Snart åker vi iväg från sverige

ÅÅÅÅÅH helt underbart jag och darling ska åka iväg bara för oss själva! Vi ska på på ett super fint hotell äta god mat och bara mysa:D Kommer bli helt underbart kommer lägga upp bilder när jag kommer hem vart vi ska någonstans. Jobbar i veckorna däför jag ej hinner skriva hela tiden tyvärr, önska jag kunde det men jag ska bli bättre jag lovar.


//Paulina

Cykel i det härliga vädret

Idag tog jag mig en härlig cykel tur till jobbet. Så otroligt härligt väder! Till frukost idag blev det som vanligt för mig. Det blev 2 ägg, en knäcker macka med skinka. Sen te och c-vitamin:) en bra start på dagen. Myste ner mig idag hos världens bästa innan jag cyklade mot jobbet, vi låg och prata om den resan som vi vill göra. Vi har två olika förslag så vi ska gå iväg på min lunch idag och bestämma oss och förhoppningsvis betalar vi det idag! :D

Ni kanske undrar varför jag inte tränat på 1-2 veckor, det beror på att jag fortfarande inte riktigt frisk än. Jag får inte träna heller än för min hals. Det känns jätte trist, jag har alltid tränat för tidigt innan jag blir fullt frisk. Nu ska jag hålla ut och vila kroppen i lugn och ro så jag kan komma igång hårt sen. Jag får gå promenader och cykla i stället. Då rör jag mig iaf och inte ligger och latar. Då känner man sig ganska smäll fet;) tss nerå men jag känner mig ofräsch då och även jätte rastlös. Nu ska jag faktiskt börja jobba. Puss på er


solsemster eller weekendresa? kanske båda två?

Har precis fixat och donat klart allt på jobbet det är så fint nu. Jag är så sjukt glad över saker som är klart nu på jobbet, kommer lägga upp bilder och berätta mera lite i ett senare inlägg ;) Ni får vänta och se tjejer, ni kommer nog att älska det garanterat!! MISSA INTE ATT HÅLLA ETT ÖGA PÅ MIN BLOGG!

Jag och älskling har bestämt att vi ska ta en sista minuten resa, bara vi hittar den som passar oss. Nästa vecka vill vi komma iväg, kollade massor igår men inte något som vi tyckte passade oss. Ett varmt ställe ska det ju vara, men är det så att bi inte så ska vi ta en weekend istället till London eller paris har vi bestämt. Då ska vi ta solresan i  senare tillfälle när vi hittat den rätta resan. Någon som har förslag på resa? sista minuten? Vi ska fortsätta att leta och inte ge upp vi ska banne mig hitta något denna vecka tycker jag. Håller tummarna:) Vore så otroligt skönt att komma iväg en stund bara han och jag, vara för oss själva. Sola, bada äta god mat och mysa.

 


Håller på att plocka upp de nya vackra varorna och det kliar i mina fingrar, jag vill köpa allt. Jag kommer att köpa en av varje produkt! nyfikna hoppas jag;)
 
kram på er// Paulina

 


Trött och vill sova

Säger godmorgon till er! Svin trött och vill gå lägga mig igen, krypa ner hos min darling! Det är verkligen inte kul att gå hemifrån när både katterna och han ligger kvar i sängen och sträcker på sig. Sen somnar om:) aja bara gilla läget. Igår vart jag verkligen jätte glad en vän till mig mailade mig och frågade lite saker och jag vart så glad, hoppas att saker och ting blir av nu. :) gäller att ta tag i det nu. Gooo girl!! sitter i bilen mot stan, idag är det jobb till halv 10 som gäller, kommer jobba på carino först sen direkt till nästa, då blir det att jobba på make up store! Kommer bli jätte kul. Skrivet lite mera snart. :)kram


paulina och Leona dag

Hejsan på er!

Är hemma denna dag också, var nog inte så bra att roa sig i helgen. Nu mår jag sämre igen, men jag tar även hand om min söta syster Leona som också blivit sjuk nu. Idag kommer jag få vara hemma med henne och mysa, kolla film, busa, sova. Käkade en bra frukost idag som var en knäcke macka, 2 ägg och ett stort glas mjölk. Hade två att ta hand om i morse, jag var en snäll tjej och fixade fram frukost åt min kärlek som skulle till jobbet också. Han som inte ville lämna mig utan ligga och kramas med mig i soffan istället för att åka till jobbet. Han vägrade gå klockan tickade och tickade. Tills det blev för mycket och han hade ångest att han skulle åka till jobbet. Myspojken min <3

Nappen upp och ner är ju för sött!

Nu ska jag fixa lunch till mig och gullungen <3 PUSS OCH KRAM


så såg denna helg ut

Inlägget laddade jag upp i lördags med något blev fel, lägger upp den igen och skriver lite om söndagen här också! Denna morgon var lugn, lugnast och lugnare, väldigt skönt, jag är R tog lite extra lång tid på att göra allt, kändes nästan som att vi var tvunga att laga lunchen direkt efter att vi dukat av frukosten, så lata var vi denna morogn ! Allt gick i slow verkligen, men de va underbart skönt.. :)

Men vi skruvade upp tempot än aning efter lunchen, snabb dusch, smink och klädprovning, för att sedan dra iväg till Maxi och handla för kvällen. Därefter släppte jag av Älsklingen i stan som gick och tränade och jag åkte upp till min underbara vän Madde. Hemma hos henne satt vi i soffan med en varsin tekopp och prata och skratta. Så himla mysigt var de. Sen vart den en spontanare och Maddis hängde med oss hem då vi skulle ha tacokväll, så hon packade iordning sina saker och olika klädval om vi skulle ut efter middagen och melodifestivalen. Kvällen vart riktigt bra, alltid kul att umgås så underbart folk. Jag, Madde och Razmus myste runt hemma och segade ytterliggare lite till. Men Maten vart klar himla fort, går fort när man sätter fart. Sen träffade vi resten av grabbarna och åkte till le grand ett tag. Var ganska lungt för min del, vart sjuk o så jag ville inte festa på för mycket.. Men det var skoj.

Dagen efter var man lite små trött och seg, så jag och älskling myste bara hela dagen. Julia kom över till hos och vi satt och prata om lite småsaker runt om kring. Razmus fick sitta och säga sina råd som kille haha. Sötnosen! På kvällen sen kikade på wallander som gick på teve.  

Här kommer det lite bilder från helgen





kram


Some times it´s good with fast food !

I går kväll var det som vanligt fredags-mys, vilket innebär att man kan lyxa till det lite med maten. Vi kännde alla här hemma för en saftig Pizza... Så varför inte göra våran engen pizza, godare, nyttigare och betydligt roligare att äta än en köpt :)

Vi fuskade lite och köpte en pizza deg för att underlätta lite..
Så här såg vårat mästerverk ut.


Efter maten så satte vi oss alla nöjda och belåtena i soffan och kollade på The Voice Sverige.
Jag blir mer och mer besviken på programet, Fel personer åker ut (tycker jag) och låtvalen är ju verkligen Skit! .. Varför inte dra till med ännu en negativ komentar, Berg som programledare, låt henne forsätta med att flytt in hos folk i sitt program "Berg flyttar in" som program ledare i the voice har hon inte varit någon höjdare, det är faktiskt ett familje program som både vuxna och barn tittar på, vissa saker vräker man inte ur sig.

Carola, Jätte fin outfitt i gårdagens program
Petter, Alltid lika skön, väldigt bra " Östermalmska"
Ugga, Gubben är fortfarande kung
Ola, Ja , .....



Kvällen fortsatte iaf med att jag och älsklingen gick ner i vårat " Bio Rum" 

Vi såg MillionDollar man, riktigt bra film, rekomenderar den stark till alla er som inte sett den.


Vart fel mied fredags ilägget men det får komma nu. // Paulina


Grönt är skönt

Mys skjortan jag tagit av min älskling



suprise suprise

God eftermiddag på er.

Inte skrivit något pga att jag inte mått så bra, febern blev bara värre igår kväll. Men något som gjorde mig lite piggare igår var att när jag låg nerbäddad under täcket kommer min älskling in i rummet. Han som sa att han var i Sthlm och höll på med massor av saker. Vart så glad, så tvingade ner honom under mitt täcke så jag kunde kramas med honom, men så länge ville inte han ligga kvar min feber som sagt blev värre. Men han ville komma och ta hand om mig den sötnosen. Världens bästa pojkvän <3 Tyvärr var inte jag så rolig igår, jag sov nästan hela kvällen sen åt jag lite sen sov jag för natten. Men det är verkligen skönt att ha någon sova brevid sig, sover mycket bättre då:)

Skönt att komma ut i friska luften när man är sick.


Precis kommit ut ur den varma duschen, jag scrubbade armar och ben, inpackning i håret och rakade benen. Efter det fixade jag mina naglar, filade och nytt nagellack på. Nu känner jag mig lite piggare och fräschare. Sitter nu i Razmus sköna skjorta och ett par sköna strumpbyxor & myser.



Kram  Paulina


Sovit nästan hela torsdagen

Hej på er alla sötnosar.

Ligger i min säng och är helt slut, jag bara sover och sover. Min kropp behöver verkligen vila upp sig. Låg i sängen i morse efter frukosten och skulle skriva ett inlägg men jag somna med datorn iknät, då kan man kalla sig trött och sliten. Jag är varm i hela kroppen, febern kommer till och från men jag hoppas att jag blir piggare till helgen. Det känns som det är påväg ut ur kroppen! Har Iaf varit ute idag, tog en 20 minuters promenad till hästarna, det var skönt att komma ut en stund i friska luften :) Men efter det blev det sängen igen för omvecklinges skull.

Såhär såg min frukost ut i morse och här kommer även en bild på sjuka mig.


Nu ska jag fylla upp ett varmt bad. kram på er


varför somnar jag så sent hela tiden

Precis kollat klart på One tree hill säsång 7 och i morgon måste jag kolla så boxarna efter de har kommit ut. Älskar serien, var ett tag sen men var tvungen att kolla 7ans  säsång idag så jag vet vad som händer innan säsång 8. Jag samlar på boxarna så det är därför jag inte kan se dom på teve. Nu ska jag gå borsta tänderna och släcka ner och skicka ett godnatt sms till kärleken. Han körde en ute kväll med grabbarna så vi får se hur han mår i morgon;) Hoppas dom och även ni får en fortsatt trevlig onsdags kväll.


Jag måste faktiskt sova nu annars blir jag aldrig frisk! Godnatt på er kramar Paulina


xoko fik och bageri

Här kommer det bilder från i måndags när vi var på Xoko på S:t Eriksplan och skulle äta brunch. Men vi fick välja på något matigare än macka och fil. Dom var så trevliga där, att vi fick en hel del på våran speciella brunch. Dom bakade allt själva och det var så otroligt gott. Allt bröd, pizza allt som fans där är gjort på surdegsbröd. Mumma! Någon jag rekomenderar om ni inte vart där.



//Paulina


Finest galan

Bäddade precis ner mig under täcket och ska strax få lite sömn, om jag nu kan sova. Det är verkligen trist att vara sjuk. Det är lilllördag idag och folk är ute och partar vissa inte. Även om jag inte är sugen på att festa så tänker man ändå att folk gör något. Jag ligger i min säng och tycker synd om mig själv. Satt nyss uppe och kolla kniven mot strupen med familjen, även smoothie till det med blåbärs smak. Så himla gott! =)

Idag är det finest awards galan 2012 i Sthlm och det verkar så otroligt kul. Skulle faktiskt själv vilja gå på den någon gång. Men först och främst kanske man ska skaffa ett finest konto. Men det återstår och ser hur det blir med det. Men min underbara Razmus är där med sina vänner, minglar och har kul. Lite avis är klart jag är. Skulle själv vilja vara där:D Blir kanske någon gång livet:) Hoppas galan blir lyckad! Har ni röstat på någon?


Har läst halva boken Egoboost jag sa att jag skulle läsa, den är riktigt bra. Man får sig en tanke ställare om hur vi tjejer verkligen har, är och kan vara. Gillar boken skarp, läs den tycker jag. Men nu ska jag kolla klart på sista avsittet av one three hill från säsång 9.
kram Paulina


Till våren/sommaren

Vet inte vilken färg jag ska välja på jackan, blå eller beige?! Beslut ångest som vanligt. Gillar båda så mycket=)
Även dessa snygga glasögon från LV vill jag ska bli mina och detta fina CARA smycke. Sist men inte minst väskan från LV vore så snygg till sommaren. Men vet inte om jag ska ha vit eller brun. Det får vi se när jag står där inne och ska köpa den.





Kommer bära mycket vackra CARA smycken i sommar. I alla olika vackra färger!
//Paulina

Någon som kan göra mig frisk?

Godmorgon på er!

Ligger i min säng och har så tråkigt, har varit uppe och ätit två ägg och druckit en stor kopp te och c-vitamin. Men orkade inte vara uppe mer så bäddade ner mig igen. Tycker verkligen synd om mig själv, lite smått ego men det får man vara. Jag ville gå till jobbet men det kan jag inte, jag vill träna men det varken får jag eller kan jag för halsen. Det är så trist att vara sjuk, jag blir så jäkla rastlöööös på att bara sitta hemma. Klart det är skönt att kolla film och ligga still i sängen. Men det är inte alls kul, speciellt inte om man bara ska vara inne. Åh någon som vill komma hit och ta hand om mig kanske?

Från det ena till det andra min katt har fångat en liten liten fågel och kom in med den i huset, jag och Robert försökte fånga Milton från varsit håll men han sprang iväg med den i munnen, tillslut fick jag tag på honom och fick bära honom med den stackars lilla pippin i munnen. Det skulle varit en rolig syn för er, jag var jätte rädd att han skulle tappa den när jag bar  Blääää och usch, stackars liten! Det var bara tur att han inte släppte den inne då hade vi fått att göra.

Men hur som helst så hade jag tänkt att läsa en bok , tänkte läsa Egoboost som är skriven av Isabella Löwengrip. Ska bli intressant att läsa den, tycker det verkar vara en bra bok. Boken är en personlig och peppande handbok, det är om olika krav, om komplex, vänskap och kärlek. Nyfiken på boken så ska lägga mig och läsa nu. Vi får se senare vad jag tyckte om det jag läste.


kram från sjuklingen själv

Sleep well

Nu ska jag försöka sova för natten. Det är så svårt att sova när jag blir hostig, för jag försöker hålla hostan inne för att det gör så frukavsvärt ont i halsen då. Men ska ge det ett försök och även min favo ringde och sa godnatt. I morgon kommer det ännu flera bilder. :)

Kram Paulina

BB BIG BROTHER

Ligger i sängen och kikar på Big brother, har missat de första avsnitten så kikar på tv4play. Har vart en hel del snack om bb på facebook. Hörde att någon var gravid, världens bimbo osv. Hanna verkar tyvärr väldigt blåst, sry men vilken brud. Hon har säkert en bra sida någonstans får man hoppas på. Men blåst är hon. Synd om henne! Men bb mamman hur F*n kan man gå in i ett sådant program och vara gravid? Förstår inte!  
En bild som ni säkert inte sätt tidigare på några andra bloggar;) Kollade första avsnittet men orkar inte kika på det andra för nu ska jag prata i telefon med min bästa.



UNNA SIG IBLAND

Godkväll på er, klockan är redan mycket och jag skulle fasen behöva sova. Skulle behöva det för kroppens skull, halsen min mår inte bra. Kan inte prata låter som en kråka då haha.

För att göra något så lägger jag lite mera bilder på lite köp jag gjort i helgen. Här kommer den rosa toppen som jag berätta att jag köpte i fredags. Sen blev det även lite shopping med älskling på stan, då köpte jag ett jätte sött nattlinne och passande sovshorts, även en super skön Bh och strumpor från HM!:)



vad tycker ni om mina köp? onödigt eller var jag värld det ?

puss och kram Paulina


sparadiset

Här kommer det bilder från spadagen på Sparadiset som jag och älsklingen var på i söndags. Det var helt underbart, det var verkligen perfekt för oss att få komma iväg och bara njuta av behandlingen. Vi fick behandlingen i samma rum och det var så otroligt underbart! Efter den otroligt härliga upplevelsen gick vi och käkade en lunch sen en lite runda på stan och strosa runt. Sen bara hem och myste =) Vi kände oss som två nya människor och hela kroppen mådde bra av en helkroppsbehandling.





Det var några bilder från söndagen! Puss och kram


Middagen

Blev bortskämd och ompysslad i helgen, tack världens bästa! Han hade fixat en jätte fin middag och efterrätt som var klar när jag kom innanför dörren. <3 
Fick 10 jätte fina röda rosor av R, men som jag tyvärr gjorde halv vissna för att jag absolut skulle släpa med dom hem i kylan(a) förlåt rosor och baby!  
Efter det tog vi en härlig promenad för att gå till ett jätte mysigt fik och drack latte och pratade. Sen vidare till nästa myssak det var bion som jag berättde tidigare.

//Paulina

Orange är fräckt

Hej på er allesammans och förlåt för dålig uppdatering.


Jag valde att ta ett bloggbreak denna helg, pga att jag spenderade den med världens bästa kille. Han hade massor av överaskningar och hemligheter för sig, då ville inte jag vara osocial mot honom. Ville släppa skrivandet och att hålla på med datorn. Skönt att ha en dator fri helg och bara ta det lungt. Helgen var så himla lyckad, han hade planerat så mycket mysiga saker och gjort så fint. Kommer lägga ut bilder på olika saker som hänt denna underbara helg:) Först och främst kommer jag lägga ut bilder på min nya snygga blus den kostar 249 kr från HM . Jag bara älskar den och färgen är så snygg.



Även den snygga blusen fick vara min outfit på lördagen till ett par jeans från jc till det min Louise vuitton plånbok/väska och även blandade smycken.

 Flera bilder från lördagen. Jag och R

      
Här är lite små bilder från mysiga lördag.

//Paulina


Godmorgon tisdag

Godmorgon på!

Är på jobbet efter att ha tränat en snabbis på morgonen, gick sisådär. Lite små krasslig och seg i kroppen. Känns som att jag är dålig till och från att det inte släpper någongång. Hals ont igen och börjar känna att ögonen börja rinna och jag börjar få ont i kroppen.  Ska trycka i mig alvedon nu och dricka min goda itrim shake. Som vanligt är det självklart chocolate smaken. Gick upp tidigt i morse och frukosten var klar på bordet mamma hade fixat ägg och smoothie(blåbär) och te till det blev det.

Har tyvärr haft bloggbreak i helgen, jag hade ingen dator med mig och jag ville spendera min härliga helg utan dator och bara umgås med min älskling. Kommer lägga ut bilder från helgen och skriva ännu mer efter jag har haft mina kunder.

//Paulina


Fredagens hemlighet

Hemma nu hos R, vi har haft en helt underbar kväll! Jag har verkligen blivit bortskämd och ompysslad. Han hade fixat en jätte fin och god middag, röda detaljer på bordet och 10 röda rosor<3 efterrätt och vin! Sen skulle vi ta en promenad till ett ställe då var det dags för överaskning 2 då blev det först en kaffe på ett fik sen bio. Så himla mysigt vi kikade på en ny film som kommit ut. Tappade precis bort namnet på den hehe. Den var speciell men bra:) I morgon väntar den tredje hemligheten och jag är så nyfiken att jag spricker. Av mig fick han hans favo choklad, två biobiljetter, hans älsklings vax och ett gulligt kort som jag skrev lite kärleks ord i även jordgubbar l en hjärtformad ask.

Från det ena till det andra så köpte jag 2 sjukt snygga blusar idag, en orange och en knall rosa. I love it!! Visar bilder sen. Nu ska jag krypa ner under täcket och kramas och se klart en film som går på teve, sen sova. Ha en toppen bra fortsatt fredags kväll kram på er


världens krock

Fy tusan då har man precis sätt världens krock utanför jobbet, inte långt ifrån att hans bil fortsatte att åka in i våra fönster. Fy fasen, stackars killar och man som krockade. Bilarna vart totalt kvaddade. =/ killen hade bara haft körkortet i 2 veckor =( lider med han! Lilla bubben. Nu är det fullt utav poliser och vittnen här och tydligen ska jag också berätta hur det hände.


Träffade även på min härliga vän André och min syssling Anton så vi stog och pratade ett tag =) Alltid kul att träffa på sina härliga pratglada vänner.

Nu ska jag säga hejdå till mammsen och springa till tåget och åka mot sthlm! puss sålänge


packning och tankarna snurrar

Godmorgon godmorgon på er!
 
Har precis duschat och håller på att packa min väska, tar dock jätte lång tid. Har beslutsångest och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Jag vet ju verkligen inte vad som väntar. Jag ändrar mig hela tiden först gillar jag det sen gillar jag inte det. Men det blir bra tillslut. Måste packa ner smink, smycken och ett par klackar. osv jag kommer säkert ta med för mycket för jag kan aldrig bestämma mig springer ut och in i garderoben och slänger kläderna hejvilt.. HAHA jag i ett nötskal!


Jag är så himla nyfiken på vad älsklingen planerat denna helg, tankarna flyger hejvilt! Kommer nog bli en helt fantastiskt helg<3 


Nu måste jag rappa på! Skiver sen kramisar

kärlek

Ligger i sängen nerbäddad under mitt otroligt sköna täcke. Jag sitter och kikar på bilder som finns på datorn, alltid lika kul att blicka tillbaka på gammla minnen. Men men jag tänkte försöka sova nu för i morgon ska jag upp tidigt för att åka och träna sen jobbtime.

Innan jag tänkte sova laddar jag upp bilder från alla hjärtans dag som jag spendera med min älskade familj. Tyvärr firade inte jag den med min kärlek för det kom annat i mellan, men vi kommer att fira en sen alla hjärtans dag. <3 Myskvällen med min underbara mamma, Robert Cassie och Leona kommer här. Så himla mycket fina rosor, fick boken Egoboost och Angelinas skrivna bok. Båda två verkar så himla bra så ska komma igång med läsningen snabbt :D sen ett jätte gulligt nagellack som småsyskonen valde och även det söta kattkortet! Även den nya smaken av marabou choklad med kärlek. Ni är underbara , Tack familjen!<3  



puss och kram sov så gott!


Madeleine 21 år

Det är ingen vanlig dag för det är Madeleines födelsedag hurra hurra hurra! Idag fyller min helt underbara vän Madeleine 21 år. Stort grattis till världens bästa vän! Jag älskar dig och du är helt underbar och vacker. STORT GRATTIS VÅRAN 21ÅRING! <3 HIPP HIPP HURRRRRAA TILL BÄSTA DIG!


kramar Paulina

Lunch med cladde

Sådär då var det dags för lunch för min del, jag blir så himla glad när jag har så underbara kunder. Dom får mig på så bra humör när dom är så söta och goa. Lunchade med Härliga Claudia idag och vi käkade på wayne's coffee. Det fick bli det gammla vanliga, kyckling pesto och parmesan som vanligt! Inte förnyar jag mig heller. haha men det är ju så himla gott. Vi träffade även på Elin och Linn på fiket. Så vi satt och prata ett tag.


//Paulina


Träning och cellutox

Godmorgon godmorgon alla pigga och glada som redan kollar in på min sida. Hoppas allt är bra med er och att humöret är uppe även om det är byss med snö! Jag tycker det är jätte fint med snö, men lite sol hade inte suttit fel. Har vart och tränat på morgonen en timme:) Körde på hårt idag sprang en halvtimme på bandet i 30 min sen körde jag mycket mage och rumpa även lite armar idag. Så skönt så att ha tränat på morgonen, då är man klar med det resten av dagen. Då har man tid att göra andra saker efter jobbet.

Min frukost idag består av itrim shaken chocolate igen:D Så himla gott! En kanon bra frulle om du inte hinner äta frukost. Lätt drucken och kostar bara 25 kr st. Har även shoppat lite nyttigheter till kroppen idag.
Cellutox har jag handlat till mig idag, 3 tabletter morgon och kväll för måltid ska jag ta dem, ska dricka ett stort glas vatten tillsammans med dom. Asken innehåller 60 tabletter så det blir en 10-dagars kur. Det är tabletter som är utrensande och vätskedrivande örter i. Det är även bra för viktmiskning och man äter rätt kost. Kommer att börja med det i morgon tillsammans med frukosten.

CELLUTOX

Från träningen idag

Dagens första bild när jag kom ut i kylan



nu ska jag gå arbeta, ses här runt lunch. kramisar


SVAN

Morgondagen och även mot jobbet! Var verkligen mycket på jobbet, men dagen har gått fort och jag ligger nu nerbäddad i min säng och pratar i telefonen. Vill faktiskt ha helg nu ser fram imot den verkligen. Neran för finns det bilder från helgen som va nu, när jag promenerade med min älskling. Några svanar såg vi också, så himla mysigt! Även snö ligger som ett täcke på marken och träden är täckta med snö.



//Paulina

happy valentines day

Hej alla älskade läsare!

Idag är det alla hjärtans dag och jag hade velat legat och kramat min kärlek nu! Men jag börjar jobba klockan 10 idag och han är i Sthlm. Han skulle fixa en del saker där. Han har planerat våran helg och jag är så himla nyfiken på vad han ska hitta på. Så jag behöver inte vara ledsen på att vi inte kommer fira den idag, för det kommer vi att göra i helgen istället. Min underbara kille är bäst! Men ikväll kommer jag äta godmat tillsammans med familjen min och mysa med dom<3 Hoppas ni får en bra Alla hjärtans dag för det kommer jag ha!



Puss och kram på er <3



I morgon är det alla hjärtans dag

I morgon är det alla hjärtans dag, det är något jag tycker är super mysigt! Även om jag ger kärlek till min familj varje dag och såklart pojkvännen. Men det är ändå så mysigt med alla hjärtan och rosor överallt!
Röda rosor, rosenblad  osv! Hur fint och mysigt är inte det? Alla hjärtansdag spenderar man med sin kärlek! Även om jag gör det hela tiden :D<3 Hur vill ni ha eran alla hjärtans dag? Middag, bio eller en hel lägenhet med rosenblad?




Min helg

Halloj på er hoppas allt är bra med er. Hoppas eran helg varit bra, det har min varit. Jag jobbade i lördags från 10-14 sen tog jag tåget 14.07. Ni kan ju ana hur stressigt det var:D Haha när den var 6 minuter över försökte jag få ut den förbaskade biljetten. Tog långtid innan biljetten kom ut=) Lång kö var det också så det var nog därför jag tyckte allt gick så segt. R mötte upp mig på t-centralen, så söt så! Sen åkte vi hem till honom och jag fixade mig inför kvällen. Här kommer det bilder från helgen, hoppas det finns något kul att se!
Bilder från middagen, tjejerna, Berns , Frukosten med älskling osv.
 











Dagen efter gjorde min älskling frukost till oss, det mesta fanns på bordet kan jag säga. <3 Resten av dagen vart det bara myspys och slappande. Var lite små trött och seg i kroppen! Har haft den jätte bra helg! 


Den här veckan ska jag träna, äta nyttigt och jobba! My plans this week
kramar Paulina


Metro och frukost på tåget


Väntan på bussen

Godmorgon på er lite mobilbloggande nu på morgonen. Men det får duga nu:) står ute och väntar på bussen nu, sen åka mot tc och ta tåget hem till etuna för jobb. Det var väldigt skönt att komma ut nu på morgonen, det var inte sådär bitit som det var. Var kyligt! Ni får ha en jätte bra dag :) kramisar


smurf

Tv, film, mys och slappat är vad denna dag har gått ut på. Både jag och älsklingen vaknade upp och var relativt slitna idag efter gårdagens festande. Jag var som tidigare sagt ute på Berns i Stockholm och firade mina kära vän Linnea som fyllde 20 år.
Så idag har man inte gjort speciellt mycket. Jag tog ett varmt bad tidigare idag vilket var väldigt skönt, dessutom blev man en aning piggare, tanken var att jag skulle få ligga o i ett varmt bubbel bad, men min älskling lyckades inte få det att skumma hur mycket bad-skumm han än hade i. Man ska inte låta en kille göra en tjejs sysslor :) Men efter badet överaska han mig med en jätte god smoothie som han gjorde. Den var så himla god och den kommer han garanterat att få göra till mig igen:)<3 samtidigt som vi drack dem goda smoothie ur smurfglasen kollade vi en passande film till! Smurf filmen=) Så himla mysig film. Imorgon kommer det läggas ut bilder från helgen. Är jätte trött och måste verkligen sova nu, annars kommer jag försova mig.
Visst ser den god ut, även jätte sött glas han gav mig. puss och godnatt nu ska jag kramas

Firar Linnea idag

Ha en trevlig lördag! För det ska jag ha:D


lördag morgon

Godmorgon på er, antar att många ligger i sina härliga sängar och sover eller iaf halvvakna. Själv håller jag på att packa och klä på mig kläderna för att åka till jobbet. Jobbar fram till två idag raka vägen där efter ska jag gå mot tåget i kylan. Sen bär det av till STHLM! Har lite brådis nu, men skriver lite senare. Min klädsel idag är ett par marinblå leggings från ZARA sen en uggletröja ifrån JC! Min klocka och armband bär jag alltid på. Min härliga halsduk åker på idag med pälsbollar, sen mina pälsskor, och ett par härliga vita vantar..  Jag och min kisse skrållan, tyckte vi passade idag med färgerna så får väl släpa med henne ;)

puss


sparadiset

Sitter i sängen och kikar på Sparadiset hemsida, jag och min pojkvän fick presentkort där ifrån av hans goa syster.  Imorgon hade jag tänkt ringa och boka tid åt oss, kommer bli så himla mysigt! Fanns dock så himla mycket att välja mellan så vet inte riktigt än vad vi ska välja. Men det återstår och ser i morgon.. Men hoppas det finns någon tid någon helg:) Förlåt att jag ser så sur ut. Men är tröttis, nån av er som läser min blogg kanske har varit där eller ska som kan rekomendera något? <3 
puss och godnatt ses!

gaygalan på tv nu

Just nu sitter jag och kollar på Gaygalan 2012, några fler som kikar på det? Ikväll har vi ätit jätte gott här hemma. När mamma & jag kom hem var det mat framdukat på bordet, förätt och varmrätt. Mycket gott och hyffsat nyttigt) Det blev grönsaker med skagenröra och avokado. Varmrätten vart lax, potatismos. Så himla gott! Myskväll med the voice sverige och nu gaygalan. Hade tänkt åka till mina vänner och druckit lite vin, men jag jobbar imorgon och det brukar bli ganska sent när man åker iväg. Så hoppade det för jag måste orka upp i morgon till jobbet, även vara pigg till i morgonkväll:) Imorgon är det STHLM som gäller, det var ett tag sen och saknar det lite granna. PARTY!
förätten:

Varmrätten:

En som absolut skulle sitta på stolen. Min gammla lilla rocky<3


Myser runt i mitt älskade plagg från GANT från NK i sthlm.


//Paulina

Klar för idag

Sådär så hoppade jag precis in i bilen och är på g hemåt. Skönt med fredag igen, dagen har gått bra idag. Men en ny jobbdag i morgon igen. Då blir det barnkalas och behandlingar på jobbet. Slutar klockan 14.00 och då tar jag tåget på direkten till Sthlm! Ointressant ilägg men kom gärna med idéer vad vill att jag ska skriva om. :D

Här har ni min goda lunch jag åt, åt dock inte upp all pasta! Sen ett stort glas batten till det. Än så länge känns det som att jag kan gå på stranden 2012! Men man vet aldrig vad som kan hända.


Kallt kallt kallt

Hello sötisar. Är på jobbet nu efter att klivit av bussen och kylan även sagt hejdå till min älskling. Han ska upp och jobba i Sthlm. Idag åkte jag buss till jobbet, något jag inte gjort på hur länge som helst. Har körkort och då blir det inte att man åker buss, men idag hade mamma bilen och jag vägrade gå i kylan. Lite små mysigt och även skönt att inte behöva köra. Så ni lär se mig på bussen igen :D idag är det himla mycket kunder och det är jätte roligt. Ska fixa ordning rummet nu som jag ska ha. Skriver på min rast igen , kram lite bilder från morgonen. Ser så himla fint ut ute, älskar mina pälsskor! Så varma och Goa:)<3


iNTE RIKTIGT MIN SKRIVAR VECKA

Godkväll precis kollat en av mina nya favorit serier Revenge. Trodde det var blaha program först men sen efter att jag såg första avsnittet måste jag se alla! Min dag har gått bra mycket tankar hur jag ska göra angående vissa saker. Jobbat för fullt idag och det har gått bra. Tyckte min älskling behövde lite behandlingar idag så det fick bli Helkroppsmassage och även skalpmassage. Han fick även testa på Hotstonemassagen:)



Igår jobbade jag precis som alla andra veckodagar. Närmare eftermiddan fick jag ett sms av min pojke att ett bord var bokat klockan 19.00 för oss. Så underbar och jag blev så himla glad, älskar överaskningar. Han hade bokat bord på Papas Tapas  och det var hur jäkla gott som helst<3Efter maten satt vi och prata och bara hade det mysigt efter det vart det bio 20.45 Vi kollade på Mission impossible. Den var riktigt bra tycker jag, inte hört vad någon annan tyckt om den så fick bilda mig en egen uppfattning. Jag gillade den verkligen, kul att det var lite humor i den nu skillad mot dem andra filmer dom gjort. Hela kvällen vart hur bra som helst och jag är överlycklig! Tack kärleken min<3 En riktigt fet mat, men man måste få unna sig ibland(a)



I morogn är det redan fredag och då är det helgtime. Fick unbjudan till min sis Lousie i Stockholm om att det skulle bli tjejparty hemma hos henne på fredagkväll. Hade vart så himla kul. Ville verkligen gå men jag jobbar på lördag från 10-14. Det var jag som var uppskriven denna lördag så det var lite synd. Men kommer Direkt efter jobbet kommer jag sitta på tåget upp till underbara storstan Stockholm. Ska på tjejpartaj och fira Linnea som fyllt år. Vi kommer att hålla till på Berns denna kväll, bord är bokat och drickan kommer stå uppradat på bordet. Känns som lördagen kommer bli toppen. Stort grattis igen till min härliga Linnea <3

Det var lite smått av mina 2 dagar. Nu ska jag krypa ner isängen och försöka sova. Imorron är det jobb som vanligt för min del. fått lite frågor igen och det är verkligen jätte kul, skriv gärna mera så kommer jag strax komma med alla svaren. kram på er & sov så gott. //Paulina


Varför jag inte skrev

Hejsanhoppan. Meningen var att jag skulle skriva innlägg igår, men min pojkvän ringde och sa att han bokat bord på en resturang sen blev det biomys. Så tyvärrr skrev jag inget. Världens bästa pojkvän! Så var inte hemma förens halv 12, jag var så trött när jag kom hem sen. Men kommer lägga ut bilder och berätta gårdagen. även underdagen även skriva lite erbjudanen. :) Godmorgon förästen, vart och lämnat saker på jobbet och även gymmet. Nu drick te och äta ägg till frukost. PUSS PÅ ER

Lunch

Sådär då fixat och donat på jobbet. Det fick bli en tidig lunch för mig idag. Har kund halv ett och måste hinna förbereda inför den. Min lunch idag blev räkcreps och ett stort glas vatten. :)


GYMMET

Godmorgon godmorgon. Förlåt att jag inte skrev något igår kom lite annat ivägen så jag har inte orkat eller hunnit skriva. Hoppas allt är bra med er annars och att ni är pigga ocg glada. Själv är jag ett lik som precis vaknat från kistan. Nejrå men jag är lite trött idag. Skulle tränat idag men känner att jag behöver vila, annars bryter jag bara ner kroppen. Börjar bli snuvig igen och kroppen har träningsverk efter alla galna stäningspass. Så idag får det bli vila för min del. Försökte ladda upp bilder igår men det funkade ej så bilderna kommer här istället.

Igår började jag min dag med träning och jag körde på som en tok. Jäklar vad svetten rann, flåset kom upp i bra temto. Gick kanon bra igår på träningen.

Efter träningen köpte jag mig en shake från Itrim, det fick bli min frukost! chocolate smaken, mumma vad god den är. Den är perfekt om du missar en måltid eller känner dig stressad.


Luchade även med min underbara vän Julia på waynes coffee igår,  det vart en kycklingsallad, parmesan. Super gott, Tiden går dock så fort när man bara ha lunch en timme. Men det är alltid lika trevligt ändå, även om tiden rullar iväg. Resten av dagen var det jobb som gällde för mig, mina underbara elever var här som alla andra tisdagar! Så roligt att se att det är så många som vill gå hos dem. Missa inte att ringa på 016-148522 eller kom in på CARINO SPA & CLINIC och boka tid.

Sitter på jobbet och det är snart dags att låsa upp. Ska fixa lite granna nu:) Hörs runt LUNCH!
KRAMAR PAULINA

träningstime nu

Godmorgon inatt  har jag verkligen sovit så himla gott:) Nu ska jag åka och träna på Forever träning och hälsa. Stackars min onda kropp:) Ha en bra morgon, kanske ses på gymmet.

Kramisar

natti natti på er

Ikväll blev det mys till max med morgonrocken, mango och te. Till det kollade vi på Filip och Fredrik "Vi gör sverige en enorm tjänst" Hur härligt program som helst. Måste se nästa, satt och garva en hel del. Om ni missat det måste ni kolla på det nästa gång.

 Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska sova för kvällen(natten) Måste orka upp i morgon och jobba. Även tack så jätte mycket underbaring som skrev gärstinlägget, det var så himla fint.. Du är så himla underbar, vi ses på onsdag kväll då kan vi mysa och kramas hela kvällen. Love you! 
Puss och godnatt på er


Gästbloggare

Bara några dagar infrån dig känns som en evighet !
Till alla er som inte känner Paulina, Palle, Palle-kula eller va ni nu vill kalla denna undebara person för, så ska ja beskiva henne lite kort för er.
Paulina: Kanske en av världens mest undebara personer, Varför då?, täker ni, Jo Paulina har ett hjärta av guld och spider kärlek och glädje till alla runt om kring sig. Kanske du en dag sitter på bussen, cafet eller på jobbet och helt plötsligt känner hur du blir varm och känner dig pigg och glad, då kan jag garantera dig att Paulina är i trakterna.
Det finns så mycket om denna underbara tjej som bara dem allra närmaste vet om, hon är som en skattkista full med överaskningar. Vill du lära känna henne följ då hennes blogg, som vi andra gör,så kommer du förstå vad jag menar.


Jag talar för mig själv och alla i hennes närhet när jag säger " Vi Älskar Dig"  <33


Skrivet av : Gästbloggare



MYS I MORGONROCKEN

Hemma efter solningen och nu ska jag upp och dricka te. Även mysa runt i min härliga morgonrock från Newport!

Puss

SOLNING I KYLAN

Hallå hallå! Hoppas allt är bra med er, allt är bra med mig iaf! Jag känner mig så bra i kroppen efter träningspasset idag, kommer säkert ha lite träningsverk i morgon men det hör till. Riktigt nöjd, i morgon blir det ett lika hårt träningspass på morgonen innan jobbet. Då ska jag ta lite bilder inne på gymmet så ska ni få se lite där ifrån. Det var planeringsdag idag på jobbet och jobb i repan hela dagen. Fullrulle, telefonen ringde hela hela tiden verkligen. När jag la på ringde den andra direkt så fortsatte det hela dagen.

Jag är lite smått sugen på att åka ner och sola, så man får lite färg på kroppen. Inte helt fel faktiskt, då känner man sig mycket fräschare och finare i kroppen. Jag ska inte missa solögonen, det lovar jag! Jag vill ju inte få rynkor när jag blir äldre. Det ska ni inte heller glömma tjejer och killar! :) Kommer skriva mitt tränings upplägg som va idag också, men det gör jag när jag kommer hem.  
Nu sola och även leta efter mitt älskade armband jag har fått av min pojke <3 KRAMISAR

Nöjd

Jag är så jäkla nöjd, jag tränade kanon bra idag. Vilket tempo:) kommer skriva senare hur passet såg ut. Nu är jag på jobbet och ska ta en kopp te innan en hård arbetsdag. Kramisar


Kallt kallt kallt

Godmorgon på er och kalla måndag. Buuh vad kallt det är sitter i bilen Och väntar på mamma lämnar cassie på skolan. Vi ska åka direkt till träningen när hon kommer tillbaka. Det blir en lugn träning så jag inte blir sjuk direkt! Ha en trevlig måndags morgon och dag. // Paulina

Känns som vi inte är vana med kylan!


Godnatt godnatt

Precis krupit ner i sängen efter att ha myst med min mamma. Vi åt mango, drack te och kollade på wallander. Riktigt mysigt. Länge sen jag såg en svensk film, speciellt wallander. Jag tycker vissa av dem är kanon bra vissa inte. Den här var faktiskt helt okay som gick ikväll. Vi pratade även lägenhet igen, det är något som vi pratar mycket om nu dem senaste dagarna. Men det känns som det är dags snart, men på ett sätt är det så mysigt att bo hemma också:) Men som sagt man vill ha sitt eget ex få ställa upp mina fina möbler och saker jag har. Pyssel är så kul, att få ställa allt som man vill osv. Men ska man hya eller köpa? Har besluts ångest=/ HEEELP ME! Vad tycker ni? SNÄLLA kom med förslag. Innerst inne tror jag att jag vet vad jag vill, men vill ändå höra vad andra tycker. :) Min goda mango



I morgon är det måndag och då hoppas jag på att få jobba om jag inte blir sämre, det jobb jag jobbar på får man absolut inte vara sjuk på, inte så kul att sitta och hosta eller må dåligt när man masserar eller gör ansiktsbehandlingar osv. Men det ser vi tidigt i morgon, hels av allt vill jag träna sen jobba. Min kropp skriker ta mig till träningen ;) Men vi får se hur det blir.Men i morgon ska iallafall min pojke på jobbintervjuv uppe i Sthlm, hoppas det går bra för honom. Håller tummarna för dig:)<3 Lycka till min kära

 Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon,  godnatt och sov så gott kramar på er // Paulina


Lite om helgen

Hej på er allesammans! Hoppas ni har haft en bra helg? Min helg har absolut vart bra förutom att jag mått sådär. Halsen har inte vart på min sida riktigt. Den ville inte som jag ville och ont i kroppen har jag också haft. Så denna helg har jag vilat upp mig. Annars har det vart en kanon helg. För igår hade vi firande för mig hemma hos pappa, som tur mådde jag lite bättre då och det var verkligen super mysigt. Han och Jenny gjorde jätte goda pajer som vi bjöd på. Muuummmms (Tacopaj) blev det :) Tacos är bäst!

Min härliga farmor och farfar Lasse , även Michelle och Razmus, Gun och min kärlek ner till höger

Jag och våra älskade katte hemma hos pappa

Fick även jätte fina blommor och presentkort från cervera och även mina samlingsglas, tyvärr har jag ej hunnit tagit kort på det för det är kvar hemma hos min pappa.. Tack ni som firat mig mina nära och kära <3

Kalaset idag gick som planerat, mamma gjorde det mesta men jag var med på ett litet hörn iallafall. Alla baren var så söta i sinna olika maskerad kläder.

Idag har jag haft mina nya jeans på mig, som jag är så kär i. Dom är ifårn Gina Tricot
 
Nu ska jag upp och dricka TEA! puss och kram


Kyla och Barn Kalas

Hej alla bloggare och läsare. Jag vill bara säga SHIT !! va kallt det är, skulle åka och kasta skärp i dem där stora gröna container tidigare idag, det var inte speciellt skönt. Jag tycker det är helt underbart med en vit vinter, men det ska för min del helst vara i november- Januari, inte komma såhär till februari. jag vill helst att våren ska börja dycka upp nu så att man känner att sommaren är på ingång. Sommaren 2012 kommer att bli helt underbar, hoppas verkligen att det blir en sommar liknande sommaren 1994 då det var rekord varmt. Jag ser fram emot att åka ut med båten, leka med min nya leksak ( min vattenskoter menar jag med det) :) och att bara ligga och mysa i solen med lite Rosé och jordgubbar. <3


Till något helt annat. Idag har vi haft fullt upp hemma hela morgonen och dagen då det är födelsedags firande för min syster Leona. Mellan ett - halv två så kommer alla hennes vänner att rasa in och det lär bli fullt hus idag, kommer att bli jätte kul. Tema på partyt är maskerad, Leona och Cassandra har som vanligt favorit kläderna på sig två jätte söta prinsessor.
 , utöver systrarna så har Spindelmannen svingat sig hit på sitt spindelnät och pippi kommit in ridandes på Lilla Gubben, Shan Banan Jr, en liten fräsande katt, en skjutgalen cowboy och många fler, kommer bli ett fartfyllt party här hemma med basen på högsta volym, barn med socker kickar av allt godis och glasen fylda med läsk.


HIPP HIPP HUURA !! Bilder på dem små krabaterna kommer att komma upp i ett senare inlägg !

Till texten under

Lite bilder på mig själv , är alltid kul! :D
Funkade inte att lägga ut bilderna med inlägget jag skrev förut, så dom kommer nu, Kommer även visa bilder i nästa inlägg från lördagen. Kramisar

Puss

Hemma hos pappa

Har tyvärr inte hunnit skriva inlägg i morse för jag fixade mig och även hade lite annat och fixa innan jag åkte hem till pappa. Idag kommer vi ha firande hemma hos min far för mig. Då kommer farmor och hela ligan. :) kommet bli super mysigt, vi kommer bjuda på god mat och fika. Nu ska jag hjälpa till och förberedda innan gästerna kommer! Skriver ikväll om hela lördagen <3 puss och kram

Just det mitt snygga VIP kort kanske blir till användning i kväll. Det som låg och vänta i mitt fack på jobbet när jag kom dit och hämta lite arbetar saker. Stod Till Paulina! Hoppas jag blir piggare bra. Blir så glad när jag får oväntade saker. Tack Mats på La Grand i Eskilstuna! ;) visar er kort sen.


mysfredag

Godkväll! Har haft ytterliggare en helt underbar kväll med film och frukter i ugn! :D Ikväll kollade vi på Bröllopsduellen som gick på 4an. Har kollat på den ett antal gånger, men den var lika bra idag också. Länge sen jag såg den sen sisst så det spelade inte så stor roll. Tycker den är rolig:)Någon av er som såg den? Säkert många som ska ut ikväll själv ligger man ner bäddad och ska sleepa snart. Ska upp skapligt och fixa mig så jag är klar innan jag ska åka hem till pappa och bli firad. Kommer bli super mysigt att träffa alla och även vara hos pappa min. Känner mig mycket bättre så i morgon hoppas jag på att vara fullt frisk. Det tror jag nog, men man vet aldrig! nte så mycket skrivet ikväll men är tröttis! puss o godnatt


                   

LÄGENHETS PRAT

Hallåhallå där!

Suttit pratat och käkat lunch tillsammans med mamma hemma. Vi har kollat lägenheter på internet och kollat mina önskningar hur jag skulle vilja ha det osv. Det är verkligen mysigt att bo hemma, men skulle även vilja ha mitt eget. Fixa och dona, ställa upp alla mina fina saker jag har. Alla möbler o rubbet åååh! Kommer bli så fint den dagen jag hittar den perfekta lägenheten. Jag har tidigare visat några lägenheter som jag gillar för er. Men det finns en uppsjö av alla dessa fina lägenheter. Men något jag absolut vill ha är högt i tak, stora fönster! Men känns som jag aldrig hittar det rätta, jag tror jag ställer för mycket krav hur det ser ut. Vill ja ha det på ett sätt så vill jag ha så, känns som jag backar så fort det inte passar min inställning. Någon som vet en lägnhet med stilen jag vill ha? Ni kanske känner någon som ska flytta eller vill flytta? Jag jobbar heltid i Eskilstuna, så det är här jag letar efter lya. Skulle bli så glad om någon kunde höra av sig!


Kika även lite längre ner på NATT INLÄGG så ser ni fina lägenheter också!
PUSS OCH KRAM PAULINA!


Mango Mango mango

Hej på er och härliga fredag! Sitter hemma med tjejerna idag med, som alla andra dagar i veckan. Har fått jobbat hemma istället för på jobbet denna vecka. Har ont i halsen och sitter och dricker te och mango nu. Det var Madde som lärde mig äta mango och jag är helt beroende av det nu. Det ät så himla gott, äter det istället för godis. Muuumms! Mina syskon ligger i soffan och kollar på barnprogram och myser, jag sitter och kikar lägenheter:) DRÖMMER MIG BORT.


Hur ser eran fredagskväll ut då? I kväll vet jag inte hur mina planer ser ut, blir nog lugnt och vila upp sig och mys med godmat. Är lite sugen på att gå på bio faktiskt. Vet ni någon bra som gårSkulle inte vara helt fel att gå på bio! I morgon är det lördag och klockan klockan 14 ska vi fira mig hemma hos min älskade far. Då kommer släkten på hans sida och även Jennys släkt. Kommer bli så trevligt , med mat och att få träffa farmor och alla andra. Så blir där hela lördagen, sen på kvällen ser det ut som att jag ska gå ner till stan och ta en drink eller 2. Men vi ser hur det blir med det, ett tag kvar till lördagskvällen. Känns som det kommer bli en bra helg iallafall.

kramar Paulina



Frukt i ugn

Den här kvällen blev det verkligen mys med familjen + pojkvän. Mamma & Robert gjorde Rotmos och till det blev det ren köttbullar. Hade även lingonstylt till det! Muumma vad gott det blev, vart så himla mätt att jag hamna i matkoma. Gick rakt in i väggen, så vilade magen ett tag. Razmus bestämde att vi skulle göra frukt i ugn så vi var och handla till det. Det låter lite konstigt, men det var det verkligen inte. Det var hur gott som helst:) vi Hade banan, äpple, päron, jordgubbar och kiwi i en form. Sen rev vi över vit choklad och hade det 10 min inne i ugnen. Te och glass till om man ville :) Det var suuuuuper gott det måste ni testa! Till det kollade vi film och pratade och hade trevligt.  Här kommer lite bilder på maten och efterrätten. Hoppas ni tycker det ser gott ut, för det var det ;
Maten ser lite tråkigt ut på bilden, men frukten ser sommrig ut! Gottgott
`



Nu ska jag krypa ner i sängen och sova för kvällen. Så jag orkar med morgon dagen! Puss och godnatt sötisar /Paulina

FLER PRESENTER

Var förbi jobbet idag en snabbis och fick en påse med två presenter som var där och väntade på mig. Presenterna fick jag utav min farbror och hans fru och barn. Tack så jätte mycket, ni är så goa <3 Fick en Törley och en vinkylare, jätte fint och det är verkligen en perfekt present! Tack Thomas och Anne.

Min älskade lillasyster hade berättat för mamma att hon ville köpa presenter till mig och Razmus idag när hon var hos doktorn, sen på apoteket valde hon ut jätte söta duschprodukter. Gullungen, hon hade även sakt till mamma att hon skulle köpa till Leona och till sig själv med. Dom är för söta ibland. Dom här pluttisarna fick vi när hon kom hem.

//Paulina


Ny topp, vattenflaska och storstädning

Hejsan hoppas! Det är redan torsdag och vi är i full fart, vart hos läkaren idag för att kolla om jag hade halsfluss, men det hade jag som tur inte. Min lillasyster har fått det och även Pappa R har fått det. Men som tur klarade vi oss andra än sålänge. Varje torsdag har vi storstädning hemma, hela villan ska bli ren. Så det är i full fart här hemma nu och det börjar närma sig slutet. Det blir mycket fint här hemma. Gjorde en dum grej idag jag var och tränade med halsont och det är inte okay. Läkaren vart lite sur och sa till mig att absolut inte göra det. För det är jätte lätt att få hjärtmuskel inflamation. Opps(a) Men då vet jag till nästa gång, inte första gången jag tränar när jag är dålig.. Men men, min träning idag gick kanon bra mitt pass såg ut såhär

Får även tacka min älskade mamma som köpte en ny träningstopp till mig från Casall, älskar färgen och hon köpte även en ny vattenflaska till mig. För ni minns väl att jag köpte en för inte så länge sen, men den tappade jag bort (a) Tack mami <3 Nu ska jag hålla reda på min flaska och inte tappa bort den.

Min mellis idag består av detta och läser en tidining som vi hade hemma sen gårdagen.

pussar & kramar // Paulina

Natt inlägg

Hej alla söta läsare.

Idag har det varit en bra dag full med olika aktiviteter på sina olika håll. Jag börjar känna mig piggare nu efter att ha blivit smittat av flickorna. så det känns skönt att jag är på bättringsvägen. Jag tog i morse en underbar promenad med min älskling i snön till häst hagen och klappade hästarna, därefter har jag myst med mina småsyskon som fortfarande ligger sjuka  (tycker synd om dem).

Lite senare hade vi fint besök över på middag, Det är alltid kul när folk kommer förbi och hälsar på :), därefter var tanken att jag skulle sätta mig med familjen och kolla lite film, dricka te och bara mysa, men jag såg en lägenhets annons på en " HEMSIDA" som kändes lockande. Jag ringde upp ägeren och helt plötsligt satt jag i bilen för att åka och kolla upp lägenheten för att se om det var något för mig :). Men tyvärr var det inget som lockade för mig. Så jag ska leta vidare tills jag hittar min drömlya.

Jag känner att det är dags nu att hitta något eget. Jag ser verkligen fram emot att fixa min dröm lägenhet och inreda den , det kommer så himla fint. Jag har lite ider om hur min lägenhet skall se ut, Jag vet det kan låta lite petigt, men man ska ju trivas där man ska bo.

: Jag vill ha en lägenhet som är högt i tak
: Det ska vara en gammaldags lägenhet men väldigt modernt innrett.


Puss och godnatt

Top model sverige

Satt och kolla på top model sverige igår, inte så mycket som hänt i det än förutom att tjejerna blev 10 stycken. Jag tycker det är jätte kul att det är en tjej från Eskilstuna som är med. Det är Ivana som fått äran att bli en av dom 10. Tycker det är jätte kul, hoppas hon kommer gå långt! E-tuna får vara stolta över att vi har en tjej som är utvald att få vara med i Top model Sverige! Vilken upplevelse för henne. Kommer sitta fastklistrad varje tisdag klockan 20 framför teven. Vad tycker ni om programmet?


//Paulina

Promenad

Hej på er idag är det onsdag(lilllördag) hoppas allt är bra med er?:) hur ser eran dag ut idag? Själv har man gått upp tidigt ätit en nyttig frukost o h hit en skön promenad och även hälsat på hästarna. Så himla mysigt! Jobbar idag med fast hemifrån. Mina små systrar är inte friska än. Dom små liven<3 jag har en sak som jag tänkt länge på och det är att jag verkligen saknar hästlivet. Älskar att rida ut o skogen, ta härliga promenader. Saknar min underbara Triztan. Att rida ut när jag ville, bara stå borsta och gosa. Funderar på att börja rida igen, vill dock inte börja på ridskola. Kanske finns någon som vill ha hjälp eller ha någon som vill hyra ut. Ska kolla på det faktiskt! Vet ni någon som behöver hjälp skriv gärna det till mig! Ska fixa lite frukt till Leona nu och r fixar film till henne. Puss och kram


Tisdagens härliga stunder

Haft en jätte härlig dag tillsammans med älskling och mina små syskon kollat film, gått lång promenad och vart hos hästarna och hälsat på. Super mysigt! :) Leona har fått så mycket fina presenter idag igen. Hon bestämde att vi skulle äta tacos idag, det är hennes favo mat. Så det fick det bli, även mallan och Mats kom förbi med sina söner och åt middagen med oss och vi hade jätte trevligt. Nu ligger jag ner bäddad i sängen med den bästa. Jag ska upp tidigt för jobb i morgon, så måste sova nu annars orkar jag inte upp i morgon. Här kommer det lite bilder från dagens härliga stunder. Nu ska jag drömma mig bort och tänka på hur jag vill att min lägenhet ska se ut, om jag hittar en vill säga.







PUSS OCH GODNATT PÅ ER SÖTISAR!

RSS 2.0