mys kväll med mat och idol

Tjenixen, min dag har gått super bra. Ikväll blir det mys middag med familjen och idol!! Orkar inte skriva mer nu för är så hungrig<3

Ha en jätte mysig kväll kiss and bye

what did you say?

godmorgon folket! Sov så bra inaaaaaatt, men mamma kom och väckte mig i morse (morrrrr) för att det var frukost klockan 10.00 fick sova ett bra tag iaf. Somnade tidigt igår så, jag drömde om dig inatt.. Förstår inte nu finns du till och med i mina dreams också, men det gör absolut ingenting för jag vaknar med ett stort leende på läpparna.

Vad är planerna för denna dag?

- Jobba på Carino spa och clinic
- Testa en klänning som jag lagt undan + en kavaj
- Hämta ut min jacka som vart hos skräddaren
- Plugga teori
- Middag och myskväll med familjen
- Såklart kolla på idol

Tror det blir en lugn hemmakväll ikväll, det är skönt att koppla av lite inge party idag!!! NONONO orkar inte det..
Tror jag stänger av mobilen och inge dator heller för den delen, men vi får väl se hur det blir med det;) Sakt så förr men fastnar i mobilen med ett antal sms ändå..

Håller på att fixa mig just nu ska somsakt jobba idag och ska först gå en sväng på stan och kika lite, det är snart jul också så ska kika lite julklpappar till min familj.. Både mamma pappa och min söta syster Michelle undrar vad önskar du dig??? Jag vet verkligen inte :O Kläder, smycken osv (pengar) men det kan man ju inte önska sig i julklapp höhö. men iaf det står alltid på listan;)Esch ska göra en fin lista sen..

Nu måste jag rappa på lite annars får jag inte min skjuts till stan ha en bra dag och trevlig helg.
kiss and bye <333


SÅHÄR KÄNNER JAG MIG PRECIS JUST NU!!!


when you come around

Morsningkorsning nu jag är hemma  efter en dag på jobbet, sköntskönt men det har gott bra idag mkt folk. Helt ärligt jag vet inte vad jag ska skriva, jag har ingen fantasi allt står stilla i mitt lilla huvud.. Ska stoppa mig nått gott i magen nu, sen blir det att träna..

skriver säkert nått litet inlägg senare hörs senare!
kiss and bye



you make me feel

hallojhalloj

hur mår jag idag? sådär måste jag erkänna men inte så farligt ändå känner mig lite små sliten. Annars känns det på topp, trevlig kväll på harrys igår.. Mkt dans skratt och sång, man va inte så snygg i slutet av kvällen håret va som ny duschat :S USCH det va så varmt där inne på dansgolvet sjukt mkt folk. Men det va bara kul, träffade på en hel den bra personer.. Tack för en trevlig och lyckad kväll mina kära vänner!
Här kommer några bilder från kvällen och fler kommer det när fifi skickar dom.






nu var det slut på det roliga, haha nejdå men det kommr fler bilder sen som sakt.

Just nu håller jag på att fixa mig för idag ska jag jobba från 14-18 plugga teori får jag inte missa heller ;)
måste skyda på lite nu. Ha den toppen bra torsdag Puss och hejdå

Jag och Evelina från i lördags


bakistabbleterna i morron?

Nej absolut inte, det blir utgång med girlsen ikväll på Harrys, as mkt folk ska dit det kommer nog bli en toppen kväll.. Men lungt för min del ska plugga i morron biti.. Nu ska jag sticka och springa på bandet en snabbis på forever, skönt bara få springa av sig lite granna.

ring my bells

Hoppas vi ses snart igen, du får mig att le sötnos


hoppas ni får en trevlig onsdag, puss och kram


Jag saknar dig, det känns så konstigt, varför vet jag inte...

Godkväll boys and girls! Legat och myst i soffan efter ett hårt trängis pass i en och en halv timme, sprang på bandet i 20 min sen affrodans en timme grymt skönt men trött blev jag. Mina ögon håller på att åka ihop är så trött så ska ta och bädda ner mig i min underbara säng.. I LOVE IT!

Mina planer in för morgon dagen är att åka till körskolan klockan 10.00 sen plugga i några timmar, sen käka mat på stan. Sen träning en timme sen hemåt för att fixa iordning mig för att sedan träffa mina bruds för då blir det utgång, sen senare ska jag förhoppningsvis träffa sötnosen!

Nu ska jag iaf göra natten ni får sova så gott och dröm sött <3
Kiss and bye cuties


you are the music

Hallooj igen, nu är jag hemma igen efter dagens uppg! Tränade i en timme idag på Forever, as skönt man blir så peppad och vill träna ännu mera. Och det ska jag faktiskt jag ska åka ner om en timme igen och springa på bandet hur skönt är inte det. Det behövs att bränna av lite från kroppen haha inte bara för det utan att bli lite piggare och se fräsch ut, för dagarna innan har jag känt mig sliten och sovit hela dagarna nästan, jag måste komma igång nu..

Efter träningen käkade jag en kyckling wraps från waynes gottgott.. Har bestämt mig att börja vara nyttig.. Ska sluta dricka läsk och sluta äta godis. Men lördagar får jag vara lite onyttig.. ;)

måste upp och fixa lite nu.. Ha det så himla bra

en mysig bild på mig thea och maddis <33

To be alone with you

Halloj sötisar! vaknade för typ 2 timmar sen har ätit frukost och fixat mig in  för träning, mami kommer och hämtar mig lunch då ska vi träna på Forever..  Senare idag blir det mkt plugg med teorin, ååååhh jag vill men orkar inte!! Kommer inte riktigt igång..

Vad har hänt dom här dagarna när jag inte har skrivit blogg?

Jag har haft besök sent på nätterna, utgång med girlsen och träffat min gode vän pratat om allt möjligt! Käkat ute med mamsen stan osv.. Finns så mkt att skriva men hinner tyvärr inte skriva nu. Måsta stänga ner datorn snart och hämta vattenflaskan annars glämmer jag den som alltid! 
 
Här är två bilder från helgen


Tack för en bra helg även fredagen ute i kvicksund med väns!

kiss and bye



du är helt underbar!


ring my bell, ring my bells

En låt som jag absolut inte kan sluta lyssna på!
Ring my bell, ring my bells..
Ring my bell, ring my bells..
Ring my bell, ring my bells..
Ring my bell, ring my bells..

Sometimes you love it
Sometimes you don't
Sometimes you need it then you don't and you let go..

Sometimes we rush it
Sometimes we fall
It doesn't matter baby we can take it real slow..

Coz the way that we touch is something that we can't deny
And the way that you move oh you make me feel alive
Come on

Ring my bell, ring my bells..
Ring my bell, ring my bells..

You try to hide it
I know you do
When all you really want is me to come and get you

You move in closer
I feel you breathe
It's like the world just disappears when you around me oh

Coz the way that we touch is something that we can't deny oh yeah
And the way that you move oh you make me feel alive
So come on

Ring my bell, ring my bells..
Ring my bell, ring my bells..
Ring my bell, ring my bells..
Ring my bell, ring my bells..

I say you want, I say you need
I can tell by your face you love the way it turns me on

I say you want, I say you need
I will do what it takes I would never do you wrong

Coz the way that we love is something that we can't fight oh no
I just can't get enough, oh you make me feel alive so come on

Ring my bell, ring my bells..
Ring my bell, ring my bells..

I say you want I say you need
I can tell by the way you're looking at me, I turn you on

I say you want I say you need
If you have what it takes, we don't have to wait, lets get it on

Get it on..

Ring my bell, ring my bells..
Ring my bell, ring my bells..

if you dream

Godkväll alla hjärtegull..

Det har vart ganska segt i skolan idag fast det var så få lektioner, tror det beror på att det är så mkt håltimmar hela tiden och lektinerna är så utsprida... Man blir ju så seg på att sitta och vänta på att dom ska börja.. Sen vid halv 5 blev det fika med G på waynes till klockan 7 ungefär. Det var mysigt att bara sitta och prata och skratta åt allt möjligt ^^.  Nu ska jag sova för har lite huvudverk och känner mig helt slut.. Hoppas jag inte blir skjuk för känner mig lite små hängig uschhh blä..



Kiss and goodnight

Min älskade Blackberry

Hejsan hoppsan, jag är så glad idag.. jag har verkligen vaknat på rätt sida.. Igår fick jag min älskade telefon jag velat ha länge, mamma överaskade mig och jag är så glaaaaaaaad! ÄLSKAR DIG MAMMA TACK SÅ MKT.
Blackberry i love!!!! Men det kommer nog ta ett tag innan jag lär mig den helt ;) 
 

Sitter i datasalen tsm med Maria, vi börjar om ca en och en halv timme.. Vad har vu gjort idag ?? hmm lektion 5 min, sen slutade vi efte det käkade VI nån hfhjdhjsdhj mat i skolan smaka inte gott!! det var typ as mkt socker i potatismosen :/ det smaka sött. Idag slutar vi halv 5 sen kanske jag ska träffa en vän ^^

Min helg föresten har vart jätte mysig bara tagit det lungt tsm med familjen, och filmtittande med lite folk hemma hos Thea<3

Internet segar så mkt i skolan, så skriver mer när jag kommer hem ikväll..
kiss and bye gullungar

i filmen twilight är det så sjukt bra låtar!

Kan inte sluta lyssna, musiken gör mig glad men ändå så ledsen. Dom är lugnande och får en att tänka på både bra och dåliga saker.. Jag bara älskar att lyssna på dom låtarna..

Igår var det fredag och då var det praktik på Carino spa & clinic, det var utbildning med tandblekning hur kul som helst.. Någon som vill göra?? Kom till Carino!! På kvällen blev det en lugn myskväll tsm med familjen med tacos och tvtittande. Somnade ganska tidigt igår kväll, ganska skönt faktiskt. För brukar alltid somna så sent annars.. Behövde vila upp mig lite, efter lite små saker som vart lite jobbiga..

Idag är det lördag, började jobba klockan 10.00 inne på Facino mamsen och jag jobba tsm vi fixade lite fint i butiken.
Kaffe och te drikande blev det för oss idag det var ju så (KALLT) där inne! Gått med både mössa och halsduk idag frusit så så mkt. Kanske jag som är så klen av mig. Hehe! Denna kväll spenderade jag med mamma och Robert + småsyskonen och grannarna, med ost och kex och vindruvor, jättejätte mumsigt jätte mysigt. Min kära vän T ringde mig och frågade om jag ville komma hem till henne och kolla film och umgås! Ska nog ta och packa min väska och vänta på min taxi :D Hoppas det blir en superduper mysig kväll hemms hos Göransdotter!


Ha en trevlig kväll nu för det kommer jag att ha med film och massa prat och självklart sjukt mkt skratt! "garv garv"
Vad är du för person? det ska jag ta reda på, för jag är nyfiken!

Kiss and bye

Måste försöka sova nu, ska upp om ca 7 timmar

Denna dag har gått fort men ändå så sakta, helt slut.. Har vart i skolan, jobbat och vart hemma och pluggat lite in för provet i morron.. Får se hur det går hoppas på det bästa. Men nu måste jag försöka sova iaf för annars kommer jag inte orka gå upp i morgon och verkligen kunna konsentrera och fokusera mig på provet och skolan i huve taget hehe!  Har även suttit med mamma och robert framför teven och kikat på the mentalist , det är as bra! Gillar sånna serier när dom ska utreda ett mord eller flera.. Hehe så spännande :D Tyvärr så missade jag Navy cis
 =( Kollar alltid på det annars, men va och handlade med mamsen då!! Nu ska jag umgås med mobilen och kika igenom gamla sms och bilder, för ska "tyvärr" såra min sony ericsson mot en ny liten pärla ;) Vänta och se hörrnii.
Nu måste jag verkligen göra natten för 111gången haha..
Trött tjej men vägrar att sova, finns så mkt annat att tänka på!

ser ut som min katt stryps :O Men hon gosar med mig mjaouu^^

kiss and goodnight bebes


dream as if you could live forever

godkväll sötisar!  Ligger i min grymt sköna säng under täcket och kollade nyss på film. Ganska så trött har vart en oroligt bra dag på alla sätt och vis! Har eran dag varit bra? Ja idag är det måndag och skolan började igen efter en trevlig helg. Idag har jag köpt en skitsnygg skinnjacka, ett par örhängen och ett  tubtopp. ajust det Nu är iaf STUDENTKRYSSNINGEN bokat , Fyfan va kuuuul, är så glad längtar verkligen, kvällen kommer bli grymmm.
 
Nu ska jag berätta lite kortfattat om helgen, fredagen var verkligen en chillkväll tsm med Thea eve, broman, linus och victor vi kollade på idol hemma hos mig käkade godis chips och kollade även en film. Det vart en sen kväll tsm med gänget, sen drog dom runt halv 2 tiden och Thea stannade kvar hos mig. Myspys vi låg och pratade ganska länge om allt möjligt kollade lite på internet, lyssnade på musik och bara tog det lungt! Vi som var tvugna att sova i god tid haha vi skulle upp och jobba klockan 10 dagen efter.. Lördagen när vi jobbade gick hur snabbt som helst, vi slutade jobba klockan 14.00 då gick jag och köpte nästan exakt lika dana skinnvantar som jag tappade här om dagen :( men nu har jag mina nya älsklingar!! Ska verkligen hålla reda på dom nu ^^

Lördagskvällen vart kanon, det började med att jag och mamma åkte in till stna för att hämta Thea vid tågstationen, sen vidare för att hämta Eve, vi åkte vidare till ica maxi för att handla det som behövdes till våran goa tacos som vi skulle göra till kvällen. Mumms så gott det vart, det var nog ingenting som fattades till tacosen allt var verkligen med, hur gott som helst blev det! Mysiigt va det verkligen Tacos och vin låter väl kanon? min mamma och robert skulle ut och käka på Bistro så jag va hemma med små tjejerna undertiden, Leona låg och sov hela kvällen förutom Cassandra hon var med hos hela kvällen.. Men det var absolut inga problem hon va så himla duktig under hela kvällne, hon fick målade naglar uppmärksamhet av alla oss tjejer. Hon såg så nöjd ut<33

Vid 22.30 åkte vi ner till stan för att sätta oss på Bistro en stund med trevligt folk, sen vidare till olearys för att träffa folk och där var det drag kan jag säga.. Mkt dans och träffade både gamla och nya vänner. Åke hem vid halv 3 tiden ungefär. Jag va så himla trött så orkade inte följa med Thea och eve på deras lilla runda i storstan;) Tack för en trevlig och mysig kväll!

Här kommer det lite bilder från kvällen







Nu ska jag göra natten godnatt och sov så gott kiss and bye


Lyssna lyssna lyssna

lite låtar att lyssna på

I Look To You - Whitney Houston

Medina - You and I


3OH!3 - Dont trust me


kiss and bye

nu kommer jag verkligen kunna sova gott, lr?

Kommer absolut inte kunna sova nu, livrädd som jag är Tack Pär haha.. Jag döör, jag är ju så himla lättskrämnd :(
Den här dumma saken skickade han till mig när jag satt helt själv i mitt rum nerbäddad i sängen och mörkt i rummet. Mitt hjärta dunkade 120.... Kanske jag som är så feg?(a)


pussar en livrädd palle

kärlek till dig min kära mor

ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG

Du gör mig stark mamma, vad vore jag utan dig? Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


jag älskar min familj av hela mitt hjärta

sitter i soffan och vilar lite smått, känner mig inte så jätte bra, usch vill bli lite piggare, har ont i mitt huvud och känner mig lite små varm. Känner mig både hängig och fundersam, det är mkt som cirkulerar i mitt lilla huvud. Jag ska försöka få en tupplur så kanske jag blir lite piggare tills mamma kommer hem & såklart mina rara syskon och min underbara Robert! Har även träffat min pappa idag det  var mysigt älskar dig! Skriver lite mer senare!


How can I show my love

halloj gullungar! Idag är det måndag och jag är hemma från skolan pga att jag fortfarande inte mår så bra kan min förskylning aldrg bryta ut helt ??? as jobbigt. Idag har jag pluggat teori lagat mat och vilat. Tänkte sätta på en film men vet inte riktigt vad jag vill se! Någon som får mig på bra tankar.

 



kiss and bye

I wanna know what love is

godkväll sötnosar! Hoppas allt bra med er?med mig är det kanon himla trött bara ögonen håller på att åka igen hela tiden, men väntar på att Thea ska få alla bilder från gårdagen (Goodbye limp festen) Gårdagen var trevlig och roligt, men det var så sjukt varmt där inne. Vart man än gick var det hur mkt folk som helst. Svetten rann om en USCH va äckligt. Det va mkt trevligt folk där. Men iaf hämtade upp Thea och Evelina innan 20.00 igår vi var 10 tjejer som skulle äta på Nybron innan festen startade. Jag åt krämig pasta med kyckling mums så gott det var..
Här är det lite bilder från gårdagen , skriver kanske lite små tråkigt nu men jag är så himla trött.


Fler bilder kommer senare:P men tack så mkt gott folk för en trevlig kväll!¨

Söndag - vakande först klockan 8 i morse och sa hej då till min älskade mamma som har åkt på kryssing. Somnade om direkt när jag la mig och vaknade vid 12 sen har jag pluggat teori idag, vart på bio med pappa och åt lite mat. Vi kollade på filmen Flickan som lekte med elden den va as bra, lite grov bara men det va bra och man satt lite på spänd hela tiden. Tack för en mysig kväll pappa!Nu måste verkligen jag sova för ska bli pigg tills i morgon! lyssna på den här fina låten, den ligger jag och lyssnar på om och om igen. Godnatt sötisar <3

I wanna know what love is - Mariah Carey


if i used to love you

shooohoo!! har precis sakt hejdå till Thea, hon skulle hem och fixa lite sen ses vi ikväll igen girl! Igår firade vi både Robert och pappa , med godmat som mamma gjorde, och mkt prat. Michelle och hennes kille rasmus hängde med också. På kvällen blev vi bjudna hem till limp för förfest men vi var så himla trötta, orkade inte ens fixa oss. Så jag och Thea stannade hemma istället och myste framför teven och fikade med mamsen och robert. Har tyvärr inte hunnit skriva inlägg på as länge=/ förlåt mig. men det har bara vart för mkt! Parktik igår shit va bra det gick hade kunder från halv halv 11 till 18.00 det var as kul. Suttit och målat mina naglar i en röd färg , ska snart hoppa in i duschen sen plugga lite teori.

Daniel Lemma - If I used to love you
 
Ikväll ska vi vara 10 tjejer som ska äta på Nybron tsm innan Limp's party, han ska nämligen ha avskedsfest! Det kommer nog bli en grym kväll, med trevligt folk. Hmm funderar på vad jag ska ha på mig men jag vet inte faktiskt, antingen klänning eller jeans och nån fest topp, det är ju as kallt på kvällarna så det börjar bli svårt att veta vad man ska ha på sig. Har ni några ideer? HJÄLP MIG!!





RSS 2.0