Moderaterna

Man ska få rösta på vad man vill, lr hur? Man ska stå upp för vad man tycker.. Man ska inte skämmas och man ska absolut inte ta skit från andra. Folk ska inte heller lägga sig i vad man tycker, det är från person till person alla tycker olika på olika vis!! Jag skämms inte för det jag valde på röstingen jag STÅR upp för det, jag är nöjd med slutreslutatet men mindre nöjd  med att SD kom in i rikstagen, vart väl som en liten förvåning=/ Jag tycker inte att det var speciellt kul.. Men vad ska man göra? Jag tror att folket i Sverige gör det till en större sak än vad det igentligen är...  Vad tycker ni om valet??

Goo Fredrik Reinfeldt!!


Jag och Milton

Jag och min lilla kattunge, lr lilla han har blivit en stor kattunge! Han växer snart om dom andra två;)<3 Han är bara så mysig, sööta Mille





Pusss


RÖSTAT!

Då har man röstat nu då, blev så klart Fi! ;)

23:32


Jag vet en hemlighet, som just du inte vet!

syskonkärlek varar längst <3

Godkväll sötisar!
Ska börja med att säga att helgen har vart toppen, mysiga middagar och myspys och så klart trevligt folk! I fredags kom våran älskade Louise till E-tuna hämtade upp henne runt 20.00 sen hem och åt förrätt, varmrätt och efterrätt med våran älskade mamma! Så himla mysigt var det <3 Vi hade tjejprat hela kvällen och bara hade det mys med mycket humor och flams! Vi vaknade upp av våran söta systser Cassie på morgonen och därefter kom Leona smygande ner hos oss i sängen. Alltid lika mysigt med små söta prinsessor som älskar att väcka än! Klockan 13 skulle Leona på dans och Loisan gick med henne på den medans jag tränade. Sen hemåt för att fixa iordning lite granna, på dagen åt vi tårta och firade våran storesyrra lollo som fyllt 20! Sen på kvällen skulle Madde J komma till oss och äta tacos! Så det blev en till myskväll med mamma och oss tjejer. Små tjejerna somnade tidigare så dom åt inte med oss.. Runt 22 hoppade vi in i bilen och åkte in till stan för att umgås med våra vänner, chillkväll med lite dricka för vissa. Jag körde så för min del vart det lungt, vi var först hemma hos lillpeter där lillmadde och elin var osv, sedan vidare till ånedal som fyllde år:) Vart inte så långvariga där men sa iaf grattis och hälsade på alla.

Söndags morgonen uppe med tuppen, jajjamensan det kan jag säga skulle köra mamma till stan, hon skulle åka med på företagsbåten. Hämtade även upp Merit innan jag släppte av dom fick en grymt god latte utav henne, så söt hon är! Kom hem vid halv 9 igen då satt alla mina rara sytrar i soffan och kollade på tv med en varsin macka i handen. Idag har vi iaf också haft det underbart, vi var och matade fåglarna i stadsparken och även var i lekparken ett tag. Sen vidare till Janelings för att fika med tjejerna. Efterråt åkte vi hem till min käre far och Jenny och var där och tog det lungt. Klockan 17 åkte Lollo med tåget till Sthlm :( då åkte jag med pappa hem till farmor ute på landet där blev det kaffe och massor av prat! Mysigtmysigt.. Nu har Robert kommit hem också:) och hoppas du får en bra kryssning mamma!

Här kommer det bilder från helgen titta och njut! <3
Lollo och Cassandra

Mamma<3




Leona<3




snurrsnurr





<3

<3





Nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon. Puss och godnatt

Älskar min familj mest av allt på denna jord!!



never gonna leave your side

Ligger nerbäddar ska strax sova, är jätte jätte trött.. Tränat och jobbat idag också, gick kanon bra! Även en lunch tillsammans med Camilla:) Trevligt trevligt. I morgon klockan 08.00 är det träning igen sen 10.00 börjar jag jobba och jag jobbar till 18 i morgon också, som alla andra dagar. Träffade även min far idag en stund efter jobbet, Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lungt och vilat! I morgon är det Fredag och då kommer Louise hem till oss då blir det verkligen MYS till max, med godmat film och spel<3 Bara mamma och hennes döttrar. Kommer nog bli lite buzz ocskå om mamma får bestämma;) haha

Puss och godnatt på er!

Never gonna leave your side


one cell in the sea!

Jag vill sova, men jag kan inte! Jag har ont i magen och tänker på allt runt om kring! MAGSÅR? Hur känner man det? var beror det på? Orkar inte skriva mer för ikväll.  Tackar för mig!


Snart fredag och då träffar jag syster (Louise Aulén) vill att mys kvällen med mami o lollo ska vara nu och såklart våra småsyskon! <3 Godnatt


Klockan bara tickar och tickar! who cares?

Klockan är 00.45 och jag bara känner för att skriva av mig lite, ska lägga ute lite bilder tänkte jag.. Party bilder från Sthlm:D Vad gör jag just nu, jo jag pratar med Lollo och lite andra vänner inne på msn o facebook. Är as trött och ska strax sova. Men men får hitta på något att skriva om helt enkelt! Kan berätta lite om veckan hos Lollo som jag inte hunnit berättat om än. Vad gjorde vi i veckan? jo det är en bra fråga... Jo vi åkte taxi ett antal ggr, vi åt godmat vi drack goda drinkar, utgångar och efterfester, mådde piss dagen efter men vi bara körde på, men det bästa av allt var att allt var kul och helt underbart bra! En underbar vecka till storstan då! :) på Snaps vart det trevliga pratstunder och underhållning, solidaritet med trevligt folk och f12 party. Vi satt även ute en stund på imperiet helt okej ställe, lite trist med sittplatserna bara inne men annars helt ok! Vart dock inte så lång variga på det stället, men så äre ibland. Kan inte mer än säga att alla andra ute ställen har vart bra hittils.

Här kommer det lite bilder på några utav kvällarna/dagarna! se och lär ;)
Jag och min pingla  Louise Aulén


Missade läsningen hemma, va tvungen att ta igen den när jag hittade min favo bok!

Fredrik är du med på pussmunnen nudå? nene vi kör våran slita min!

André Bentzer och Fredrik karlsson 

Pusskalas olle och andré

haha men nemen tjabbatjenahallå! Godkväll och hej på min snygga tröja haha!!
Alla hade nästan chill kläder iaf (a)


Lustigahuset


vi är ju för snygga alltså!


Här kommer det en bild på min nya hårfärg också, syns kanske inte 100 men helt okej. Love my hair;) 

Fyfasen vad jag ska sova gott inatt, svintrött.  Så nu tackar jag för mig, Godnatt på er sov så gott!
PUSS OCH KRAM


RSS 2.0