2010-04-20

Denna dag i skolan var ganska så seg, men tur att Maria var där för vi hittar alltid på nått skoj! :D Nu är det Tisdag kväll och jag har tränat tillsammans med Ida och Mamsen idag. Nu tillbringar jag min tid i sängen med datorn i knät och telefonen vid örat och har pratat med Linnea i en timme snart. Vill att denna vecka ska skynda på lite för i helgen blir det en liten mini semster med min käre vän över helgen. Here we come

Linnea och jag för någon helg sen<3

Nu ska jag dricka te som vanligt för min otroligt underbara röst som låter som en kraslig höna, och göra sällskap med Linnea i luren. Puss och kram skumbanan


Kryssningen

Att berätta om hela kryssningen kommer ta da och natt, men det var så kul men fasen va galet. HAHA! Bussresan var GAAAALEN. Tar det med den jag pratar med. Men det var en bra kryssning för oss iaf. Nu kommer lite bilder!






klockan 6.00 på morgonen la jag mig för att vila en liten stund.. HAHA

Fler bilder kommer sen <3 pusss


taggad till max nu

Godmorgon, shiit jag är morgonpigg :O ovanligt? jaaaaa. Idag är det fredag och jag är så glad, ska på behandling klockan 14.00 sen ska jag träffa min underbara pappa en stund. Och ska även träffa Maddis senare efter jag slutat jobba, jag har två behandlingar kl 16 och 17. Sen är det helg, ska packa och dona inför i morgon, shit jag vet inte vad jag ska ha på mig... Hjälp mig!! Men nått bra lär jag hitta:) Är så taggad nu inför studentkryssingen jag och maria ska dela hytt , hur kommer det gå haha, vi båda kommer få panik inga fönster :O tur att vi inte kommer vara där så mkt då haha..

Nu sitter jag och dricker te och kollar facebook och funderar på om jag ska sola idag, lite solbränna tills imorgon skulle inte vara helt fel.


Nu ska jag städa lite hemme innan datakillen kommer och lagar min dumman dator som pajar hela tiden.. puss och kram ha en bra dag!

jag har så underbara vänner

this is my life this is my life this is my life this is my life

Heeej sötnosar! Länge sen jag skrev blogginlägg.. Måste komma igång med det, men har faktiskt inte haft tid.. Ska berätta lite kort om veckorna som gått, ni har ju sätt lite bilder sen sälen:D SÅ JÄVLA KUL VAR DET!!!
Va i sälen nästan en hel vecka tsm med Linnea och hennes familj, vi bodde i en stuga precis vid backen , vi bodde på hundflället men åkte mest i tandordalen.. ååh så mysigt det var, Vi åkte skidor 3 dagar dom andra dagarna var det bara mys och festade på kvällarna. Vi träffade mkt trevligt folk och umgicks med dom på kvällarna. Mitt i  nätterna fick Även jag och Linnea för oss att åka nån stans så det blev oftas en halvtimmes bilresa till statiol;) Kaffelatte stog på listan? Ja tack!  på måndagen vart verkligen en toppen afterski med skinande sol och en cider i handen och utomhus med bra musik och såklart bra folk. HAHA vart en del pinsamma saker som hände haha, haha vurporna i backen alltså och på planmark. Kunde knappt stå på bena garva så mkt.. En toppen vecka med galenskaper, skratt och klantigheter;) , det gillas <3

Vi kom hem på torsdagen, och då var det att umgås med familjen och mysa bara, sen kom helgen igen och då stog det fest på listan igen. Jonas fyllde 25 så vi var på 25årsfest, det var skit kul. Vi som höll ihop under källen var jag Linnea julia och Johanna.. Sen blev det taxi till efterfesten med mkt bra folk. Kom hem runt 6 tiden på morgonen. Söndagen vart det film, slagstaglass och mkt sovande med Linnea och Richard.

Och tillslut denna veckan har det vart skola och praktik, R har även sovit hos mig i 5 nätter:) Sola och haft kul med Maddiis.. I morron är det fredag igen och helgen är här. Det kommer bli så sjukt kul på lördag är det STUDENTKRYSSINGEN!!!! fasen va kul lägntar massor. Kommer hem på söndag eftermiddag. Sen blir det plugget i veckan och helgen där på alltså nästa helg, om nu planerna är som dom är nu så åker jag iväg igen med min lilla resekompis. Ha det bäst ska hjälpa mamsen nu. Bilderna kommer upp sen när min dator är lagad. Puss och kram

Vila i frid Robert ♥


Sälen












Fler bilder kommer sen! PUSS & KRAM


RSS 2.0