långa nätter

Skönt med helg, igår fredag vart det grappa med vännerna, mycket trevligt med god mat och mycket skratt och prat! :) Sen vart det lite ost ost och kex med Pontus Alex och Linnea myspys och lite spökprat blev det också, haha! :D Frukosten vart ju primaballrina!

Nu ska jag mysa med Linnea<3 PUSSS OCH KRAM

En bild sen sälentrippen!


Let it go

Ligger nerbäddad i sängen och ska somna till Enya, skulle vilja mysa med mina gosiga katter nu!  GODNATT! <3

Puss


my lovely bag

my lovely bag

<3

A trip to the big city

Sådäärja, nu är jag fixad och klar för Stockholms trippen.. Länge sen jag var där snyft =( Men hinner vara där underdagen iaf =) ska fixa lite ärenden med mamma och a-k! Kommer nog bli en mycket trevlig dag!
Dagens klädval



Jag vill ha helg nu, ska umgås med mina nära och kära vänner och ha det lika trevligt som vanligt. På fredag ska jag äta middag med familjen hemma sen iväg för att träffa Juliadarling, sen möter vi upp lite folk. Sen lördag blir det hemma hos Andre med folk.. Älskar helger!

Hoppas min rara vän maddis och Richard har det bra i thailand, inte ett dugg avis... Lr? jo jag är så sjukt avis på dom, vill med till värmen och sola och bada äta gott.. Får bli solarie för min del istället! haha..Har myst runt i maddes mojsiga tröja och druckit te! Men hoppas ni har det underbart och fint väder <3

Nu måste jag kila för jag blir upphämtat av min älskade mor <3 Ha en bra dag pusspusss!

myyyyser

Går och myser runt i mjukiskläder och en stor kopp med te! Precis badat och haft hårinpackning nu ska jag krypa ner i soffan och kolla film! Även slutade jag dagen med att äta sushi med far min! <3

Pussss

RSS 2.0