PUSSPUSS

http://www.youtube.com/watch?v=OMGjpJmUu-E





Trött, tröttare, tröttast

Klockan är 23.20, är hur trött som helst! Vill bara försöka sova, även att jag är hur trött som helst sitter du fast ï mina tankar, när jag ska sova tänker jag på dig, känns som jag inte ens hinner slå upp ögonen på morgonen innan jag tänker på dig. hellre ledsen med dig, än glad utan dig <3

Pappa och Jenny kom över idag fika lite det var ett tags sen vi träffades alla, Michelle kunde tyvärr inte vara med, hon hade mysigt med killen sin. Aas cute verkligen, glad för din skull skruttan.

Blev hemmakväll med familjen idag, på en söndags kväll, det var riktigt mysigt att umgås med familjen bara ta det lungt käka mat och kolla på film. Lovelovelove u
Nu måste jag faktiskt försöka sova är riktigt trött.



Godnatt på er sötnosar
PUSS


Lördag

Blev att jobba med Madde idag i badhuset det gick bra :) Efter det kom jag hem och fixa årdning lite för kvällen. Lite väns till familjen skulle komma och hälsa på . Seg dag idag ,

Det finns en som jag saknar så mycket<3 önska du var här NUNUNU.
                          


Jag och Johanna

maten

Fredag

Vill först säga att JAG ÄLSKAR DIG ENORMT MYCKET MADELEINE<3

Fredagen börja med att gå upp tidigt, kolla på klockan shit jag börjar om 20 min rusar upp från sängen. Mamma fixar sig för jobbet jag tjatar oh tjatar vi åker nu. Hon börjar skratta förstår inte varför vi hoppar in i bilen jag kollar på klockan "ÅÅH NEJ KLOCKAN ÄR BARA 10 ÖVER 7 HAHHA" snacka om trött.
Möter Johanna vid skolan halv 9 då vi började gå mot idrotten, vi står där ute och funderar vart är allt folk? Matilda kom utrusande från idrotten fan vi som skulle vara på muktellareran idag :O SHIIT. Ringer min kära mor och hon kör oss dit:)
Sen slutade jag för dagen. Jätte skönt verkligen.
Träffa Maddis på stan vart en del shoppande, ex: Vantar mössa, halsduk och två väskor. Riktigt nöjd blev jag.
Sist men inte minst säger madde, följ med mig till maskeradfesten, ööh nja vet inte säger jag haha skämit vad ska jag ha på mig. vi leta och fundera hela dagen . Vi kom inte på något sen gick vi in på leksaksaffären och hitta kvällens klädsel. (POLIS) vart det :D Vart nöjd faktiskt, Tack älskling för hjälpen. Men kvällen vart vell sådär trevligt i mitten av festen, det första vi såg var bråk när vi kom fram till eng-skolan. Mycket tjaffs och bråk vart det där borta.  Men även mycket skratt och dans.

Alla gör bort sig nångång,  alla gör misstag, man lär sig av sina misstag. Man lever bara engång. Försök att tänk på dig själv och ingen annan. Sluta snacka massa skit bakom ryggen säg det till den personen istället. Tycker bara att många lägger onödig tid att tänka på hur andra ser ut och gör. Det är deras val. Istället för att stå kolla på folk som kanske gör fel "Hjälp" den personen isåfall. Finns för varandra istället:) !



Älskar dig så mycket min lilla prinsessa<3
Du är bäst det vet du
Finns alltid för dig
helt klart
BÄST
<3


 


Sötnosar

Vilken dag säger jag bara, hahha både roliga stunder och ledsna stunder.
Satt på psykologilektionen helt plötsligt fick jag ett sms, jag kolla inte vem det var ifrån (Du vet att jag älskar dig.) Vart lite små chockad har det hänt något. Sen ser jag att det är söta Johanna som smsa mig , svara tillbaka o jag älskar dig. Som svar "bra" .. Asså vilka söta väns jag har :) Jag och johanna skulle vara med på Maddes lektion och det gick som det gick , har inte skrattat så mkt på sjukt länge hahha. Nancy var där också kul att träffa henne. Asså det går inte förklara hur sjukt det var säger bara "STACKARS MÄNNISKA" . Vi tyckte det var bäst att kila från skolan och sen dela vi på oss för Johanna skulle vara duktig att gå på sin lektion.
Fika med Madeleine, Johanna och frida på Waynes . Behöver inte säga namn men din lilla moff unge;)
mys var det iaf. Gick till Antonio med Madde där blev det att prata en HEL del.
Tack för den här dagen älsklingar<3 
                                                                                         

Jag och Madde

Johanna och Frida

HAHAHA SNYGG BILD

Älskar dig

Johanna <333



PUSS PÅ ER !

Onsdag

Hoho. Nu sitter man här på mamma jobb och väntar på att Madde ska sluta skolan, för sen ska vi träna. Saknat henne så sjukt mycket. haha det var riktigt kul sisst vi träna. Får vell hoppas att det går bra. Vart så glad idag träffa M på stan idag, bättre en väntat faktiskt :) Praktiken gick riktigt bra idag. Du gjorde min dag bättre <3 
 
Ni får inte glömma att kolla på visningen den 31/10-08 på Nybron kl 19.00 eller 21.00. Ni kan boka biljeter inne på Make Up Store. Det kostar 175 kr 18 årsgrens. Mer frågor kontakta Make Up Store.

Vill även berätta att CARINO SPA OCH CLINIC har ett erbjudande just nu. Elevbehandlingar tis-fre mellan kl 10-18
finns att välja mellan kurbad, massage halv/hel, andsiktsbehandling manikyr, make up och mm. Kostar MELLAN 150-300

Nu måste jag kila för Madde kommer, skriver mer ikväll<33

PUSSPUSS



Äntligen

Vill bara tacka en underbar tjej som lagt sin tid på att fixa och dona med min blogg.
Den vart verkligen fin, nu kan jag börja skriva och använda den igen. Förut ville jag verkligen inte visa up den skämdes över den då. Paulina och datorer fungerar verkligen inte ihop med varandra, texter och annat hamnar där det själv vill hamna.. Min förra blogg va fin innan, men jag själv kände att jag ville ändra något men det gick inte som jag hade tänkt mig så slutade skriva i bloggen.

Tack så jätte mkt raring ( Johanna Söderlund) shecka in hennes blogg den älskar jag att läsa. Man kan inte bara sitta still och läsa hennes blogg man skrattar åt hennes konstiga ideer och tankar.  Du betyder!                               

http://barajohannis.blogg.se/
 

PUSS!


RSS 2.0