i hate missing you

Halloj bloggen! Vilken seg dag, det är lördag men ändå vart i skolan från 11-13 inte så länge men själva grejen va väl att gå upp tidigt en lördag morgon. Det var öppethus i skolan idag för allt och alla! Vid halv 3 åkte jag och mamma för att fira Michelle som fyllde 16 år där blev det kaffe och en líten kaka för min del:D myspys.. Hemåt vi 6 tiden lagade vi mat som bestog utan potatis kött och beansesås, mums så gott det var. Men är proppmätt verkligen:O Mår lite illa nu... Myst en hel del med cassie på kvällen, pluggat teori, och pratat med Thea.. Vi är inte sugna på utgång så vad blir då våra planer? i dont now! Nu ska jag iaf träffa Thea och Evelina så får vi se vad som händer en kväll som denna :)


saknar dig mrs x

KISS AND BYE


I knew I loved you

Hejhopp! Vilken dag, stress och regn.. Morgonen började med att jag lämnande min älskling på dagis, sen cyklade jag som en dåre till stan för vi började halv 10 men va i stan 10 :O opps men inget problem för hon sa att man kunde komma då.. Det stora problemet va att det regna, jag hade plattat håret på morronen men det såg ut som jag sovit i 24 timmar håret stog åt alla håll o kanter:( snyft! Visste inte heller vad jag skulle ha på mig på morgonen, det går inte ens gå in i garderoben nu allt ligger på golvet lite här och lite där, det jobbiga kommer sen det är när jag måste städa och vika allt på sin årding och hänga upp det. Det ligger även massor av kläder i mitt rum radade lika högt som min bänk shit asså! Paulina skärp dig.. Ska ta tag i det där på i morgon har jag bestämt mig.

Jag måste verkligen tacka mamma tusen ggr om jag är så glad över min nya telefon den äR B.Ä.S.T!
inte utan min blackberry ;)

Nu ska jag bädda ner mig i min grymt sköna säng, mina underbara kuddar mitt täcke sist men inte minst mina goa kissemissar och tsm med dom här bra sakerna ska jag sätta på en film!


Sleep well my friend kiss and godnights

who's loving you

Hejsan sötisar! hoppas allt bra med er, Med mig är det bara fint är på strålande humör..
Länge sen jag skrev men inte haft lusten eller orken, känns som jag bara bott i min säng och framför teven.. Har nog aldrig vart så här rastlös som jag vart nu när jag vart sjuk.. Ville bara komma ut och umgås med mina kära vänner, har inte partat på 5 veckor har bara vart lungt med massor av filmtittande med mina vänner.. Eller så har det blivit korta stunder utanför dörren haft så ont i halsen och har haft högfeber! Men nu är det BRA!!

9orna har vart och kikat på olika pogram idag så inget pluggande bara sitta och klista och fixa med sitt hantverk, ganska skön dag synd bara att vi hade så lång håltimme i mellan.. Maria och jag strosade på stan och kika på liter saker.. Träffade pappsen på stan efter skolan då blev det att visa lite vad som står på önskelistan och en mysig fika med ost och skinktoast och vanilla latte muummmms så gott! Tack pappa<3

Tack för en mysig helg thea och eve + killarna! Alltid trevligt med lite besök!:)

Klockrent såg det med egna ögon, who are you?

Me and Maria i skolan<3

Min älskade syster och pigga thea ?

me and my lover cassandra


kiss and bye


anytime you need love

godkväll, länge sen jag skrev förlåt. inte haft orken på ett tag.. Legat sjuk i ca 3 veckor nu och det är inte bra än:( jag är helt slut och ska sova nu, i morron är det en ny dag och nya tag! Det har vart en lång dag först skola sen blev det fika med Linnea på stan sen blev lite shopping med mor, blev även kvar sittande på Carino med mamma och hennes vän till halv 10 det va mkt skratt och prat!! <3

du är den du är, och du kommer nog alltid att vara lika dan,
du har ditt sätt jag mitt sätt alla är inte prefekta eller lika dana, 
men vänskapen finns i en stor hemlighet någon stans gömnd och glömd
den kommer och går när vi mest behöver den! Vi vet båda två att ibland är vi viktiga för varandra, att bara prata lr sitta knäpptysta i flera minuter och tänka igenom sinna olika beskymmer och tankar. Att finnas där bara några minuter eller flera timmar det räcker, för att man kan känna sig trygg och luta huvudet mot en trygghet!
Du vet vem du är! Och vi finns för varandra.. Du är ibland svår att förstå men för den stunden vi ses gör du mig glad av ditt humör och att bara vara i samma rum gör mig glad att kunna släppa allt annat för en stund. När du går din väg känns det ibland som att vi aldrig ses igen! Du är en vän som är speciell..
Nu ska jag sova för börjar få lite ont i halsen igen.. Suck
Kiss and goodnight <3whatever you like

Kan börja med att tacka alla för en trevlig kväll igår. Bilder kommer senare. Jag har verkligen ingen lust med att skriva blogg idag, blää ska nog lägga mig snart och glo film nått bra filmförslag? 

Kan lägga ut en bild från idag i bilen! Halva ansiktet vart skuggat av det lilla som solen tittade fram.. Esch ;) höhö


kiss and bye


RSS 2.0