Kepsar

Hallåhallå! Då var en dag avklarad och jobbet har gått bra dock himla seg idag.. Menmen så får det vara ibland, pollen här? mmm. Fyfasen på morgonen känner jag mig verkligen SJUK! Usch och fy, kan knappt andas så det är bara att börja med ögondroppar och alla dessa saker för allergin! Snart blir det att gå ut en sväng i den härliga pollendimman, neråå ska gå en promenad och kolla på den härliga naturen. Hund skulle inte vara helt fel att ha med sig på promenaderna:) Jag är så sugen på skaffa en liten rackare, men vad för någon!  Ajust det idag har jag även fått hela min kropp peelad så min färg är typ borta =( Men det som är bra är att jag får en finare bränna tills jag åker till gc:)

Jag har verkligen blivit beroende av kepsar, älskar att ha det på mig.. När jag inte orkar fixa mitt hår, eller ska gå handla, stan vad som helst så tar jag på mig det :D inte så intressant att veta men jag älskart så när ni ser mig så lär jag ha det på mig. Men det är så jäkla snyggt, passar både tjejer och killar, man kan ha det till det mesta av kläderna.



En bild från i slutet av vintern!


goodnight

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova för i morgon är det jobb som gäller.. Dagen blev som planerad, fika med Emmi, firade hennes 21 årsdag sen hem till maddis sen promis hem, grillning med familjen pappa och Jennys hälsade på. sen promenad med Rebbs i 1h och 15 min :) Härligt Puss och godnatt på er !
Bjuder en bild från spanien, men det är för att så trött som jag ser ut på bilden så ser jag ut nu! Måste sooova


puss och kram


CONGRATULATIONS

Stort grattis på din dag gumman! <3


Drar till stan för att fira min älskade emmi! <3


Måndagen som en söndag

Godmorgon allt trevligt folk! Förvånade mig själv med att sova till 12 idag inte likt mig.. Jag trodde jag hade blivit bättre att gå upp på morgonen men icke denna dag! :P precis ätit äggröra och ska röra mig mot stan som planen är bestämd:) blir att gå en promenad dit och hem sen promenad med Rebecca ikväll igen.. HÄRLIGT! Ajustja idag ska jag även städa i mitt rum och min klädkammare det ser verkligen förtäskigt ut... Någon måtta får det vara , kan inte se ut som att det har vait jordbävning i garderoben! Men det blev så när jag packa och inte visste vad jag skulle ha med mig utomlands. Men ska inte skylla på det, eller jo lite kanske. haha aja ne nu ska jag inte babbla om massa annat här ska väl göra någon nytta hemma istället, hmm tror jag hoppar in i duschen och fixar mig! ;)

Här kommer det en bild på min vän camilla när hon har stora kliv in mot stan, den dagen bestämde jag mig att gå varje dag får tacka min vän camilla för hon peppade mig efter resan :)
 
En bild på mig och madde vi solar och dricker gott på balkongen!

två bilder från dagens veckans händelse!:)


Tenerife 2011

Hola, här kommer det en hel del bilder från resan:) orkar inte lägga upp alla andra!
Mot Arlanda

framme på hotellet

promenad och kolla läget

dagarna där på!








Sophia som jobba på hotellet

beachen

mamma älskling

resturang


jag och mamma - älskar dig

Robert, mamma och ann-helen

Loro Parque






syskonkärlek




Paulina från hotellet dansar på


Elin, malin, paulina

Partey






Har man blivit brun?

dolphins



djur


happy faces


Cassandra<3

Leona<3

Promenad



wonderful


Puss



Ego

mamma och jag<3

härligt folk




Frukost

 
Bye spain


Där var några bilder på resan och det finns en HEL del till men orkar inte lägga ut alla :)
Puss och kram



PÅÅÅÅSK

Påskhelgen har vart och jag tillbringade den med min familj och vänner, i fredags tillbringade jag min tid tillsammans med min vän Julia :) Vi käkade lunch på stan och sedan tog vi bilen hem till mig och låg och prata på studsmattan hela eftermiddagen! Vi pratade om så mycket saker så skönt att prata och få ut sig allt man vill få sakt.. Jätte mysig fredag sen kom Lördagen då träffade jag Maddiiis hon kom hem till mig och vi fixade oss tillsammans sen körde mami oss till Rebecca som fyllde 20 och hade lokalfest.. Hoppas du fick en bra kväll :D Runt halv 2 tiden åkte vi hem till madde och käkade och skulle kolla film men så blev det icke vi båda somnade på direkten i soffan och vaknade upp så i morse :) Mysig dag har det vart, suttit på balkongen i solen och pratat och skrattat sen ätit sen blev det dags för mig att gå hemåt. Skönt med prommis i det fina vädret ^^ Mamma och robert grillar så ska upp och äta om ett tag besök har vi också av några bekanta :) Ha den jätte mysig kväll i det härliga vårvädret hörs sen! jo tack för en bra helg:) (glad påsk)


Puss och kram på er

Tonight I Wanna Cry


Brian-tonight i wanna cry


NÅGON?

Vill någon hjälpa mig att packa?? kommer aldrig kunna bestämma mig vad jag ska ha med mig.. It sucks!!

let the game begin

sådärja hej tråkiga regniga, sega söndag! Känner mig inte bakis idag för 5 öre, bara seg i kroppen.. Men det står jag ut med. Igår var det parteey med madde johanna julia och grabbarna.. En mycket bra kväll ;) Tack allesammans :) Madde darling har blivit en riktig krigare haha sötnos dåå, så eskilstuna folk passa er för madde när ni ser henne ute..





Puss och kram

snart ska jag ta mig dit!?


Vaknade upp hemma hos daddy idag, igår fredag tillbringade jag tiden med honom vi åt god mat och kollade två rikigt bra filmer. Det var himla mysigt! =) Idag är planen att jag ska åka hem till mamma och hjälpa till och städa innan resan.. Inte långt kvar nu will be a wonderful!! Ikväll ska jag hem till madde och fixa mig tills kvällen, efter det blir det bistro med massor av vänner. Sedan Rebecca och Fiona på filial! Mkt bra dääär! Kommer nog bli en bra kväll, nu ska jag fixa lite granna här.. Ha en bra lördagskväll hörs sen=)

Puss och kram gott folk! <3


RSS 2.0