PUSS

Vill bli friiiiisk nununu, det är så himla jobbigt haft feber ont i min hals och ont i hela kroppen... För imorron kommer tjejerna till mig, då blir det middag<3 as myys Tack för en underbar födelsedag min underbara familj, fick så mkt fint har berättat endel, men på kvällen fick jag en laptop massor  med pengar presentkort på körkort, kläder ett par HELT UNDERBARA SKOR<33 en till as fin träningstopp träningsstrumpor mm!! Tack familjen KÄRLEK TILL ER.
Visar bilder senare! PUSS

27/1-2009

Hejsanhoppsan! Idag blir man då 18 år , känns himla skönt:) Tyvärr så är jag sjuk med hals ont och feber.. Va hos läkarn i morse men jag hade som tur inte halsfluss hihii.. Skönt det men det gör så himla ont!! Fick öppna lite presenter i morse innan jag åkte till läkaren. Fick 1000 kr på make up store sen ögonskugga, 2 st av dom super bra borstarna där i från en söt rosa nessisär. Rosor och en Casalltopp i rosa :) så himla mkt fint. Har fått så mkt  fina sms av mina fina vänner och släkt, tack tjejer och killar Det blir mer öppnande sen med family med tårta och grejer<33  


Puuuuuuuusssss på er ha en bra dag för det tänker jag ha<3333


23/1-2009

Finner inga ord, ett minne för evigt
CHRIS BROWN IN SWEDEN
HOVET
 
Chris Brown are the best

Fler bilder kommer senare
Puss på Chris

Victoria Silverstedt

Den 18 september år 1974 föddes den svenska flickan som blev en stor och framgångsrik tjej som både blev en av världens största modeller,hon är även skådespelare och sångerska hon heter Victoria Silverstedt. Hon föddes upp i Skellefterhamn i  Västerbottens län, hon växte upp i Bollnäs. OHon är en tjej som vågade gå mot strömmen, hon ville bli rik och hon kämpa och kämpa och hon nådde sitt mål. Vicoria kom på andra plats i fröken sverige år 1993. December år 1996 var hon Playamate of the Month i herrtidningen Playboy. Hon vart även utvald till Playmate of the Year år 1997 i den nämda tidningen.. Några år senare designade hon också egen undeklädeskollektion VVS, Very Victoria Silvstedt. Hon representerade Sverige i Miss World 1993 och kom topp 10. Hon är den senaste svenskan att komma topp 10 i Miss World.  Hon har även ett eget  pogram som heter "Victoria Silverstedt - my perfect life" Som går på kanal 4. Där får man följa henne i hennes liv, om hennes lyxliv, båtar, skandaler och fester. hon pratar även om sitt liv framöver vad hennes högsta önskan är.. Silverstedt är en kvinna som gjort det hon vill och varit stark och modig, för att komma dit hon ville i livet. Så måste man kämpa inte bara ett år utan kanske 3-4 år innan man kommer dit man vill. Jag har verkligen inget emot att hon vart med i playboy, opererat sig osv. Hon verkar må bra över det hon gjort och det står hon för. Klart att det kan bli snack att man viker ut sig men hon gjorde det hon ville och blev stor pga det. Även jag kan säga att det ändå är synd att man ska behöva vika ut sig men har definetivt inget emot det.. Rättare sakt jag tycker hon  är stark som vågade ta första steget.

Lite bilder från modetidningar och fotografier



HA EN BRA DAG! PUSS PÅ ER
               
                                                                                                            

 

True love


Chris brown

Idag gäller det åker till Stockholm runt 5 tiden, det ska bli grymt kul att kolla på Chris Brown det värsta är väl om man blir helt fast vid honom.. Kommer nog sitt och tänka på honom hela natten,  han sjunger inte bara bra han ser bra ut också;)
                                                                                                  
Its like I waited my whole life (oh)
For this one night (one night)
Its gon be me you and the dance floor (dance floor)
Cuz we only got one night (ohh)
Double you pleasure
Double your fun (yeah)
And dance forever ever ever (ohh)
Forever ever ever (ever)
Forever ever ever (ever)
Forever (forever)
Ever ever ever (ever)
Forever ever ever (ever)
Forever ever ever (ever)
Forever on the dance floor






Sitter hemma hos mig nu med Maria, vi gör inte alls mkt hon ska snart ta bussen ner till stan. Hennes tåg gåt klockan 14.00 till Kungsör.. Den ända lektionen vi hade idag var idrott, vi var på isstation och visa upp våra fina trix Maria som absolut inte tänkte "ramla" jo hur gick det med det? Hon hade leggins och fin kläder på sig hmm .. Nemen just det hon ramla bara två ggr;)  Måste faktiskt erkänna att ena gången var det mitt fel jag halkade på isen.. Nu måste jag fixa mig till kvällen hoppas ni får en bra kväll. Ajust det GLÖM inte att heja på Laila Bagge i Let's Dance hon är BÄST rösta för mig meeed snälla!!!!

kisses honeys


A WALK TO REMEMBER

Godkväll bloggen.. Här sitter jag med en varm kopp te och en mysig filt och funderar på vad som kommer att ske framöver i tiden. Alla har nog sina funderingar och tankar, jag vill så himla mycket men mkt av det hela är en dröm också.. För att komma någonstans i livet måste man börja planera och inrikta sig på få saker, vad ska jag göra efter skolan? det jag vill är att flytta utomlands , min högsta önskan är att få resa till new york eller ett liknande ställe en längre period. Men man kan väl bara drömma om en sådan sak XD Det är alltid bra att ha drömmar, vet iaf vad jag vill jobba som när jag slutar skolan!

Ajust det fick påminnelse idag från "PEAB" ska ju åka och hämta ut dammsugaren som jag vann på en mässa, svara på massa olika frågor och vann tydligen första pris där hahha. Amen det kanske sitter fint med en sådan.Kan dammsuga hela dagarna nu, det som är så kul visst? Nu slipper jag gå upp på övervåningen och hämta dammsugaren nu har jag min egen i närheten av rummet. Kan dammsuga upp allt katthår efter mina älsklingar, dom hårar massor just nu för dom har vinterpäls "suck" jobb blir det iaf borsta och borsta.

Vill även säga att ni får inte missa denna film, Johanna berättade om denna film och kunde verkligen inte låta bli att kolla på den. Den är hur bra som helst. Låg och kolla på den en kväll helt alone, tur va att man va ensam grät HUR MKT som helst, den är så mysig men ändå så sorlig. Ville bara ha någon som kunde hålla om mig när jag var så ledsen, någon som kunde värma mig och bara finnas i närheten.Det gick inte att hålla tårarna borta<3
Filmen heter A walk to remember
Glöm inte att kolla den här också så fint Mandy Moore - Only Hope det är en del av filmen.

Träningspassen denna vecka och veckan innan har gått kanon, vill träna nununu...
Madde moberg du är så bra!<33 kan verkligen prata om allt med dig SÅ JÄVLA BRA ÄR DU MIN VÄN! älskar dig

Ska lägga mig och kolla på film nu, hmm får se vilken det blir antingen Mad Money eller Baby mama.
Nu är det inte långt kvar tills jag blir eighteen years ville bara påminna(a) Biljetterna till Chris Brown är hämtade idag också så i morron gäller det, Stockholm med Madeline sen hemfärd på kvällen, sen upp till stockoholm dagen därpå med Louise<3 God natt honeeeys!


PUSSSSSS

14 dagar lixom ;)

Jag har min lilla nedräkning och nu är det bara 14 dagar kvar tills jag blir 18 år :DHoppas ni inte glömmer det (a)
                                                                                                                                     


men pussss på er

 

men då

I morron åker Madde till sälen åh känns som du åker iväg hela tiden <3 Även om det är 4 dagar så kommer jag sakna dig för vi har ändå inte träffas så mkt bara 2 ggr sen du kom hem<3

NU börjas det igen!

Hej bloggen! förlåt mig har inte skrivit på ett tag . Har faktiskt inte haft tid hehe men nu ska det bli ändringar på det.
Haft praktik idag på Make up store gick kanoners riktigt skoj hade vi.. Fika med Emelie på Waynes as mys <33
Idag hade jag träning mellan halv 7 till halv 8 gick as bra förutom att jag inte kan röra min vänster arm har så himla ont. det var en hård träning plus att min tränare hade fokus på mig hela tiden. Var ensam idag då blir det hård träning!
Tänkte bara visa hur mina armar ser ut efter denna träning.Det är inte det enda blåmärket heller.. Tycker faktiskt ganska synd om mig just nu hehe (A) men det gick super bra. HAHa ni får inte tro att man gör illa varandra med flit det är för att man nöter och nöter på sammasaker på samma ställe, då blir det lite ömt =)

Det är har faktiskt Madde gjort

Hmm så gåre när man kör Tan sau och Bong sau!

Det ser faktisk värre ut i verkligheten haha

Men pusss

dagen efter

ja då var det nytt år nu då, käka med min rara vän Johanna med familjen sen börja kväll en för oss. Hemma hos familjen Lundvall det gick vilt till för min skull natten 2008-2009. Men alla är vi unga och dumma iblan. Klart jag ångrar att det vart för mkt. Men kände verkligen ingenting sen small det bara till:(Allt förstördes , förlåt förlåt!
Vill verkligen tacka MADELINE , SIMON OCH KRILLE som hjälpe mig under kvällen. + alla andra som hjälpte till dåodå!
Men hoppas ni hade en trevlig kväll. Min va så trevlig ibörjan på festen men sen haha nu vill jag bara glömma detta.
Gott nytt år på er nu är det 2009 :) Det vart iaf lite bilder tagna från festen .

En puss på skinden vart det också :) Men pussssss på er<3

RSS 2.0