sleeptime

Nu ska jag krypa ner undet täcket och försöka sova. I morgon blir det att springa igen runt 8 på morgonen. :) så måste orka upp så jag inte försover mig. Ska drömma om den god latte från starbucks, riktigt sugen på det!





image description
Puss och godnatt //Paulina


maten försvinner bort?:O

Haha, ni måste ju se den här bilden.. En av våra ödlor lyckas alltid att få något problem med maten. Missar hon inte maten och istället får sand i munnen så rymmer maten så högt upp den bara kan i den snabbaste farten. I 15-20 min har hon stått sådär och väntat på larven, flyttat huvet och försökt fånga den men icke. Tillslut ramlar den ner och min andra ödla snor hennes mat.. Hahaha stackare. Tänkt vad uttråkad jag är som sitter och kollar på att ödlorna äter, kul humor man har. 
Dino och Saga jagar mat.

Tänka sig att jag haft dessa små liven i 8 år redan. så livliga så ;) mer eller mindre mina små sykons lilla hobby men jag kan inte sluta ta hand om något jag fått. Dom är mina små bebisar!


MYSIGA VECKAN I PRAG

Här kommer faktiskt lite bilder från härliga Prag, det är något jag saknar. Tiden där med min bästa, myskvällarna, middagarna, promenaderna osv.




Här är lite bilder från Prag , finns en hel del till kan jag säga. Men här är några iaf :) mystiden i prag. PUSS


Riktigt dåligt

av mig, vad är det med mig? Jag skriver inte här, varför? jag har verkligen inte orkat eller hunnit. Känns som jag har haft annat att göra i första hand. Jag försöker skriva inlägg från mobilen men det är knas, det funkar inte att lägga upp bilder. Blir så irriterad så ni förstår inte, någon som haft samma problem? Störrande mommmeeent! Mobilen är det lättaste för mig att kunna hinna även kunna skriva inlägg om dagarna. SUCK! Blir så illa tvungen att skriva men inga bilder, hur trist är inte det?! Jätte trist men läser en text utan bild? inte jag iaf..


suck på skiten, sluta blogg helt från moblen!! sur på mobilen, förlåt för mitt dåliga humör


Grymt bra väder

Godmorgon på er. Hoppas att allt är bra med er, med mig är det kanoners. Har varit ute på morgonen och sprungit och kört intervall träning. 50 min körde jag och mitt sällskap var mamma. Det var riktigt skönt att komma ut klockan 8 i morse. En god frukost som bestod av ett ägg och lite fil. Idag kommer jag att lägga in mkt nya varor i datorn på jobbet, Vår nyheter ;) börjar jobba strax och slutar ca 18 ikväll. Hmm hade inte varit fel att sitta på terassen med en kaffe i handen och sitta i solen Tänka sig att det redan är mars och solen skiner. Underbart!! Jag är på shopping humör , vill köpa väska och glasögon. :D puss o kram på er


Underbar söndag

Vilket väder och vilken morgon, haha ! Puss


Redan helg

Fredagen är här och det känns jätte skönt. Nu mot jobbet efter att ha varit på djurkliniken med min älskade misse Rocky, svaren kommer nästa vecka! Då ser vi hur allt blir med våran goa katt<3 nu ska jag till jobbet ta mina kunder sen hem och ta hand om små syskonen och Razmus som skadat ryggen . Stackars honom:)


SKÖN SLAPP DAG

Sov morgon idag Gud så skönt, sov dock inte så länge. Vaknade runt kvart i 10. Min Älskade mamma meddelade mig igår att jag kunde vara ledig från jobbet idag, vilket passade perfekt så att jag och älsklingen kunde/kan ha en mysdag. Han jobbade hela denna helgen från fredag till söndag så jag fick inte så mycket tid med han för han va lite sömnig när han kom hem, men det har varit en grym helg ändå, då jag va ute och sprang med hans mamma länge i söndags och innan det hade jag tid att göra lite äranden och annat jag planerat in för helgen. Dessutom han vi med en livad kväll med massa roliga människor, och en galen krogrunda.Idag ska vi senare till Killen Farmor och Farfar, då hans Oldman fyller år, så det ska bli trevligt.



Så nu ska vi böja att göra oss i ordning för att åka iväg, vet inte riktigt vad ja ska ha på mig men det blir nog bra.


Jag är lite frustrerad dock över min älskling !! Han hade GÄTTE Fint hår, men ville exprementera lite så nu är han typ snaggat, får en jobbig klump i halsen varje gång jag tittar på han, Men det som är med hår är ju att det alltid växer ut igen ! Pheuuw..


Ska sätta fart nu :)

Puss på er !.



snöar det verkligen?!

Ja det gör ju det, satt och käka frukost med raz och då ser vi hur snön faller fån himlen. Jag som trodde att våren/sommaren närmade sig. Men hade himla fel, om inte någon där uppe mjällar :P Nej usch va disgusting
Hittade en mysig mössa i garderoben som passar till dagen. Suck vi som ska promenera till city, får hoppas att dagen ljusnar upp. Hoppas ni får en härlig måndag :)
//pussar Paulina

mys söndag, grown up

Godkväll på er, ikväll har vi ätit gott och myst framför teven och kolla movie. Vi kollade på Grown ups , den var riktigt rolig. Det är en film jag rekomenderar till er som vill se en komedi film. Den fick en 4 utav 5 :)

Nu ska vi krypa ner under täcket och sova, för i morgon blir det sovmorgon, wiie! Kommer ändå att sova till 9:P
Hoppas eran helg har varit bra, det har min vait. Sov så gott allesammans puss och godnatt (bild från igår)
//Eran Paulina

Rösta på henne

Claudia Tahvanainen

Här är min fina vän Claudia som är med och tävlar om att bli miss world sweden 2012, ni får absolut inte missa att rösta på min fina vän, MISSA INTE DET!! Hon är verkligen en miss world tjej. Tänk att se denna tjej med en vacker krona på huvudet och en vacker klänning på scen. Det skulle vara så himla roligt!
KOLLA HÄR  http://www.missworldsweden.se/kval2012/claudia_tahvanainen

utekvällen igår

Igår mötte Razmus upp mig runt 19 tiden då gick vi hem till Bags och Nicky så grabbarna kunde käka, senare gick vi ner till gute och satte oss. Under kvällen vart vi flera runt borden och de var en mycket trevligt. Camilla och Jane kom även ner till oss en stund. Senare började vi röra oss mot entourage träffade lite människor, vi vart dock inte så lång variga. Jag och Raz hoppade på bussen runt 2 tiden sen var det sängen som gällde för oss båda. Kvällen för min del vart väldigt väldigt lugn, men för grabbarna var det värre ;) Hard sunday boys? !!

TRÄNING IDAG I NATUREN

Nu har jag duschat , få i mig lite mat och även tagit en kopp kaffe efter en halv mils joggande. Det var riktigt skönt att komma ut i friska luften och få bort de onyttiga sen igår.. två cider;) kanske inte så mycket att förbränna bort men nu är det garanterat ute ur kroppen.


Lotta kollade om jag ville hänga med igår på löpträning som var idag med ett helt gäng kvinnor och även tränarna. Självklart gjorde jag de och de var så himla skönt. Det var inget lugnt pass kan jag påstå. Tempot var du tvungen att hålla annars hängde man inte med. Men de var inga problem både jag och Lotta även flera tjejer höll samma tempo som var där. Är faktiskt nöjd med hu de gick idag, trodde jag skulle ramla ihop och dö typ. Det var intervaller, armhävningar, knäböj, upphopp och rundan.
KRAM PÅ ER// PAULINA

Joggingtime

Godmorgon härliga söndag, idag är det perfekt spring väder. Sitter l bilen på vägen till skogen någonstans i Sthlm. Jag och Lotta ska kämpa på idag, jag kanske ramlar ihop bland leran och stenarna jag var ju ändå ute igår och parta haha.. Förhoppningsvis går det bra:p håll tummarna nu för oss. Mitt sätt att tänka det lilla jag drack igår ska bort idag. Puss på er// Paulina


Utgång

Hemma nu efter att ha haft en toppen kväll tillsammans med grabbarna, raz, bags , nicky Sthlm, Camilla och Jane och självklart våran bartänder Marcus med fler. Nu ska vi sova! Puss och godnatt //Paulina


PRAGS MARK

På Prags mark

min nya klädstil kanske?

Min nya stil? precis äit lunch med lotta, viker kläder och hitta sköna kläder jag tog på mig. Inte likt mig;) sitter lite bätte på killa än mig. Skönt att gå runt i hemma när man städar. var ju tvungen att komma på någon snygg hand varijant.  Haha kan inte påstå att det var så snyggt eller rätt.
lite cool är jag väl hahaha!
Nu ska jag hoppa in i duschen /Paulina

Lördags planer?!

Fasen vad skönt att måna sig idag ligga och sträcka på sig hu länge jag ville. Dock inte sålänge satte mig och åt fukost med lotta, hon gjorde en super god smoothie. Åt även ägg och en kopp kaffe. Nu håller jag på att fixa i rummet, lite lördags städning. Det är skönt att plocka lite granna!

Planer på dagen? slappa kanske eller ska man orka åka ner till stan?! Hmm de är frågan. Idag kommer inte jag stressa till något iaf. Kvällen är planerad, rättare sagt raz har planerat våran kväll. Vi ska mötas på stan efter att han slutar jobbet då ska vi träffa Fredde och senare träffa de andra boysen. Vi ska gå sätta oss på något trevligt ställe sen får vi se om vi drar vidare någonstans. Kommer bli en trevlig kväll, klädval okar inte jag tänka på kommer nog vela som vanligt till kvällen.
Från det ena till de andra, vi kollade två filmer igår. Den ena var kanon bra den andra sög vekligen sög, the last exorcism fy tusan fick skandal. Jag gilla den verkligen inte. Somnade till och med till den skiten. Kanske andra som gillar den men jag gilla den absolut inte. Nu är jag jätte kritiskt men saksamma. Trodde den skulle vara med väld att se.
//Paulina

16 mars

Godmorgon godmorgon. Ligger i sängen och kollar på r som springer runt och yrar efter kläder. Haha lite små kul, nu kan jag tänka mig hur jag ser ut när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Igår var det fredag och det var mässa hela dagen, det var så himla trevligt att åka dit med jobbet. Vi käkade mat och hade super kul:) 5 tjejer på turné. Vi stod och prata med en hel del företag, mycket nya tankar och funderingar;) får se sen vad det för oss. Fick 4 stycken jätte fina arbetskläder av min underbara chef. Runt halv 5 tiden åkte vi där ifrån mässan både trötta och glada :)

Kvällen vart bara lugn och skön med skräckfilm och en bit mat!
Idag är det lördag och mina planer är icke planerade än men ska börja med att ligga kvar där jag är och vila lite till.
//kram Paulina

 


Mässan i full gång

Köpt snygga arbetskläder och det finns en hel del godig heter i min bag;)


Stockholms körning

Hallå allesammans, för första gången har jag kört till och inne i sthockholm. Yeeey bästa jag!! Hade bra lärare , raz och nicky Sthlm. Tillsammans i bilen hade vi Zarah och Sofie :D precis druckit kaffe på hotellet anglais med nicky, mamsen och resten av tjejerna. Nu ska vi mot Nacka på mässa, ni kanske ser oss på vägen i våran snygga Audi;) nu ska vi köra, skriver sen. Kram


Kinamat i lass

Godkväll på er, är hemma hos pappa och gänget nu med r och ska mysa med kinamat och teve och massor av prat. Dom är och fixar maten så vi tjejer sitter nu som hungriga apor. Haha! Vrål hungrig faktiskt, min lunch idag var keso, varma grönsaker och tonfisk. Sen vart det ett mellan mål runt 16 tiden då blev det lite joggi med valnötter och kanel. Denna vecka har jag gått varje dag till jobbet. Super skönt verkligen, tyvärr inte tränat något på gymmet men det kommer Next week! Vart så härligt väder så känt att jag ville vara ute i friska luften än inne träningen. Jäklar vad mat jag skrev om i detta inlägg.

Var även på make up store idag och träffade mina tjejer där, vart där ett tag och träffade även härliga Maria igen. Min härliga Karolina var där idag och henne har jag inte träffat på länge, det är alltid lika kul att träffa snyggingen.

Nu blir det foooood, kram på er


Make up store får trevligt besök

Snart är denna onsdag slut och jag slutar strax jobbet, då far det direkt till Make up store för att prata med de härliga tjejerna där. Det är ändå mina kolegor, jobbar där ibland när det behövs. Idag den 24/3-12 missar ni väl inte att kika förbi för Maria Montazami besöker Eskilstuna och kommer att finnas på Make up store då:) Kommer bli trevligt att träffa henne igen, hon är as skön. Sist när hon var i våran lilla stad så kallade Eskilstuna jobbade jag med henne hela kvällen kändes kul. Idag kommer jag att få träffa henne igen!


Bilden är tagen inne på Eskilstunas Make up store!

kram på er , ha en trevlig kväll:)


Pigg och glad

Ligger just nu i min otroligt sköna säng och sträcker på mig. Ska strax hoppa in i duschen! Har en ny jobb dag framför mig och jag tänkte ta en promenad till stan. Måste försöka bli av med det ohälsosamma på min kropp! ;p skönt att röra på sig och komma ut i det härliga vädret, solen skiner och vårkänslor är det. Duschen nu, kramisar


Godnatt goingar

Godkväll på er. Är as trött och har precis krupit ner under täcket i min härliga säng, ska försöka sova strax om det nu går. Min katt är tokig springer runt under min säng och busar med sig själv. Haha kul han borde ha, kul att han kan roa sig själv för dom andra missarna ligger och sover så gott. Jag har verkligen ångest att jag bara minska att skriva sådär snabbt! Men jag var bortrest och ville ha semester, precis kommit tillbaka till jobb och sånt, sen har jag verkligen inte orkat eller haft tid denna helg/vecka:( men jag kommer självklart att börja skriva mer igen:) jag gör det så fort jag känner att allt är på sin plats. Kommer bilder från Prag och våra köp där bora denna vecka :D

Mina ögon håller på att åka ihop nu, dags att sova för min del i morgon är det en ny dag och nya tag. Puss och godnatt på er alla sötnosar!


Godmorgon på er

Godmorgon på er! Såg nu att inlägget som skulle upp igår när jag åkte tåg kom upp nu när jag logga in genom mobilen. Det strular en del:/ men men hur som helst, hej på er, har precis ätit klart min frukost och är redo att cykla till jobbet om 10 min. Idag är det personal möte klockan 10. Kommer att skriva lite mera senare. Ha en super bra dag i det fina vädret.


Puss&kram //Paulina


Rullar mot E-Tuna

Då sitter man på tåget till mysiga etuna. Solen skiner och jag mår prima, vädret gör en på så bra humör. Sj var som vanligt försenat men nu är man på iaf. Haft en trevlig helg med middag, träffat sis Louise och umgåtts med grabbarna, självklart pojken min också. nu försvinner mottagningen strax som vanligt:p skriver mer ikväll puss&kram // Paulina


Big Brother i teven hemma

Sitter i soffan och kollar på BB jäklar vad det börjar spåra ut. HAHA men det är ju så jäkla kul att sitta och titta på hur alla uppför sig. Vissa är ju så vidriga vissa verkar vara jäkligt sköna personer. Uppdragen dom skulle göra skulle jag ALDRIG gå med på, speciellt att äta äckliga saker. Skulle må illa resten av mitt liv och speciellt det med larverna, fyyyfasen skräckslagen resten av livet! Haha men dom klarade det och det är faktiskt jäkligt stark.


Vi får se senare vem som åker ut idag! //Paulina

Home sweet home

Sådär då sitter jag hemma i E-tuna och dricker te med mamma i soffan och kollar på miljonlotteriet. Ska visa alla bilder från Prag och jag ska berätta vad som hänt för kul där borta nu. Käkat gott ikväll med familjen och bara tagit det lugnt. Skriver lite senare igen sen, ska vara social mot mamma nu:)
Såhär såg jag ut idag!

*Jeans
*Linne
*Kofta från Prag
*Smycken


//kramar Paulina

Hemma i Sverige igen

Första natten hemma Sverige efter resan och är nu i Sthlm hemma hos r och fixar mig för att ta en runda till stan med Louise :)

Min och darlings resa var helt underbar kommer att lägga ut bilder och berätta en hel del om det i ett annat inlägg, när alla bilder är inne i datorn.

Ska äta ägg till lunch nu:D
Klädsel idag ett par sköna Leggings, min nya kofta från F&F från Prag, mina stövlar från Marco polo, linne från hm smycken Cara och min klocka certina. nagellack orange färg, så fränt!

Kram er Paulina


Ta oss en runda, se något nytt

Våran näst sista dag här i Prag och det känns lite små trist, tiden har gått för fort. Vi har verkligen haft den hur bra som helst:) finns otroligt mycket att se här. Idag är det lite sämre väder en vad det vart dom andra soliga dagarna. Kanske spricker upp bland molnen och solen kanske kikar fram. Nu ska jag fixa mig för att vi ska gå ut om ett tag, vädret hindrar inte oss :D denna resa har varit helt underbar.


Ut och se Prag

Godmorgon på er, hoppas allt är bra med er. Här är det prima, vi har det helt underbart. Nu ska vi ut i det härliga vädret, solen skiner idag också. Ut och upptäcka Prags vackra stad. Kram på er


Godmorgon på er och godmorgon Prag

Precis kommit in efter en skön promenad, vi började morgonen med att äta den goda frukosten. Blev mkt äggröra och te för mig, mumsigt! Håller på att fixa mig just nu för att gå ner till stan, vi ska gå sätta oss på ett café ute i den härliga solen. Vädret är kanon bra här, solen skiner på hela dagarna det känns verkligen att våren är här och att sommaren är på gång.

Till frukosten var jag klädd mina mjukis tröja och leggings. Detta ljus vaknade jag av i morse. Nu måste jag fixa mig kram på er// Paulina


Första dagen i Prag

Vaknade upp i morse av att min mobil ringde, det var alarmet som gick så vi skulle vara i tid till frukosten. Klockan var ställt på halv 9 så vi kunde måna oss i 20 min. Det var helt underbart att vakna upp på det fina hotell rummet. Så himla fint är det, högt i tag och en helt fantastisk säng att vakna i. Stora härliga kuddar jätte stort dubbel täcke. Ja allt är perfekt, finns inget att klaga på. Den goda frukosten åt vi uppe på terasen på taket solen sken och husen är enorma och fina. Idag har vi gått och åter gott, vi har vart på stan och även gott över allt känns det som. Vart lite shopping idag iaf, både för mig och Razmus. Nu ska vi fixa oss för att gå ut och äta någon stans. Kram på er

 

 


Feels good to be in prag

Nu ligger jag i den bamse stora hotell sängen med baby mätta och belåtna. Vi har hunnit gått promenad och ätit på en restaurang/pub. Jag åt kyckling med spenat kaka, det var riktigt gott och nyttigt. Flyg resan gick kanon bra och fort, vi blev upphämtade av en taxi som var bokat på vårt namn så vi kom till hotellet på bästa sätt. Vi åkte förbi ett av det lyxigaste stället här i Prag, herre gudars vad snyggt det var alla dessa hus. Skulle inte vara het fel att bosätta sig i ett sånt fint/lyxigt hus. Flott kan man verkligen säga att det var och dessa fina bilar som är över allt.. Jag vet inte vart jag ska ta vägen Ferrari, Lambo, sjukt snygga Audisar, BMW osv. Resan har bara börjar och det känna verkligen jätte kul att vara här och upptäcka Prag! Kanske inte är det första man tänker på att åka till men vi ville se något nytt:)

Nu blir det film sen sova i morgon är en ny dag med frukost på hotellet sen ser vi hur dagen blir.


Idag åker vi , taggade

Så taggade, idag åker vi till Prag!!! Det trodde ni inte va? Kommer vara så skönt att komma iväg lite. Kommer bli så kul att åka iväg och se hur det ser ut där, ingen av oss har varit där så det kommer bli jätte spännande. Sägs att man ska dricka mycket öl där, jag får väl smutta lite på en om Razmus tar någon. Jag är ingen öldrickare direkt:) bra shopping sägs det också att det är där, vi kommer att bo på ett jätte fint hotell mitt på fina gå gatan vid bron. Nu ska jag kolla så passen är med och packningen är bra.

Adjust det köpte lite kläder igår :)
Den marinblåa LEXINGTON jackan är nu min, i storlek xs. Köpte den igår inne på LEXINGTON butiken på Birger jarlsgatan i Sthlm. Köpte även ett par svarta jeans och ett orange skärp.

Puss och kram på er.


Lunchar med camillis

Lunchar med Camilla på John chris nu blev det broccoli paj med sallad. Mummmms, lite shopping och mys idag!


Bussen mot stan

Nu sitter jag på bussen mot stan, ska strax möta upp Camilla måste bara byta till tunnelbana först:) vi ska strosa runt och kika lite på kläder sen luncha tillsammans. Kommer bli super mysigt var ett tag sen vi sågs. Idag ska jag kolla på jeans och jacka:D Hoppas ni får en super bra lördags puss och kram på er

Klädsel idag blev svarta byxor, Marco polo stövlarna ,Lv väskan, Tröja från hm såklart mina smycken klockan som vanligt och mina Chanel örhängen även smycke från Cara :) jacka med pälskrage


Mot härliga stockholm

Precis börjat varvat ner nu äntligen, fått reda på allt som behövdes fixas. Hunnit krama om familjen och min käre mamma körde mig till tåget. Pratat wn liten stund med Claudia och Jennifer som satte sig i samma vagn. När jag kommer fram till Stockholm ska jag möta upp Razmus sen Julia vi ska ta en fika på stan någonstans.. Får se vart det blir av :) bilder går inte att ladda upp, Lite smått surt.


vädret gör mig på så bra humör

Nu är jag på jobbet efter all stress denna dag, jag förstår inte att det kan ta så lång tid att packa en väska. Jag i ett nötskal verkligen, alltid lika mycket beslutsångest. Såg att jag råka lägga till ett g i texten vid bilderna i det förra inlägget. Små missar kan man göra, så jag ber om ursäkt:)

Jag blir så himla glad av detta fina väder, solen skiner och alla verkar så glada. Jag blir så himla glad, körde min snygga pärla in till stan nytvättat och fin och musiken dunka i högsta volym. Låten som Loreen sjunger är så jäkla bra då menar jag självklart Euphoria,som var med i melodifestivalen!! Hennes röst är helt otrolig, låter helt galen nu men hon måste vinna. Denna låt spelades på repit om och om igen i bilen.



BACK TO WOOOORK! kram på er så länge


En hel dag med planering

Hej på er allesammans. Det är fredag och det är helt underbart, började min dag med frukost sen att packa. Sen åka upp till sjukhuset =( Gillar absolut inte sjukhus, usch! Men nu är jag hemma igen och ska tänka på annat. Nu ska börja kolla så hela min packning är klar. Det ser ganska färdigt ut vad jag tycker:)

Ska strax göra lite äggröra och steka kakon till lunch, smaskens! Kommer att åka ner till jobbet om en timme ungefär sen jobba lite granna innan jag sätter mig på tåget mot härliga Sthlm. I helgen ska jag träffa mina härliga tjejer, myspys innan jag sätter mig på planet på söndag!

Måste kolla klart packningen nu en sista gång och kolla vad jag ska ha på mig idag! Kommer självklart att ha på mig mina fina cara smycken idag.



Mina snygga Cara armband ska jag ha på mig såklart.


askungen och de magiska plånböckerna

Precis ätit knäckermacka och druckit super gott te tillsammans med Mamma och Robert. Just nu håller jag på att packa min resväska men vet inte vad jag ska ha med mig.. Skor, plånbok, tröja osv!!! GAAAAAH det är svårt jag har beslutsångest, samtidigt som jag håller på att packa städar jag även mitt rum. Nya stilen på askungen?!




Jag har myst med Thea idag, vi tog en lång promenad hem efter mitt jobb. Skönt att prata av sig lite:) Saknar den tösen redan hon åkte hem för inte sålänge sen, i morgon åker hon tillbaka till Norge och jag åker mot Sthlm så jag hoppas att vi verkligen att vi ses SNART igen. Det gör vi garanterat efter att jag kommer hem från den härliga resan någonstans på denna planet;)

Vad tyckte ni om mina härliga armband från Cara jag köpt idag? Snygga va? Jag älskar dom. Köpte ett som är Natacha Peyre design med dödskallar. Kommer absolut att ha flera inom snar framtid. Ni missar väl inte att komma in på Carino spa & clinic så finns dessa vackra smycken där!

//Paulina


PÅ SÖNDAG SITTER VI PÅ FLYGET

Här är våra biljetter!


SMYCKEN FRÅN CARA


NYA PRODUKTER I LAGRET

Sitter och kämpar med att hitta rätt produkt till rätt nummer, ordern sitter jag och går igenom. Håller även på att lägga in de nya varorna i datorn på jobbet och kommer inom någon dag att säljas inne hos oss inne på CARINO SPA & CLINIC. Kommer att skriva ännu mer om det lite senare bilder kommer även att visas. Nu ska jag fortsätta med kämpandet. Önska mig lycka till att få ordning på alla dessa finingar! Missa inte att kika förbi och kolla gärna i skyltfönstret så ser ni nog vad som är lockande, speciellt till er tjejer om ni vill vara snygag till vår/sommaren!


Föresten så är ni väl ute i det helt otroliga fina vädret? Ska faktiskt ta en kort rast om 20 min och ta lite friskluft i det härliga vädret:)


Back to work


Lunchar med mig själv

Sitter och lunchar med mig själv inne i personal köket. Precis kramat om baby för att säga hej då idag åkte han till härliga storstan, men jag kommer faktiskt dit i morgon ;) nu ska jag äta en sallad som mammi kom hit med till mig, den ser verkligen jätte god ut tycker jag. Det är kycklingsallad med bacon och är ifrån espresso house :) // Paulina


Make up store woooork!

Godmorgon godmorgon.

Har precis kommit till jobbet efter en jobbig cykeltur, på däcket fram försvinner luften hur hela tiden! Jätte skönt att cykla men nu var det jobbigt, blev så jäkla segt då. Frukosten var som vanligt för mig men bara ett ägg och en macka med skinka sen te till det.

I tisdags var det full rulle för mig, jag jobbade först på CARINO SPA & CLINIC sen vidare klockan 18.00 till 21.30 på Make up store här i Eskilstuna. Det var riktigt kul att få stå sminka hela kvällen! Det var kundkväll (vipkväll) för den nya snygga stilen gällande smikning. Även vårens nya färger, som är mycket härliga synliga färger. Ex som blått, limegrönt/gult, rosa osv. Det kanske låter lite skrämmande men är skit snyggt om du gör det på rätt sätt. Temat påminner lite utav fåglar, rovdjur, indian stuk, mkt fjädrar ska det vara.

Så här såg ja ut när jag jobbade på make up store, hade min snygga svarta topp från Jc, sen ett par svarta byxor och mina blåa klackar. Även mina härliga örhängen jag fått av min underbara vän Natasa som hon gjort själv. Till det min klocka Certina och armband som vi skulle ha som passade temat. Smikningen jag hade missade jag tyvärr att ta kort på.




Visst är dom stiliga. Älskar dessa fjädrar med en duma.

Missa inte att gilla Make up store på facebook, få reda på härliga erbjudanden och när kundkvällar är osv.
kramar Paulina

RSS 2.0