You're gonna need someone on your side

Hejsan hoppsan! Nu är man 19 år, ojoj vilken skillnad ;) haha nejdåå! Min födelsedag firade jag tsm med en mysig middag med mamma, Robert Cassandra, Leona & Lina tack för alla fina presenter mammmi o robert <3 jätte nöjd verkligen..

Mina presenter som jag fick
- PENGAR
- PRESENTKORT / FÄRGA HÅRET MM
- KLÄNING
- TRÖJA
- SPEL TILL PLAYSTATION
- UNDERKLÄDER
- T-SHIRTS
- ÖRHÄNGEN
- ARMBAND


Idag är det lördag och då är det fix för i morgon för i morgon kommer släkten och pappa o jenny & michelle för att fika o fira min lillasyster och mig .. Idag ska jag baka, städa osv.. Träffade min kära far idag en stund sen hemåt igen för att plugga lite granna.. Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig för att sedan gå ut och käka med Make up store. Sen efter middagen ska jag träffa tjejerna för att åka hem till Sofie för lite fest! Kommer bli en toppen kväll!

Måste skynda mig min! kiss ande bye


I morgon blir jag 19 år

Arg arg arg, j*vla brudar att rösta ut cimon!! Suck nu känns det iaf inte lika kul att kolla på PH.. Men men nu är det Greta som ska vinna istället tycker jag. Det är flera som tror att Jacki kommer vinna, det hoppas verkligen inte jag .. Hon får inte vinna =/

I morgon är det min dag för då fyller jag år:D Jag blir ett år äldre, jag fyller 19 år det närmar sig 20 sakta men säkert hehe<3


I morgon kommer lina hem till mig efter skolan en stund sen ska hon på middag med jobbet och jag ska ha myskväll med familjen äta god mat för att jag fyller! <3

Är verkligen jätte trött ska sova nu sötisar! Ha det bäst hörs i morgon
kiss and bye


Paradise hotel

ÄR BÄST SÅ LÄNGE CIMON ÄR KVAR! Tycker iaf jag, den dagen han åker ut om han gör det tänker jag sluta titta.. Han är ju själva personen som gör ph!! Snygg är han också ;) Nu ska jag inte drömma mig bort utan att berätta lite snabbt om min dag. Mötte upp Maria 10.10 i skolan sen gick vi till lektionen och lyssnade på ett långt prat om massa olika religionen jippi:/ not! haha nemen det är faktiskt lite intressant! Men var nog ganska så sliten sen helgen också vart 2 sena nätter, hlav 7, 7 i lördags och 5 i fredags! Måste ta igen detta nu så ska lägga mig strax.. Sen åkte jag och Maria en tripp till skogstorp för att hämta mina hörlurar som Aleco hade "lånat" Sen in till stan för att fördröja tiden yttligare en timme.. Samhäll och turism va dom 2 sista lektionerna på dagen sen slutade vi halv 5. Han träffa Thea en snabbis på stan för lita prat sen vidare till Carino hade en behandling som väntade! Pedikyr, nu är mina fötter som en bebishy.. Imorgon är det en ny dag och nya tag ska sova nu hoppas ni sover gott, det ska jag försöka göra.. Kommer nog springa upp och ner från sängen och kolla om det ligger nån äcklig spindel där som jag och lina hittade här omdagen uschh fyy!!


Jag bjuder på den, sussa sött kiss and bye


to night is going to be a good night

Skola igen nudå, börjar kvart över 10.. Jag ser ut som ett lik idag som kommit upp ur graven:P Men ska försöka fixa till mig lite gran till skolan. Min helg har vart en mkt bra helg, fredagsmys tillsammans med Thea, eve , maria, madde, claudia lina o elin, julia det blev tacos och filmmaraton + singstar. Sen kom boysen och gjorde oss sällskap.
Tack för allt<3
Lördagen blev också lyckad, jag och lina lagade årdning lite mat när hon kom tillbaka till mig vid 3 tiden sen städade vi lite gran, sen kom resten av gilrsen och det gick vidare till partaj (hattparty) vi fick besök utav simon, freddy o aleco:D vi la oss halv 7 ungefär så det är inte så konstigt att jag är helt död! ursäkta om mitt inlägg är slarv måste skynda mig som tusan.. sktiver mer sen och fler bilder kommer då också!



kiss and bye

The Show Must Go On

En dag på praktiken avklarad, det gick kanon idag hade jag en sminkkurs klockan 10.15 sen klippning hos frissan.. Lunchade tsm med min kära mor och Annika! Sen tillbaks till Make up store.. slutade klockan 4 därefter gick jag till Carino för att fixa lite saker sen stan med Lina ett tag hittade en hel del, är jätte nöjd med mina köp.. Nu blir det att fixa iordning tills i morgon, då kommer mina rara tjejer hit på middag och myskväll.. Ska plocka fram alla kuddar och täcken nu så det finns till allt folk i morgon! ohh jag fyller om 6 dagar då blir jag 19, hehe inget speciellt som händer men en då blir ju ett år äldre det närmar sig 20 iaf;)



kiss and bye


Pictures Of You



godnatt <3

Where Did You Sleep Last Night?

Godkväll! Ska bara skriva väldigt lite ikväll, för jag är så trött och ska lägga mig i min grymt sköna säng och kolla film. Vill bara säga att det har blivit så fint på CARINO idag och att vi tjejer/kvinnor ;) gjore ett grypt bra jobb, mkt slit men fint blev det!<3 Nu ska jag krypa ner i sängen, hmm va blir det för movie ? nått förslag?

PUSS OCH GODNATT

Everyday Is a Sunday Evening

Hejhopp! Kom precis hem ifrån Maria och ska äta strax sen fixa mig för att kolla handboll tsm med Claudia, Lina och Maria klockan 18.00.. Men först ska jag äta mat och fika mig, känner inte mig så himla snygg just nu!! buhuuu

Igår var det myskväll hemma hos Maria med Thea Evelina Lina & Claudia vi köpte kinamat och kollade på film.. Lite senare mot kvällen fick vi besök utav boysen, Åkerman, linkan, hammar, philip, robert, rasmus.. Vi kikade även filmer då det blev spel och kladdkaka, även lek ute i snön! as mysigt och skoooj!! Vi rullade ner för backen om och om igen haha as kul var det.. Vart ner knuffad ett antal ggr i snön fyyfasen va kallt... Men vi gav igen ;)
En riktigt härlig helg med både familjen och mina underbara vänner<3 TACK

Nu måste jag upp och äta lite granna ha en bra söndagskväll och missa inte Johan falk ikväll!

kiss and bye


I'VE GOT DREAMS TO REMEMBER

Hallooj! Måste skärpa mig, har inte haft tid att skriva! Min jul och nyår har vart kanoners.. ska besrätta om det senare. Idag har jag iaf haft praktik på CARINO SPA & CLINIC, det gick jätte bra.. Var ute och åt lunch tsm med min underbara pappa <3 Vi åt sushi muuuums så gott det var sen blev det kaffe och massor av prat! Nu ikväll har jag bara vart hemma med familjen för en god middag tsm med förätt och varmrätt, sitter nämligen och väntar på efterrätten samtidigt som vi tittar på let's dance:) I morron kl 12 ska jag träffa tjejerna som är cladde, lina thea evelina och maria, med en fika på stan sen hem till söta maria med kinamat och filmmys och boysen kommer senare mot kvällen. Kommer att bli en skön och lungn helg!

Hörs i morron för nu ska jag upp och äta efterrätt  sen prata med maria i timmar! Här kommer det lite bilder från nyår hemma hos lina<3









PUSS OCH GODNATT!


RSS 2.0