Mina underbara shepherd, me love

Godkväll sötnosar! Hoppas ni haft en bra dag, min har vart helt okej. Vaknade vid halv 8 idag med världes huvevärk och hade ont i magen. Så jag sjukanmälde mig, kände mig inte alls bra. Men sen vi halv 11 mådde jag mycket bättre och kände mig rastlös och ville inte sitta hemma, så mamma körde mig till skolan vid 11 :) lektion slutade halv 12.30 ganska så skönt faktiskt. Efter skolan gick jag till trafikskolan och pluggade , 3 test gjorde jag det gick jätte bra fast det var ett bra tag sen jag pluggade med teorin. Måste komma igång med den nu verkligen hehe.. Vill inte glömma bort allt, tråkigt att få börja om från början. Sen träffade jag mami på stan hon jobbade så gjorde henne sällskap. Sen gick vi och köpte skor :D

Hittade mina älskade skor jag velat haft länge, har aldrig hittat rätt stolek men nu äntligen. Åååh mina söta vinter och höst skor! Märket är shepherd & dom kostade 1199 kr , älskar dom!

Nu sitter jag hemma framför teven och kollar på idol och ska snart sätta på lite te och ta på mig mysiga mjukiskläder. Nu ska jag konsentrera mig på idol det är ju så bra.. Ha det så bra

Kiss and bye


tvmys med familjen

Nu ska jag gå upp till familjen och kolla på sveriges fulaste hem som börjar nu kl 20.00 sen kommer hollywoodfruar kl 21.00 men kommer hoppa lite till 4 för vill inte missa kändisljungen när nån av dom ska göra kampen för att få mat :P och efter det börjar Navy CIS får inte heller missa det haha.Känner mig lite små seg i kroppen tung i huvet hoppas jag inte börjar bli sjuk, för mina små söta systrar har precis vart det , så hoppas inte jag blivit smittat av dom! Får hoppas att jag klarar mig iaf, Kommer nog somna i soffan idag känner jag på mig!


KISSS


Missing you

Här är det lite bilder från festen hemma hos Alex i Hållsta.








Tack för en trevlig kväll gott folk, det var jätte kul:)

GLÖM INTE ATT LYSSNA PÅ DENNA UNDERBARA LÅT NÄR NI ÄNDÅ TITTAR IN!
Christian Walz - Missing you

kiss and bye


Måndag

halloj, hemma från skolan nu efter en lång dag. Är så himla seg usch blääää.. Men skojsit har det vart idag ändå, dragon ( Neas hund ) är så sjukt sööt ,  det är en dobermann hur fin som helst! Nu ska jag äta mat med familjen:)
Tack för en trevlig helg alla<3
 kiss and bye


hejigen

Sitter i rummet hemma hos min vän. I Paulinas rum och lyssnar på musik.
Snart ska vi äta god hemmagjord pizza och sedan bär det iväg mot P-p-party!
  

Det är mysigt i Paulinas rum. Älskar att vara här, det är så mysigt.
Nu måste jag tydligen gå. Puss Puss Puss


memories

keith urban - making memories of us

Thea gästbloggar

Inte dåligt att jag fått den oerhörda äran att få skriva på Paulinas blogg och förmedla någonting till hennes hängivna läsare. tihi. Vad har jag att säga då? Antadligen inte speciellt mycket angående mitt egna fullt händelserika liv, det får man helt enkelt läsa om på min blogg iknowalice. Så, Paulinas blogg och därav ett inlägg om denna tös.


Så vem är då Paulina Lindström? Jo, hon är en mycket trevlig och social person som har mycket lätt för att både prata med folk och för att träffa nya vänner. Hon är en riktigt godhjärtad person som bara växer för mig varje gång vi ses eller pratar. Alltid med nya överraskningar. Vi har inte känt varandra särskilt länge. Första gången vi sågs var faktiskt på min födelsedag, på studenten den sjätte juni 2009. Vi var på fest, dansade och skrattade. Sedan dess har vi bara utvecklat vår vänskap och jag är verkligen glad att jag träffat henne.

Paulina har den förmågan att sprida glädje till mig för hon är själv alltid så glad och har massor av energi. Positiv engergi som jag själv skulle behöva ett helt lass mer av. Vi säger det båda två, att det känns som om vi känt varandra hela livet. Konstigt att säga så efter bara en sommar, men det är verkligen så det känns. I alla fall för mig. Jag litar på Paulina. Hon är verkligen en sån där riktig vän som alltid ställer upp. Det spelar ingen roll vad det handlar om, hon lyssnar, hon hjälper och hon finns där. Ibland behöver hon inte ens göra någonting utan att bara vara med mig och lyssna. Vi behöver inte säga någonting, det känns behagligt i alla fall.

Stunderna när vi vaknar och när vi går och lägger oss i din sköna säng är så mysiga, och stunderna då vi skrattar hejdlöst tills tårarna rinner och vi får kramp i magarna, stunderna då vi lyssnar på varandra, finns där. Jag uppskattar allt. ♥




Remember me.

Alice!


Tro på dig själv

Godmorgon sovit gott?? Det har jag iaf , kollade på film igår kväll 88 minuter tror jag att den hette iaf :P hehe Vaknade halv 7 idag och börjar 10, men jag ska börja packa ihop lite kläder för ska åka & träna på forever innan jag börjar min parktik på Carino Spa & Clinic. Ska jobba till 6 idag sen hem och plugga Teori "ett måste"



kiss and bye


du är min dröm

Jag tänker på dig, just dig!

Ska börja fixa mig nu, äta frukost duscha sen ta på mig kläder, sminka mig och sist men inte min cykla till stan sen blir det att jobba på make up store från 10-16 :) Känner mig små seg nu, hoppas det går över.
Ha den bra dag ciaaaaao


<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


God natt och dröm så sött


16/9-2009


Du är så himla bra du är så himla bra du är så himla bra du är så himla bra

godkväll snyggingar! hoppas allt bra med er? med mig är det bara fint lite små trött bara.. Men ska krypa ner i sängen och kolla på män som hatar kvinnor. vi började skolan 08.45 idag vi kikade vidare på "Human trafficking " den är så himla hemsk, helt sjukt att sånt här händer i verkligheten:( Filmen är as bra men vissa sener är sjuka man mår så dåligt att tänka på vad som händer i världen! Vi har sätt halva filmen nu, så det är fortsätting dom två nästa lektonerna nästa vecka. Sen blev det småföretagande, det var även vanligt skolfoto idag i skolan och det gick ju kanoners, jag johanna k och johanna p tog kompis kort tsm ;) Sen blev jag hämtat på Carino spa & clinic efter skolan sen åkte jag hemåt, lagade lite mat och tog det lungt. Är så himla trött efter skolan nu förtiden hmm suck aja men det tar mkt på krafterna att plugga.. Måste kanske lägga mig lite tidigare på kvällarna ? Här en trailer på Human trafficking!

bild på mig och johanna K in the school.

Maria, Johanna P och Klockars


Nu ikväll blev det myskväll med mamma och robert framför teven och såklart kollade vi på idol, kl 21.00 började både kändisljungen och efterlyst så hoppade mellan dom två kanalerna, men det var bara ett litet tag för jag kollar bara på utmaningarna dom ska göra i kändisljungen. Sen blev det Efterlyst och det är fan bäst!vi käkade lite kvällsfika och prata lite granna om saker runt om kring mysigt! Ne nu blir det att fokusera på filmen och inte tänka på saker runt om kring, ska hämta en stor kopp med te först.

Kiss and goodnight!

Du är så himla bra


Den största lyckan är att veta att någon behöver en



Gammal kärlek rostar aldrig

 
nu ska jag upp och mysa med mamma framför tv <33
KISSKISS

Time After Time

Godkväll på er! Idol är så sjukt bra haha garvar hur mkt som helst åt vissa personer alltså hahahha, kl 21.00 började kändisljungen det är helt okej roligast att titta när dom gör sina uppdrag för att få mat:P Nu ligger jag i min underbara säng med datorn i knät och kikar på bilder lyssnar på en låt som påminner om så mkt och helt underbara minnen. Låten är underbar! Igår köpte jag 2 par jeans och ett par leggins gillar dom så mkt. Nu ska jag försöka sova ska upp tidigt i morron för då är det en ny dag och nya tag.  vi har även vanligt klassfoto i morron så måste se lite pigg ut hehe. Sov så gott och dröm sött <3


Kiss and goodnight


When you say nothing at all

heejsan sötisar! Det här kommer som en vanlig rubrik typ, förlåt länge sen jag skrev ska bli skärpning på det haha! Är det bra med er? med mig är det bra är på bra humör men lite ont i skallepär men det går över framöver. Denna vecka har jag vart i skolan fick reda på mitt prov som vi hade förra veckan fick vg på småföretagande nöjd faktiskt! hehe skolan idag hade vi bara svenska och småföretagande sen var det att förbereda sig för spexfoto som var kl 16.00 ;) haha fyyfan va kul vi hade hela klassen va så glada mot varandra och våran sammanhålling va jätte bra den bästa hittils hoppas att det är så året ut nu. Hoppas på det bästa att det blir roliga stunder och minnen att ha hela livet, för det är sista året nu sen är det slut på skolan och det roliga, sen äre  jobb som väntar en eller att plugga vidare. Eller vad man nu vill :P Efter skolan fick jag kjuts hem sen har jag tvättat bort det sminket sen spexet det vart as varm under min lilla mask. Även vart med mina söta systrar lekt lite,kollat tv ätit. Fler bilder kommer sen :D Madde moberg saknar dig snart ses vi!

  Vad tror du att vi var för nått?(:
 
En underbarlåt<3

Ronan Keating - When You Say Nothing at All

It’s amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you don’t say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There’s a truth in your eyes saying you’ll never leave me
The touch of your hand says you’ll catch me when ever I fall
You say it best..when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd (the crowd)
Try as they may they can never define
What’s been said between your heart and mine

Chorus x 2

(you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Let’s me know that you need me..

Chorus

(you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Let’s me know that you need me..

you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all

Shit idol har börjat måste springa upp kiss and bye!


Run This Town



skriver inlägg sen! kiss and bye

What doesent kill make´s me stronger

tjabba tjena hallå! Allt bra med er ? i hope soo.. Med mig är de bara fint, min dag har varit bra både i skolan efter skolan.. Jag började klockan 09.00 idag med matte sen va det småföretagande och svenska sen sluta vi. Dagen har gått ganska så snabbt iaf i skolan, men ibland tycker jag det tar 100 år tills vi slutar men det gick fort hehe.. Va irrterad jag blir på mattanterna i skolan hahaha alltså ibland blir jag crazy! Men visst det var gått med potatis och sallat och gurka mums! :) Gått på stan tsm med Alaa idag det blev en fika och strosande på stan ett bra tag. Jag är så trött kan typ somna närsom... Men måste bli lite pigg och måste stoppa i mig nått i magen för ska träna om ca en timme på Forever tsm med Sara och hennes kompis Johanna, vi ska dansa afrodans haha aldrig gjort det förut kommer nog se ut som en stelgammal tant eller nått. Kommer nog skratta mkt eller dom andra kommer nog skratta mer åt mig, men jag bjuder på det så skratta;) Jag har blivit beroende av "alcogel" kan inte vara utan det, det ligger en sån i min väska. Inte för att det är bara för svininnflensan utan att man känner sig fresch med att ha det på händerna om man tagit i massa saker och innan man äter osv. Rekomenderar det starkt!!Det finns att köpa inne på Carino spa & clinic så passa på att ta en runda vid fortet ligger mittimot där!
 

Sitter och funderar på tattuering vad det blir framöver har 2 som jag skulle vilja ha, har har lyssnat på min kära mor att inte ha dom synliga när man jobbar oså för jag vill jobba med yrken som man inte får ha det synligt. Så jag har kommit på två andra ställen! Vet att man kanske ångrar sig när man är äldre men det får jag stå för då isf, för jag ska skriva nått som betyder för mig som har med min familj att göra! Men ska vänta och fundera ett tag till så får vi se vad det blir bestämt! För jag & Thea ska boka samtidigt istan så om ni vet den bästa tattueringsbutiken skriv den gärna här! Nu ska jag skynda mig lite grann klockan bara rinner iväg så ska ta o ringa sara nu:) Ha den bra eftermiddag för det ska jag ha



jag tänker jag funderar jag är glad men ändå arg, hur länge ska detta kapitel fortsätta?
Love forget forgive
kiss and bye


What Hurts the Most

hejsan, det var ett tag sen jag skrev här, förlåt mig! Men har verkligen inte haft tid.. Min dag har vart bra, fått mkt gjort och ärenden som behövdes göras är nu klart. Skolan gick bra började våran nya kurs idag turism den verkar helt okej:) Ska gå sova nu så jag orkar upp i morron.

Den här låten spelas i min dator nu, vet inte varför? känns som jag är på depp humör & tankar som cirkulerar i hjärnan på mig. Men vet inte riktigt vad, det är allt möjligt. Men en sak vet jag och jag tänker på dig!



kiss and goodnight

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!

man saknar det inte förens man har förlorat det!


RSS 2.0