SATURDAY

Ikväll så fick man för sig att åka till N med Emmi där var det massa olika folk det ar trevligt lite segt men kul var det att umgås iaf.. Det vart lite strul med bussen men till slut fick vi kjuts av N hem till Emmi<3 =)
Flora don lilla blomma haha kul vi hade där.
Just nu sitter Emmi och snackar med Bobo älskling, vi saknar våran lilla prinsessa..
Ganska seg idag faktsikt så det var skönt att det var lugnt dag och även i går med familjen.

Äter Gi-metoden så nu ska jag upp o dricka vatten inge käk den här tiden =) hehe först kände man sig lite snurrig men nu går allt som det ska.. Nu ska jag sluta skriva för att jag ska prata med bobo nu.
God natt och sov gott






Sweetdreams

Bara för att

CRAZY GIRLS

diplom

Ska bli så jävla kuuul LÄÄGNTAR till den 24 maj och kommer hem den 26 maj, ska åka på utbildning långt borta sitta på tåget hela dagen med underbara marie, vi ska utbilda oss till att färga fransar och bryn mm.
Ska bli så spännande. Vi får vell hoppas med att komma hem med 3 diplom var. Vi ska sova på hotell och umgås o käka. ska bli så roligt! Sen blir det dags att jobba på mammas jobb.


Jejejej ......




Kisskiss


Longs for

Come in road with the family is needed longs for so fantasticly a lot. Eat good food to act clothing socializes only the family. <3
Strike a friend to us, he is sow mild and fond. Comes never to forget when a Spanish guy will try to say that he want to go to (country shake) having have we to take nothing but late might we forward that it each Landskrona. So we will live on the hotel he works on.  A guy one comes to have very fun with.


Memories from tenerife

kisskiss<3


Back

Ja nu var det ett tag sen jag skrev i min blogg, har inte haft tid.. Har hänt en massa roliga saker hele veckan det har varit lov. Har träffat brudarna och även godzilla, sang och dom andra..  Lite bilder av mig , B G & T finns massa mer men orkar inte lägga in.





Idag har jag träffat Camilla och vart i stallet med Nea också.. det var skönt att vara ute med hästarna.Käka hemma hos henne också gott dom grilla ocg till det vart det sallad.ganska seg idag, känns som det behövs att ta det lugnt också.M ville att jag skulla komma på hans fest men är så trött, och N frågade också. Men hoppas ni får kul iaf är lite sugen nu men vem ska man åka med..Dom är redan där.TRÅKIGTTRÅKIGT
Ska vara hemma med familjen och plugga behövs också så det blir nog det i helgen.

Bobo Emmi Nancy älskar er tjejer<3







pussisar på er



   



Melodifestivalen

image54

Lördag

                                                                                                         

Entligen LÖRDAG har lägntat så mkt efter den här dagen, vi brudar ska laga mat tsm hemma hos Emmi & kolla melodifestavalen=) Madde, Sandra & Saliha kommer sen kankse vi ska dra till en lokal fest om det blir av.

Just nu är jag hemma och fixar rummet och funderar på vad man ska ha på sig ikväll, lika svårt som alltid "SUCK"^^ Fundera fundera kan ta en evighet haha "tjejer" säger bara det ibland önska man att man va kille och inte behövde fixa sig med smink & allt haha.

Hoppas det blir en lyckad kväll tror mkt väl det . Hoppas ni får en bra dag..!
image46


Kiisskiss







THE HEARTBREAK KID

    
image44

Hittade massor av fint idag, vi köpte en del=)myssigt att umgås med mamsen<3
Åkte till girlsen som satt och fika på Java, blev sittande där i 2 tim käkade och dracka tee ocg kaffe latte, vi blev nämligen bjudna av några som var på besök hehe.Efter det stack jag o Bobo hem till henne en stund sen kom papsen oh hämta mig, Hela familjen käka på pizzerian, efter det kände jag o mamma att vi var sugna på godis så vi åkte o hyrde film och köpte lite godis moffa när vi kom hem "Aja baja inte nyttigt"usch känner man efter. filmen va as rolig haha. Börjar bli lite trött nu efter filmen. Nu ska jag gå lägga mig.har iaf haft en toppen dag^^ kul att träffa er girls alla tsm länge sen.



Natti natti





Fredag

Jippi entligen helg, börjar bli piggare nu :) ska åka till tuna park en sväng med mamma & Leona kolla kläder det behövs.. så vi får tänka på annat också. sen ska vi hämta Cassie på dagis :)
Ska säkert träffa tjejerna senare också, prata med Bobo igår att vi kanske ska fika senare ikväll..
ska hoppa in i duschen nu sen åka iväg yeee SHOPPING TIME^^ kankse inte alls hittar någe men antingen så får jag hjälpa mamsen efter att hon vart gravid. kul för henne att kunna kolla kläder nu" <3

saknar er tjejer hoppas vi ses senare sen
Ha en trevlig helg gott folk<3



kramkram


Jag Bobo Emmi Nancy forlife<3


¨

I dag är det en ny dag

Nu är det en ny dag, vakna av en stor puss av lille syrran mitt i pannan haha. Hon är för underbar den lilla busungen<3 sjuk fortfarande blää tråkigt. saknar mina girls. Hoppas det blir som planerat nu i helgen, ska träffa Bobo, Emmi & Nancy för hoppningsvis om jag inte är sjuk. Vi ska vara hos emmi på lördag och kolla på melodifestivalen & käka nått gott. blir nog myssigt..
Ska gå upp och dricka Tee nu för halsen och kolla lite tv.
Vill bara att tiden ska gå sakta "sis i love you"
                                                     

image14

  


Betyder<3

Cassandra min/våran lilla prinsessa vi älskar dig så otroligt mkt, du är så underbar<33
image10

Shuu

Ja här sitter man och ska skriva en blogg nu, hehe fixa den nyss hos Emmi fick mkt mkt hjälp=) Tack emmi gumman.
Vi fick nyss sms av Bobo att hon ska kolla på Rihanna konseren , lite avis lr vadå haha.. Tuvär så är man sjuk, har även smittat lilla Emmi hehe. så vi är lite sjuklingar tsm idag =) snackar lite ska vll gå dricka lite tee nu & kolla på tv.

Din hand i min hand förevigt, släpper dig aldrig vad en som händer så finns jag alltid på din sida. Du är ju så liten så du förstår inte än, men vi älskar dig av hela våra hjärtan!

Nu ska jag gå göra Emmi lite sällskap sen ska man hem och kolla på Top Model =)



// paulina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0